Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Canım perşembe kendi doktoruna git ogüne kadar da hep dikkat et hatta uzan iş falan yapma agır kaldırma kısacası keyfine bak bi sıkıntı olmaz inşallah sen dediğimi yap

Asyacim hayirlisi olsun insallah saglikli bi sekilde devam eder ben sevindim yinede o hamilesin kelimesini ben duyamadim bile hic...bakalim bende cuma ya kadar olmazsam test yapcam ama hic bi belirtim yok ve buyuzden moralim cok bozuk

değerim 104.5 kanamam falan yok gülüm yarın kendi dr uma gidiyorum randevuyu aldım yarın adetin üstünden 5 gün geçmiş oluyor keseyi görür mü acaba
döllendiği zamana göre değişir canım genelde 1 hafta geçtikten sonra bakıyorlar diye biliyorum.değerin gayet yüksekmiş bence rahat ol yat dinlen ilişkiye bile girme yerleşsin yavrucağın.yarın kan verirsin o zaman yükselmiş olur inşaallah bize de müjde ver :)

Canım perşembe kendi doktoruna git ogüne kadar da hep dikkat et hatta uzan iş falan yapma agır kaldırma kısacası keyfine bak bi sıkıntı olmaz inşallah sen dediğimi yap
mübarek adam kendi dr una git deyip göndermediki boş boş konuştu durdu.yarın kendi dr um ne dicek bakim

canım dr umun söylediğine göre 16. günü çatladı yumurtam.ya ben yarını nasıl edicem

Asyacim hayirlisi olsun insallah saglikli bi sekilde devam eder ben sevindim yinede o hamilesin kelimesini ben duyamadim bile hic...bakalim bende cuma ya kadar olmazsam test yapcam ama hic bi belirtim yok ve buyuzden moralim cok bozuk
Sendemi çatlatma iğnesi oldun canım?

Canım senin kaçıncı günün bende de arada bir gelen adet sancısı ve gögüslerdeki hafif ağrı dışında bise yok

amin gülüm inşallahh,rabbim kucağımızı boş koymasın
canımm maaşşaallah ALLAH bagıslasın bebısınde sk skı tutunsun ınş.sonucun düşük degil ıkı gun de bir bakıyolar degerın yukselıyomu dıyeee bizlerede dua et bizede tüyollarr ver:)

canımm maaşşaallah ALLAH bagıslasın bebısınde sk skı tutunsun ınş.sonucun düşük degil ıkı gun de bir bakıyolar degerın yukselıyomu dıyeee bizlerede dua et bizede tüyollarr ver:)
inanınki hep dilimde dua sadece kendime değil benim gibiolan gönülden isteyen herkese rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize

canım senin bu değerler hakkında filan bilgin varmı,konuya hakimmisin gülüm

Canm iyi düşün iyi olur i
Canm iyi düşün iyi olsun kac cıktı hcg??

Canm cokta dusuk çıkms
değerim 104.5 kanamam falan yok gülüm yarın kendi dr uma gidiyorum randevuyu aldım yarın adetin üstünden 5 gün geçmiş oluyor keseyi görür mü acaba
çıkmamış 4 haftalık işte inşallah kat kat buyur. Kızz hiç belirtin oldu mu anlat bana cabuk herseyı heyecanlandım :))))

Canm cokta dusuk çıkms

çıkmamış 4 haftalık işte inşallah kat kat buyur. Kızz hiç belirtin oldu mu anlat bana cabuk herseyı heyecanlandım :))))
belim ve kasık ağrım çok oldu gülüm şu sıralar göğüs hasasslığı da var

Kızlar cuma gunu catlama ignesi oldum ama dr bana gitkmde o süper onur yumurtalar catlamis dedi
Islikide olmuştu dedi günlerde oldu ama cuma akşamdan beri iliskiden sonra inanılmaz ağrım ve devam eden bir ağrım var
Dün şans diye testvyaptim pozitif çıktı
Bugün yaptim pozitif çıktı önceden hep negatif olurdu bide ovu testi yaptim oda pozitif
1 ve 2 gebelik testi
3 onu testi fikir verirmisnx bana

Eklentiler

• IMG_20160330_1.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 71
Benimde günüm geçti idrar testleri negatif bugün sabah kan verdim 3 gibi belli olacak inş boşuna umutlanmıyorumdur.. asya_01 canım hamilemişsin çok sevindim inş rabbim kucağınada almayı nasip eder.. Bizleri dualarında unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…