- 11 Şubat 2015
- 3.470
- 3.293
- 333
Canım perşembe kendi doktoruna git ogüne kadar da hep dikkat et hatta uzan iş falan yapma agır kaldırma kısacası keyfine bak bi sıkıntı olmaz inşallah sen dediğimi yapkızlar kan sonucuna göre hamileyim ama aile hekimi şey dedi çok erken şu an perşembe gel eğer sonuç 2 ye katlamışsa sağlıklı şekilde tam gebesin diyebiliriz,ama istiyosan kadındoğumcuya git ama keseyi göremeyebilir adetin geçeli 4 gün olmuş çok erken dedi.perşembeye kadar bu sayı düşerse gebelik sonlanıyor olur dedi.ben sevinemedim bilee
döllendiği zamana göre değişir canım genelde 1 hafta geçtikten sonra bakıyorlar diye biliyorum.değerin gayet yüksekmiş bence rahat ol yat dinlen ilişkiye bile girme yerleşsin yavrucağın.yarın kan verirsin o zaman yükselmiş olur inşaallah bize de müjde ver :)değerim 104.5 kanamam falan yok gülüm yarın kendi dr uma gidiyorum randevuyu aldım yarın adetin üstünden 5 gün geçmiş oluyor keseyi görür mü acaba
mübarek adam kendi dr una git deyip göndermediki boş boş konuştu durdu.yarın kendi dr um ne dicek bakimCanım perşembe kendi doktoruna git ogüne kadar da hep dikkat et hatta uzan iş falan yapma agır kaldırma kısacası keyfine bak bi sıkıntı olmaz inşallah sen dediğimi yap
canım dr umun söylediğine göre 16. günü çatladı yumurtam.ya ben yarını nasıl edicemdöllendiği zamana göre değişir canım genelde 1 hafta geçtikten sonra bakıyorlar diye biliyorum.değerin gayet yüksekmiş bence rahat ol yat dinlen ilişkiye bile girme yerleşsin yavrucağın.yarın kan verirsin o zaman yükselmiş olur inşaallah bize de müjde ver :)
Sendemi çatlatma iğnesi oldun canım?Asyacim hayirlisi olsun insallah saglikli bi sekilde devam eder ben sevindim yinede o hamilesin kelimesini ben duyamadim bile hic...bakalim bende cuma ya kadar olmazsam test yapcam ama hic bi belirtim yok ve buyuzden moralim cok bozuk
bikaç film kiralayın izleyip keyfinize bakın :)canım dr umun söylediğine göre 16. günü çatladı yumurtam.ya ben yarını nasıl edicem
Degerinde iyi canım şükür kese 2000gözüküo canmdeğerim 104.5 kanamam falan yok gülüm yarın kendi dr uma gidiyorum randevuyu aldım yarın adetin üstünden 5 gün geçmiş oluyor keseyi görür mü acaba
Canım senin kaçıncı günün bende de arada bir gelen adet sancısı ve gögüslerdeki hafif ağrı dışında bise yokAsyacim hayirlisi olsun insallah saglikli bi sekilde devam eder ben sevindim yinede o hamilesin kelimesini ben duyamadim bile hic...bakalim bende cuma ya kadar olmazsam test yapcam ama hic bi belirtim yok ve buyuzden moralim cok bozuk
canımm maaşşaallah ALLAH bagıslasın bebısınde sk skı tutunsun ınş.sonucun düşük degil ıkı gun de bir bakıyolar degerın yukselıyomu dıyeee bizlerede dua et bizede tüyollarr ver:)amin gülüm inşallahh,rabbim kucağımızı boş koymasın
inanınki hep dilimde dua sadece kendime değil benim gibiolan gönülden isteyen herkese rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimizecanımm maaşşaallah ALLAH bagıslasın bebısınde sk skı tutunsun ınş.sonucun düşük degil ıkı gun de bir bakıyolar degerın yukselıyomu dıyeee bizlerede dua et bizede tüyollarr ver:)
Evet canimbende bekliyorum test yapmaya korkuyorumSendemi çatlatma iğnesi oldun canım?
canım senin bu değerler hakkında filan bilgin varmı,konuya hakimmisin gülümcanımm maaşşaallah ALLAH bagıslasın bebısınde sk skı tutunsun ınş.sonucun düşük degil ıkı gun de bir bakıyolar degerın yukselıyomu dıyeee bizlerede dua et bizede tüyollarr ver:)
İğneden sonra kaçıncı günün canım?Evet canimbende bekliyorum test yapmaya korkuyorum
18. Gundu bugun canimCanım senin kaçıncı günün bende de arada bir gelen adet sancısı ve gögüslerdeki hafif ağrı dışında bise yok
Canm iyi düşün iyi olsun kac cıktı hcg??kızlar kan sonucuna göre hamileyim ama aile hekimi şey dedi çok erken şu an perşembe gel eğer sonuç 2 ye katlamışsa sağlıklı şekilde tam gebesin diyebiliriz,ama istiyosan kadındoğumcuya git ama keseyi göremeyebilir adetin geçeli 4 gün olmuş çok erken dedi.perşembeye kadar bu sayı düşerse gebelik sonlanıyor olur dedi.ben sevinemedim bilee
çıkmamış 4 haftalık işte inşallah kat kat buyur. Kızz hiç belirtin oldu mu anlat bana cabuk herseyı heyecanlandım :))))değerim 104.5 kanamam falan yok gülüm yarın kendi dr uma gidiyorum randevuyu aldım yarın adetin üstünden 5 gün geçmiş oluyor keseyi görür mü acaba
Canm cokta dusuk çıkms
çıkmamış 4 haftalık işte inşallah kat kat buyur. Kızz hiç belirtin oldu mu anlat bana cabuk herseyı heyecanlandım :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?