- 11 Şubat 2015
- 3.470
- 3.293
- 333
İyide canım daha 1 hafta bile olmamış iğnenin etkisi vardır çok erken test yapmışsın, benim iğneden sonra 14.gün ben bile cesaret edip yapamıyorumKızlar cuma gunu catlama ignesi oldum ama dr bana gitkmde o süper onur yumurtalar catlamis dedi
Islikide olmuştu dedi günlerde oldu ama cuma akşamdan beri iliskiden sonra inanılmaz ağrım ve devam eden bir ağrım var
Dün şans diye testvyaptim pozitif çıktı
Bugün yaptim pozitif çıktı önceden hep negatif olurdu bide ovu testi yaptim oda pozitif
1 ve 2 gebelik testi
3 onu testi fikir verirmisnx bana
Kaçıncı günün iğneden sonra canım?Benimde günüm geçti idrar testleri negatif bugün sabah kan verdim 3 gibi belli olacak inş boşuna umutlanmıyorumdur..asya_01 canım hamilemişsin çok sevindim inş rabbim kucağınada almayı nasip eder.. Bizleri dualarında unutma
Kızlar cuma gunu catlama ignesi oldum ama dr bana gitkmde o süper onur yumurtalar catlamis dedi
Islikide olmuştu dedi günlerde oldu ama cuma akşamdan beri iliskiden sonra inanılmaz ağrım ve devam eden bir ağrım var
Bugün yaptim pozitif çıktı önceden hep negatif olurdu bide ovu testi yaptim oda pozitif
1 ve 2 gebelik testi
17.gün canım normalde dün olmam gerekiyodu hep günümde olurdum gecikmezdi hiç inş vardır da bu heyecan yarım kalmazKaçıncı günün iğneden sonra canım?
Canım üzgünüm maalesef bu iğne içinde beta var o yüzden öyle çıkmıştır. İğnenin etkisi de 10 gün sürüyor neredeyse. Iğne olanlara iğneden sonra 14. Gün test yapın diyorlar.Kızlar cuma gunu catlama ignesi oldum ama dr bana gitkmde o süper onur yumurtalar catlamis dedi
1 ve 2 gebelik testi
İnşallah tutunmuştur canım, testinde hayalet çizgidemi çıkmadı canım? Yumurtan çatlamışmıydı peki17.gün canım normalde dün olmam gerekiyodu hep günümde olurdum gecikmezdi hiç inş vardır da bu heyecan yarım kalmaz
İnş canım.. Ben gördüm gibi ama insan umutlanamıyo tabi hayalet çizgi var diyorum ama kendimi kandırmamak için kan verdim.. Evet çatladıİnşallah tutunmuştur canım, testinde hayalet çizgidemi çıkmadı canım? Yumurtan çatlamışmıydı peki
Ayy inşallah sevindirici haberi alırsın ardından sıra bana gelir inşallah bu sefer hayırlısıyla yüzümüz güler canımİnş canım.. Ben gördüm gibi ama insan umutlanamıyo tabi hayalet çizgi var diyorum ama kendimi kandırmamak için kan verdim.. Evet çatladı
Canım Rabbim iyisini bilir herşeyin hayırlısı olsun hepimiz bebek hasretiyle sabrediyoruz Rabbimin vardır bir bildiği zamanı var tabiki, niye evliliğin bitsin öyle düşünme lütfen kafayada takmaHayırlısı neyse o olsun kizlar
Önceden de yapmisdim ve negatif çıkıldı bu sefer pozitif çıkınca kafam karıştı
Çok zor bebek beklemek
Bide gözümün önünde çocuk varsa
Ben artık gunler geçsin istyrm olsun bebeğim
Bisefrrde olmazsa evliliğim bile bite bilir
Benimde günüm geçti idrar testleri negatif bugün sabah kan verdim 3 gibi belli olacak inş boşuna umutlanmıyorumdur..asya_01 canım hamilemişsin çok sevindim inş rabbim kucağınada almayı nasip eder.. Bizleri dualarında unutma
Canım sen test yaptığında negatifmi ciktikiben hep ediyorum kızlar inanın ki çünkü aynı şeyleri yaşıyoruz hepimiz.rabbim kucağımızı boş bırakmasın
İnşallah canım zamanı gelmiştir de olurAyy inşallah sevindirici haberi alırsın ardından sıra bana gelir inşallah bu sefer hayırlısıyla yüzümüz güler canım
Amin canım inşallahben hep ediyorum kızlar inanın ki çünkü aynı şeyleri yaşıyoruz hepimiz.rabbim kucağımızı boş bırakmasın
Canım çıktımı kan sonucun merak ettim? İnşallah güzel haber verirsinİnşallah canım zamanı gelmiştir de olur
Amin canım inşallah
Hemşire negatif dedi 5'in altında dediCanım çıktımı kan sonucun merak ettim? İnşallah güzel haber verirsin
Hakkımızda hayırlısı olsun canım biraz sabır erken yapılan testler moral bozukluluğundan başka bişey yaşatmıyo nasipse zaten öğreniriz Rabbim hepimize hayırlısıyla bu duyguyu yaşatır inşallahArkadaşlar merhabalar. Öncelikle hepimiz inşallah bebislerimize kavusuruz :) bende 1.5 yıldır evliyim 1 yıldır bebek istiyoruz esimde de bende de sorun olmadığı halde olmayınca klomen+ovitrelle verdi doktorum iğneyi vurulali 11 gün oldu. Bat 8 nisan beklemedeyim ve çok sabirsizim test yapmaktan korkuyorum artık ama beklemekte çok zor.
Canımm üzülme olurmu saati vakti gelmemiş demekki hayırlısı olsun öbür ay olur inşallah stres yapmaHemşire negatif dedi 5'in altında dedi
Amin canım inşallah. Bi ara dedim sırf su aylardır görmediğim çift çizgiyi yalandan da olsa görmek icin test yapayımHakkımızda hayırlısı olsun canım biraz sabır erken yapılan testler moral bozukluluğundan başka bişey yaşatmıyo nasipse zaten öğreniriz Rabbim hepimize hayırlısıyla bu duyguyu yaşatır inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?