Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
İyide canım daha 1 hafta bile olmamış iğnenin etkisi vardır çok erken test yapmışsın, benim iğneden sonra 14.gün ben bile cesaret edip yapamıyorum

Kaçıncı günün iğneden sonra canım?

Canım üzgünüm maalesef bu iğne içinde beta var o yüzden öyle çıkmıştır. İğnenin etkisi de 10 gün sürüyor neredeyse. Iğne olanlara iğneden sonra 14. Gün test yapın diyorlar.

İnşallah tutunmuştur canım, testinde hayalet çizgidemi çıkmadı canım? Yumurtan çatlamışmıydı peki
İnş canım.. Ben gördüm gibi ama insan umutlanamıyo tabi hayalet çizgi var diyorum ama kendimi kandırmamak için kan verdim.. Evet çatladı

Hayırlısı neyse o olsun kizlar
Önceden de yapmisdim ve negatif çıkıldı bu sefer pozitif çıkınca kafam karıştı
Çok zor bebek beklemek
Bide gözümün önünde çocuk varsa
Ben artık gunler geçsin istyrm olsun bebeğim
Bisefrrde olmazsa evliliğim bile bite bilir

İnş canım.. Ben gördüm gibi ama insan umutlanamıyo tabi hayalet çizgi var diyorum ama kendimi kandırmamak için kan verdim.. Evet çatladı
Ayy inşallah sevindirici haberi alırsın ardından sıra bana gelir inşallah bu sefer hayırlısıyla yüzümüz güler canım

Canım Rabbim iyisini bilir herşeyin hayırlısı olsun hepimiz bebek hasretiyle sabrediyoruz Rabbimin vardır bir bildiği zamanı var tabiki, niye evliliğin bitsin öyle düşünme lütfen kafayada takma

ben hep ediyorum kızlar inanın ki çünkü aynı şeyleri yaşıyoruz hepimiz.rabbim kucağımızı boş bırakmasın

Arkadaşlar merhabalar. Öncelikle hepimiz inşallah bebislerimize kavusuruz :) bende 1.5 yıldır evliyim 1 yıldır bebek istiyoruz esimde de bende de sorun olmadığı halde olmayınca klomen+ovitrelle verdi doktorum iğneyi vurulali 11 gün oldu. Bat 8 nisan beklemedeyim ve çok sabirsizim test yapmaktan korkuyorum artık ama beklemekte çok zor.

Hakkımızda hayırlısı olsun canım biraz sabır erken yapılan testler moral bozukluluğundan başka bişey yaşatmıyo nasipse zaten öğreniriz Rabbim hepimize hayırlısıyla bu duyguyu yaşatır inşallah

Amin canım inşallah. Bi ara dedim sırf su aylardır görmediğim çift çizgiyi yalandan da olsa görmek icin test yapayım sonra dedim onda da negatifi görürüm ben en iyisi bekleyeyim ne olur ne olmaz zaten stresim. Sen ne durumdasin gebelik var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…