Canım Rabbim iyisini bilir herşeyin hayırlısı olsun hepimiz bebek hasretiyle sabrediyoruz Rabbimin vardır bir bildiği zamanı var tabiki, niye evliliğin bitsin öyle düşünme lütfen kafayada takma
Canım bende klomen+çatlatma iğnesi oldum bugün 14.gün hemde regl günüm ama bazen 2 gün geç adet olabiliyorum oyüzden korkumdan test yapamıyorum birazda pazar gününden beri ara ara adet olacakmışım gibi agrı olup geçiyo oyüzden de hani ümitlenemiyorum zaten o pozitif çift çizgiyi hayatım boyunca görmeyecekmişim gibi geliyo ama inşallah hepimize nasip olucak birgünAmin canım inşallah. Bi ara dedim sırf su aylardır görmediğim çift çizgiyi yalandan da olsa görmek icin test yapayımsonra dedim onda da negatifi görürüm ben en iyisi bekleyeyim ne olur ne olmaz zaten stresim. Sen ne durumdasin gebelik var mı ?
Doktora gittin mi hiç canım bi sıkıntı varmıymışEsim in ikinci evliligi onun oğluna bakıyorum ve çocuk bakıp anne olamamak daha zor oluyor
Ne yazık ki yok. Sadece ara ara midem bulanıyor sabah kahvaltisindan sonra ya da sigara içerken su an bile kahve iciyorum midem bulandı ama bunu gebelige yoramam hem erken hemde bende gastrit vardı. Tuhaf olan uzun zamandır midem bulunmazdı su 3-4 gündür tekrar başladı. Bir de sivilcendim onu da iğneye bağlıyorum. Tam bir umutsuz vakayim anlayacağın :) :) senin belirtin var mı peki? Ay inşallah hamilesindir :)Canım bende klomen+çatlatma iğnesi oldum bugün 14.gün hemde regl günüm ama bazen 2 gün geç adet olabiliyorum oyüzden korkumdan test yapamıyorum birazda pazar gününden beri ara ara adet olacakmışım gibi agrı olup geçiyo oyüzden de hani ümitlenemiyorum zaten o pozitif çift çizgiyi hayatım boyunca görmeyecekmişim gibi geliyo ama inşallah hepimize nasip olucak birgünbelirtin varmı canım
Canım bu zamana kadar okadar çok umutlandım ki belirtiler falan diyodum tamam kesin hamileyim ve sonrasında her seferinde doinggg kırmızılar gelip yine hayal kırıklığı yaşıyodum oyüzden şimdi heveslenmemeye çalışıyorum elim teste zaten gitmiyo yine tek çizgiyi görücem diye çünkü nefret ettim o tek çizgiden,bende de belirti zaten şuan yok sadece gögüs uçlarım agrıyo ama genelde her ay olur zaten birde işte ara ara adet olacakmış gibi agrı olup geçiyo heran oladabilir bilmiyorum canım ya olucam diyede korkuyorum kafa bi milyonNe yazık ki yok. Sadece ara ara midem bulanıyor sabah kahvaltisindan sonra ya da sigara içerken su an bile kahve iciyorum midem bulandı ama bunu gebelige yoramam hem erken hemde bende gastrit vardı. Tuhaf olan uzun zamandır midem bulunmazdı su 3-4 gündür tekrar başladı. Bir de sivilcendim onu da iğneye bağlıyorum. Tam bir umutsuz vakayim anlayacağın :) :) senin belirtin var mı peki? Ay inşallah hamilesindir :)
Yok canım bulantimi takmiyorum zaten :) bende senin gibiydim göğüs ağrısı kasık ve bel ağrısı goguslerimde damarlanma yorgunluk vs. Bütün belirtileri yaşayıp koca bir negatif. Aylardır bu böyle. Bu ayda hiç bir şey yok inşallah sürpriz olur.. Bir de tedaviler falan insanı daha çok strese sokuyor. Seni çok iyi anlıyorum ama gününmus ya bugün bence bir test yap cesaretini toplayıp. Çünkü genelde gebelerde gogus ucunda ağrı oluyor. Olmayanlarda ise gogusun yanlarında bastırınca falan. O bile bi umut. Allahım içim bi garip. Gidip kan versek sonucu öğreniriz ama cesaret yok ..Canım bu zamana kadar okadar çok umutlandım