Valla iyi sabretmissin. Benim kilo 58ama kilo çokta fazla etkilemio bence esimdede sıkıntı yok iste vakti zamanı ne zaman gelecek bekliyorum inş senin gibi mutlu haberi veririmdün yaptım 19. gündü gülüm ben bekledim baya pek umudum olmadığı için günüm geçsin öyle yapıcam dedim hatta dün idrarı bile eşimin bide forumdan arkadaşın ısrarıyla yaptım çizgi silik olunca gittim kan verdim.bende pkoluyum bu dr dan önceki dr um doğal yolla hamile kalman çok zor tüp bebek yaptır demişti sonra bu dr umu buldum bundada 5 ay kadar uğraştık ben kilo verdim biraz falan benim pko da inatçı gülüm
dün yaptım 19. gündü gülüm ben bekledim baya pek umudum olmadığı için günüm geçsin öyle yapıcam dedim hatta dün idrarı bile eşimin bide forumdan arkadaşın ısrarıyla yaptım çizgi silik olunca gittim kan verdim.bende pkoluyum bu dr dan önceki dr um doğal yolla hamile kalman çok zor tüp bebek yaptır demişti sonra bu dr umu buldum bundada 5 ay kadar uğraştık ben kilo verdim biraz falan benim pko da inatçı gülüm
benimde kesin değil gülüm inş pozitiftir.rabbim hiçbirimizin kucağını boş koymasınnValla iyi sabretmissin. Benim kilo 58ama kilo çokta fazla etkilemio bence esimdede sıkıntı yok iste vakti zamanı ne zaman gelecek bekliyorum inş senin gibi mutlu haberi veririm
Amin canimbenimde kesin değil gülüm inş pozitiftir.rabbim hiçbirimizin kucağını boş koymasınn
Canım sende ne gibi belirtiler vardibenimde kesin değil gülüm inş pozitiftir.rabbim hiçbirimizin kucağını boş koymasınn
Canım şimdiye kadar iğnenin etkisi kalmaz silik çizgi çoğunlukla pozitif anlamına geliyo bence hamilesin yani inşallah öyledir darısı bizlere inşallah, kan sonucunu çok merak ediyorum hakkında hayırlısı olsunbugün sabahta yaptım dünkünün resmide var bir bakın kızlar fark varmı bana sanki az daha koyu gibi geldi bu sabahkiEki Görüntüle 1804533
adetten 1 hafta önceye kadar hiçbişey yoktu adet günümle birlikte çok fena bel ağrım var ve kasık ağrısı gülüm,dün göğsümde ağrımaya başladıCanım sende ne gibi belirtiler vardi
amin gülüm inşallahh,rabbim kucağımızı boş koymasınCanım şimdiye kadar iğnenin etkisi kalmaz silik çizgi çoğunlukla pozitif anlamına geliyo bence hamilesin yani inşallah öyledir darısı bizlere inşallah, kan sonucunu çok merak ediyorum hakkında hayırlısı olsun
Anladım canım bende de hafif göğüs ağrısından başka bise yok hayırlısı hakkimizdaadetten 1 hafta önceye kadar hiçbişey yoktu adet günümle birlikte çok fena bel ağrım var ve kasık ağrısı gülüm,dün göğsümde ağrımaya başladı
Canım benimde iğneden sonra 13.günüm 2 gündür hafif adet olacak gibi agrı olup geçiyo tırsıyorumamin gülüm inşallahh,rabbim kucağımızı boş koymasın
gülüm bende kesin hamile gibi konuçmak istemiyorum ama,bende iğneden ilk 1 hafta sonra ağrı sızı fena oldu sonra herrşey normale döndü hatta burayada yazdım bende tık yok diye adet günümle beraber belirti başladı aslında da ben ihtimal vermiyordum hiç asıl beni etkileyen bel ağrısıCanım benimde iğneden sonra 13.günüm 2 gündür hafif adet olacak gibi agrı olup geçiyo tırsıyorumsende de oldumu yada başka belirti falan?
Kan sonucun nezaman çıkıcak canım?gülüm bende kesin hamile gibi konuçmak istemiyorum ama,bende iğneden ilk 1 hafta sonra ağrı sızı fena oldu sonra herrşey normale döndü hatta burayada yazdım bende tık yok diye adet günümle beraber belirti başladı aslında da ben ihtimal vermiyordum hiç asıl beni etkileyen bel ağrısı
saat 1 buçukta çıkacak gülümKan sonucun nezaman çıkıcak canım?
Ay canm ya daha koyu :)) inşallah hamilesindir yaa çok guzel bi haber bubugün sabahta yaptım dünkünün resmide var bir bakın kızlar fark varmı bana sanki az daha koyu gibi geldi bu sabahkiEki Görüntüle 1804533
inşallah gülüm yaa,dua edin benim içinAy canm ya daha koyu :)) inşallah hamilesindir yaa çok guzel bi haber bu
İyi düşün iyi olsun bence dokto runa git canım için rahat eder değerin kackızlar kan sonucuna göre hamileyim ama aile hekimi şey dedi çok erken şu an perşembe gel eğer sonuç 2 ye katlamışsa sağlıklı şekilde tam gebesin diyebiliriz,ama istiyosan kadındoğumcuya git ama keseyi göremeyebilir adetin geçeli 4 gün olmuş çok erken dedi.perşembeye kadar bu sayı düşerse gebelik sonlanıyor olur dedi.ben sevinemedim bilee
değerin tam olarak kaç canım inşallah sağlıklıdır ve katlana katlana devam eder. kanaman yoksa sorun yoktur sevinebilirsin inşallah. benim kanamam olmuştu ve değer düştü tutunamamış benimki nasip işte.kimyasal gebelik diyorlar ona :Skızlar kan sonucuna göre hamileyim ama aile hekimi şey dedi çok erken şu an perşembe gel eğer sonuç 2 ye katlamışsa sağlıklı şekilde tam gebesin diyebiliriz,ama istiyosan kadındoğumcuya git ama keseyi göremeyebilir adetin geçeli 4 gün olmuş çok erken dedi.perşembeye kadar bu sayı düşerse gebelik sonlanıyor olur dedi.ben sevinemedim bilee
değerim 104.5 kanamam falan yok gülüm yarın kendi dr uma gidiyorum randevuyu aldım yarın adetin üstünden 5 gün geçmiş oluyor keseyi görür mü acabadeğerin tam olarak kaç canım inşallah sağlıklıdır ve katlana katlana devam eder. kanaman yoksa sorun yoktur sevinebilirsin inşallah. benim kanamam olmuştu ve değer düştü tutunamamış benimki nasip işte.kimyasal gebelik diyorlar ona :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?