Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Kan tahlili yaptırırsan beklemene gerek kalmaz kesin sonuç verir canım iğne olalı kaç gün oldu?

İğne olalı 14 gün oldu etkisi geçmiştir dimi peki
Doktorlar iğneden sonra 15.gün test öneriyolar ama kan tahlili için, idrar geç çıkarmış inşallah hamilesindir canım bence kan tahlili yaptır ögren yada bi süre bekle tekrarla idrar testini

:))) zaten bi dayanabilsek... ben tutuyorum kendimi inat ettim du bakalim cnm biraz daha sabir insallah pozitif ciksinnn
:)) aynen canım dayanabilsek keşkee :)
bende vermem artık ya bekliycem :))) artma ihtimli vardır herlade :)))

Ben hergun test yaptim, 8 9 gunleri cok silik cikiyor 10 da gorunmeyecek kadar silik sonra tekrar belirginlesiyor
yani benim oyle oldu mutlaka 14.gun gecmistir doktor da 8-10 gun suruyor demisti

Ben kan testi yaptırdım değer 211,81 çıktı canım bu olumlu mu

Rahim filmi çektirdiğim ay tüplerine sıvı gönderiyorlar ya o ilaç gebeliği arttırıyormuş. Rahim filminden sonra yumurtayı takip etti sadece uygun boyuta gelincede iğneyle çatlatalım dedi. Sonrada ilişki önerdi.

Merhaba kızlar ovitrelle iğnesi vurulalı 13 gün oldu. Bugün test yaptım erken gebelik testinde silik bir şekilde 2 çizgi çıktı. Bu ay tüplerime basılmıştı. Sizce hamilemiyim? Adetime 3 gün var
Canım tüplerime basıldı derken? Bende gelecek ay rahim filmi çekileceğim onumu diosun

Merhaba kızlar. Lütfen bana bi akıl verin. Duramıyorum artıkçatlatma iğnesinin 11. Günü kan değeri verdim 1.8 çıktı. İki yumurtam vardı o ay. Olmamışş dedim ve çok üzüldüm. 4 gün geçti çatlatmadan 15. Gündeyim sabah lekelenir gibi oldum devamı gelmedi. Yarın 16. Günüm olcak sizce hala hamile olma ihtimalim varmıyoksa ben yine boşunamı bekliyorum. Allahım tüm isteyenlere sağlıklı sohatlı hayırlı evlat nasip etsin kucaklarımız dolsun inş kızlar

Umudunu kirma ama evet bosuna beklio olabilirsin bazen oluo bende oyleydim bi degil iki kezyumurtam vardi doktor bu gece hamile kalirsin oldukca olgun dedi ama kalmadim catlatma ignedinde 11 gun az degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…