ki belirtiler falan diyodum tamam kesin hamileyim ve sonrasında her seferinde doinggg kırmızılar gelip yine hayal kırıklığı yaşıyodum oyüzden şimdi heveslenmemeye çalışıyorum elim teste zaten gitmiyo yine tek çizgiyi görücem diye çünkü nefret ettim o tek çizgiden,bende de belirti zaten şuan yok sadece gögüs uçlarım agrıyo ama genelde her ay olur zaten birde işte ara ara adet olacakmış gibi agrı olup geçiyo heran oladabilir bilmiyorum canım ya olucam diyede korkuyorum kafa bi milyoninşallah ikimizde hamişizdir canım ya beklemekten başka çaremiz yok, bulantı zaten erken olmazmış ümitlenme sende olursa sürpriz olsun canım
İşte bazen 2 gün rötar yapıyo adetimYok canım bulantimi takmiyorum zaten :) bende senin gibiydim göğüs ağrısı kasık ve bel ağrısı goguslerimde damarlanma yorgunluk vs. Bütün belirtileri yaşayıp koca bir negatif. Aylardır bu böyle. Bu ayda hiç bir şey yok inşallah sürpriz olur.. Bir de tedaviler falan insanı daha çok strese sokuyor. Seni çok iyi anlıyorum ama gününmus ya bugün bence bir test yap cesaretini toplayıp. Çünkü genelde gebelerde gogus ucunda ağrı oluyor. Olmayanlarda ise gogusun yanlarında bastırınca falan. O bile bi umut. Allahım içim bi garip. Gidip kan versek sonucu öğreniriz ama cesaret yok ..
Aynen öyle benimde catladi çünkü iğneden 1-2 gün sonra fena sol kasigim bacaklarima doğru inen uyuşukluk ağrı vardı o da catladigi icin olurmus. Aynı şekilde bende yattım 10/15 dk falan. 1 haftayı iyi degerlendirdim :)benim sol yumurtaligim büyüdü sadece 20mm . umutsuzum ama içimde bir garip. Esimde bu ay olacak hissediyorum falan diyor. Dün arkadaşım yanakların tombik olmuş böyle yüzün bir hoş falan dedi :) hadi inşallah dedim yani ne bileyim umutlanmak istemesekde kötü konussakta aslında içimizde hep bir umut var. Ne tuhaf .İşte bazen 2 gün rötar yapıyo adetimoyüzden test yapmaktan korkuyorum ahh 1 nisana kadar dayansam adet olmadan :) hemen yaparım, şimdi test yapıp negatifi görüp üzerine adet olursam daha çok koyar, elimde 1 adet test kaldı iyi değerlendirmem lazım, ayy nebilim ya yumurtamda çatladı ee bayada ayaklar havada yastık altta bekledim inşallah mükafatını görürüz inşallah testlerimiz pozitif çıkar canım aslında kan testine gitsek harbiden hiç uğraşmadan sonucu alırızda nerde bizde o cesaret
İğneden 32-33 saat sonra bende sağ kasıkta aşırı ağrı oldu hissettim çatladığını zaten sonrada kontrole gittim doktorum çatlamış dedi ama ben yinede ilişkiden dolayı biraz tedirgin oluyorum çünkü tam klomene başladım deli gibi hasta oldum felaket üşütmüşüm zorlada olsa ilişki doktorun dediği günler oldu ama ya biz hep klomene başlayınca bi sıkıntı oluyo eşimde strese giriyo onda da sıkıntı oluyo (anlarsın) zorlanıyoz trajikomik bi hal alıyo benim kafa almıyo bazen diyorum birisi bize büyü yaptırmışAynen öyle benimde catladi çünkü iğneden 1-2 gün sonra fena sol kasigim bacaklarima doğru inen uyuşukluk ağrı vardı o da catladigi icin olurmus. Aynı şekilde bende yattım 10/15 dk falan. 1 haftayı iyi degerlendirdim :)benim sol yumurtaligim büyüdü sadece 20mm . umutsuzum ama içimde bir garip. Esimde bu ay olacak hissediyorum falan diyor. Dün arkadaşım yanakların tombik olmuş böyle yüzün bir hoş falan dedi :) hadi inşallah dedim yani ne bileyim umutlanmak istemesekde kötü konussakta aslında içimizde hep bir umut var. Ne tuhaf .
