- 11 Şubat 2015
- 3.470
- 3.293
- 333
Kan tahlili yaptırırsan beklemene gerek kalmaz kesin sonuç verir canım iğne olalı kaç gün oldu?Kızlar ben dün miracle erken gebelik testi yaptım silik bir şekilde çift çizgi çıktı. Adetime iki gün var. Sizce daha ne kadar bekleyeyim? Bu ay tüplerine bakılmıştı. Sonrada sadece çatlama iğnesi vuruldum. Doktorum bu ay olma ihtimali yüksek demişti.
Kan tahlili yaptırırsan beklemene gerek kalmaz kesin sonuç verir canım iğne olalı kaç gün oldu?
Ben hergun test yaptim, 8 9 gunleri cok silik cikiyor 10 da gorunmeyecek kadar silik sonra tekrar belirginlesiyorİğne olalı 14 gün oldu etkisi geçmiştir dimi peki
Doktorlar iğneden sonra 15.gün test öneriyolar ama kan tahlili için, idrar geç çıkarmış inşallah hamilesindir canım bence kan tahlili yaptır ögren yada bi süre bekle tekrarla idrar testiniİğne olalı 14 gün oldu etkisi geçmiştir dimi peki
:)) aynen canım dayanabilsek keşkee :):))) zaten bi dayanabilsek... ben tutuyorum kendimi inat ettimdu bakalim cnm biraz daha sabir insallah pozitif ciksinnn
o zaman sonra yükselme ihtimali vardır di mi ?Ben hergun test yaptim, 8 9 gunleri cok silik cikiyor 10 da gorunmeyecek kadar silik sonra tekrar belirginlesiyor
yani benim oyle oldu mutlaka 14.gun gecmistir doktor da 8-10 gun suruyor demisti
Ben hergun test yaptim, 8 9 gunleri cok silik cikiyor 10 da gorunmeyecek kadar silik sonra tekrar belirginlesiyor
yani benim oyle oldu mutlaka 14.gun gecmistir doktor da 8-10 gun suruyor demisti
Basbayağı hamilesin canimm :) bugün kacinci gunun yani adetinin.kacinci gunuBen kan testi yaptırdım değer 211,81 çıktı canım bu olumlu mu
Basbayağı hamilesin canimm :) bugün kacinci gunun yani adetinin.kacinci gunu
olsun bugun benim catlama ignesinin 17 gunu 520 cikti normal yaniAdetime 2 gün var. Ondan şaşkınım
olsun bugun benim catlama ignesinin 17 gunu 520 cikti normal yani
ilk testimi 14.gunu yaptim 217 cikti..Benim iğnenin 14. Günü ama sende mi hamilesin sen adetime kaç gün kala yaptırdın testini
Tebrikler canım hamilesinBen kan testi yaptırdım değer 211,81 çıktı canım bu olumlu mu
Canım tüplerime basıldı derken? Bende gelecek ay rahim filmi çekileceğim onumu diosunMerhaba kızlar ovitrelle iğnesi vurulalı 13 gün oldu. Bugün test yaptım erken gebelik testinde silik bir şekilde 2 çizgi çıktı. Bu ay tüplerime basılmıştı. Sizce hamilemiyim? Adetime 3 gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?