Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Canım seni üzmek istemem ama olsa çıkardı ümitlenme diğer ay olur inşallah hepimiz aynı dertteyiz ama Allah büyük anne olucaz bigün

Canım bende bu ay çektirdim ama şaşırdığım nokta rahim filmi çekildiği ay doktor iğne vs tedavi olmuyo dedi ben oyüzden garipsedim inşallah bende hamile kalırım

Canım seni üzmek istemem ama olsa çıkardı ümitlenme diğer ay olur inşallah hepimiz aynı dertteyiz ama Allah büyük anne olucaz bigün
Haklısın canım işte bi an adet olmayınca heveslendim ama biliyorum ki en geç pazara kadar olacağım. Hayırlısı inş gelcek ay rahim filmi çekilcek. Rabbim şu mıbarek günlerde duamızı kabul etsin bizlerede o güzel duyguyu tattırsın...

Çektir canım enazından tüplerin açıksa için rahatlar bi sorun varsada ona göre önlem alınır, hayırlısıyla hepimiz hamile kalırız inşallah canım üzülme Rabbim büyük, doktor rahim filmi çektirince şans artıyo dedi herkes de öyle diyo ilk ay olmasa bile 5 ay içinde kalınabiliyomuş hadi hayırlısı ayrıca film çektirmekten de korkma sadece 2-3 dakika sürüyo ve bitiyo canım

Kızlar merhaba. Ben 3 martta çatlatma iğnesi yaptım. İğneden 36 saat sonra ve takip eden 2 gün ilişki oldu. Yani pazar iğne yaptım ptesi- salı - Çarşamba ilişki oldu. Bugün iğneden sonra ki 12. Günüm. Sabah idrar testi yaptım çıkmadı. Öğleden sonra kahverengi lekelenmem oldu akıntıyla birlikte. Bu lekelenme ne olabilir adet başlangıcı mı yoksa yerleşme mi ? Adet için erken olduğunu düşünüyorum,yerleşme olsa testte çıkması lazım diyorum. Kafam karıştı

Yerlesme kanamasindan 2 gun sonra en erken teste cikar tecrubeyle sabit

Canım sen özeldemi çektirdin. Bende bugün geldi kırmızılar( sen adetten kaç gün sonra çekildin. Bide fiyatı nekadardı

artsın da beklerim ben ya :)
bu gece çok kötü kasık ağrısı çektim ya mahvetti beni iğnenin yan etkisi diycem ama 10 gün oldu

aa ben de gece çok ağrı çektim yaa şaşırdım yazdığını okuyunca... bende bel ağrısı da var. benim pazar günü 15 gün olacak, umutlanmak hiç istemiyorum ama insan ister istemez noluyo diyo

Herkese merhabalar.
28 martta catlatma ignemi oldum. 11.gunde erken gebelik testi ile cift cizgiyi gördüm. 12.gunde betaa hcg 19, 14.gunde 82 , 18.gunde 553 beta hcg değeriyle hamileyim.
ve bizim hiç beklemedigimiz bir anda geldi mucizemiz. esimde varikosel vardi ve biz ameliyat öncesi son 1 kaç ay daha deneyelim demistik. dr um da şansı artırmak icin bana klomen ve igne uygulamak istedi.
herkesin bunyesi/ hormonlari ve hikayesi farkli ama demek istedigim lütfen pozitif düşünün. Çünkü beynimiz ve hormonlarimiz bu şekilde calisiyor.
Herkese sevgiler

Canım sen özeldemi çektirdin. Bende bugün geldi kırmızılar( sen adetten kaç gün sonra çekildin. Bide fiyatı nekadardı
Özel hastanede 500 liraya çektirdim canım birde giderken iğne alıyosun orda film çekilirken o sıvı tüplere veriliyo, canım adetim bitti 2 gün sonra çektirdim doktorum karar verdi, adet bitiminde lekelenme dahi kalmayınca çektirebilirsin, ayrıca önceden agrı kesici ve antibiyotik kullandım çünkü enfeksiyon kapma durumu olabiliyomuş

aa ben de gece çok ağrı çektim yaa şaşırdım yazdığını okuyunca... bende bel ağrısı da var. benim pazar günü 15 gün olacak, umutlanmak hiç istemiyorum ama insan ister istemez noluyo diyo
Aynen canım ya benimde 12 gün oldu bugün geçen çarşamba 5.58 di bu daha bakmadım ama merak ediyorum da bekliyorum bu defa inat ettim :)

Selamlar öncelikle . Ne var ne yok bakalım ? Ben bugün iğne mi vuruldum 2 yumurta oluşmuş 10-11 arası vuruldum iğneyi ve su an degisik bir kask ağrısı yaşıyorum adet sancısı gibi ama değil :) Garip bir şey.

Çoookk sevindim. Canım hayırlı uğurlu olsun inş sağlıkla mutlulukla kucağına alırsın bebişiniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…