Allah korusun :) seninle hikayelerimiz benziyor benim de eşim dişini cektirdi ama iltihap kalmış çekilen diste 10 gün ağrı çekti nerdeyse antibiyotikler ağrı kesiciler aldı başını gitti. Sonra dişi geçti dedik bu sefer halsizlik ateş bastı antibiyotik yan etki yaptı muhtemelen böyle düşe kalka oldu birşeyler :) sende su an akıntı falan var mı peki ? Gününmüş ya beyaz akıntı ya da şeffaf olursa gebeliğe yoruyorlar.İğneden 32-33 saat sonra bende sağ kasıkta aşırı ağrı oldu hissettim çatladığını zaten sonrada kontrole gittim doktorum çatlamış dedi ama ben yinede ilişkiden dolayı biraz tedirgin oluyorum çünkü tam klomene başladım deli gibi hasta oldum felaket üşütmüşüm zorlada olsa oldu ama ya biz hep klomene başlayınca bi sıkıntı oluyo eşimde strese giriyo onda da zorlanıyoz trajikomik bi hal alıyo benim kafa almıyo bazen diyorum birisi bize büyü yaptırmış
Allah yardımcımız olsun nedim canımAllah korusun :) seninle hikayelerimiz benziyor benim de eşim dişini cektirdi ama iltihap kalmış çekilen diste 10 gün ağrı çekti nerdeyse antibiyotikler ağrı kesiciler aldı başını gitti. Sonra dişi geçti dedik bu sefer halsizlik ateş bastı antibiyotik yan etki yaptı muhtemelen böyle düşe kalka oldu birşeyler :) sende su an akıntı falan var mı peki ? Gününmüş ya beyaz akıntı ya da şeffaf olursa gebeliğe yoruyorlar.
İyi düşünüp iyiyi çağıralım. Olmayalım adet falanAllah yardımcımız olsun nedim canımvalla bende beyaz akıntı falan yok bugün biraz sık idrara çıkıyorum ama yine hamileliğe baglamıycam :) kız yok ya ben yine adet olurum ya hiç anne olucakmışım gibi his yok bende
Sabrımı zorluyorum diyecektimİyi düşünüp iyiyi çağıralım. Olmayalım adet falangerçi elimizde değil ama . birbirimizi haberdar edelim ben su an sabrımı korkuyorum bakalım ne kadar dayanicam :) sık idrara çıkma bende de var helede geceleri ama ben çok su tüketiyorum ondan sanırım . off off
Gelse stres yapmıycam hep günü gününe gelen bu ay gecikti umutlandırdı boşu boşuna.. Gelse bari de kurtulsamCanımm üzülme olurmu saati vakti gelmemiş demekki hayırlısı olsun öbür ay olur inşallah stres yapma
Korkunun ecele faydası yok napim hayırlısı olsun sabah ilk idrarla yapıcam canım testiİyi düşünüp iyiyi çağıralım. Olmayalım adet falangerçi elimizde değil ama . birbirimizi haberdar edelim ben su an sabrımı korkuyorum bakalım ne kadar dayanicam :) sık idrara çıkma bende de var helede geceleri ama ben çok su tüketiyorum ondan sanırım . off off
Kistmi oldu acaba canım bi doktoruna git istersenGelse stres yapmıycam hep günü gününe gelen bu ay gecikti umutlandırdı boşu boşuna.. Gelse bari de kurtulsam
Aynen öyle sonucu haber et mutlaka bizi bizlerden başka kimse anlamaz .. İnşallah güzel haberler verirsin .Korkunun ecele faydası yok napim hayırlısı olsun sabah ilk idrarla yapıcam canım testiburda irtibat halinde olalım canım olmazsada hayırlısı olsun birbirimize destek olalım
gerçekten öyle canım aynı şeyleri yaşadığımız için bizi bizden başkası anlayamaz birbirimize destek olmamız nekadar güzelAynen öyle sonucu haber et mutlaka bizi bizlerden başka kimse anlamaz .. İnşallah güzel haberler verirsin .
Bilmiyorum bir iki gün daha bekleyip gelmezse dr öyke gideyim diyom hayırlısı artıkKistmi oldu acaba canım bi doktoruna git istersen
Kistmi oldu acaba can
Ben bile çok heyecanliyim su an . ay inşallah inşallah bebislerimiz bizimledir. Ben sabrımı siniyorum su an daha ayın 8ine çoookk varr. Oyy oyygerçekten öyle canım aynı şeyleri yaşadığımız için bizi bizden başkası anlayamaz birbirimize destek olmamız nekadar güzeltabiki haber veririm canım ozamana kadar kırmızılar gelmezse sabah testi yapıp sonucu yazıcam inşallah şok yaşayıp çift çizgiyi dünya gözüyle görürüm inşallahhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?