Çoookk sevindim. Canım hayırlı uğurlu olsun inş sağlıkla mutlulukla kucağına alırsın bebişiniii
Merhaba canım buara çalışamıyoruz herzamanki gibi aksilikler peşimi bırakmıyo 9 gün kaldı adete, çalıştıklarımızla tuttuysa tuttu tutmadıysa daha yapabilecegim bişey yok hayırlısı canım, canım iğneni yeni olmuşun kasık agrın hemen niye oldu acaba 36 saat geçse hadi çatlıyo diycezde yaniSelamlar öncelikle . Ne var ne yok bakalım ? Ben bugün iğne mi vuruldum 2 yumurta oluşmuş 10-11 arası vuruldum iğneyi ve su an degisik bir kask ağrısı yaşıyorum adet sancısı gibi ama değil :) Garip bir şey.
Korktugu başına gelir ya insanın seninde öyle olmuş canım.. İnşallah gün denk gelmiştir de tutmustur ya ne oldu ki ? :\Bu arada ben kendimi anlamadım böyle ılık ılık gıcık bir ağrı vardı yazdığım da adet sancisina yakın. Ve ara ara yokluyor şu an bile kasigm da bir gariplik var. Dün birlikte olduk yarin da 10-11 arası ilişki dedi doktor yoksa bugün u boş gecmezdim ben bu ağrılara. Çok değişik ya. Uf anlamadım.Merhaba canım buara çalışamıyoruz herzamanki gibi aksilikler peşimi bırakmıyo 9 gün kaldı adete, çalıştıklarımızla tuttuysa tuttu tutmadıysa daha yapabilecegim bişey yok hayırlısı canım, canım iğneni yeni olmuşun kasık agrın hemen niye oldu acaba 36 saat geçse hadi çatlıyo diycezde yani
Artık iğne etkisi kalmamıştır diye düşünüyorum canım ben. Hadi inşallah hamissindir. Kan da alırsın kesin sonucu artık :)Arkadaşlar dayanamadım evde test yaptım bugun 14. Gün ikinci çizgi biraz silik olarak cikti iğnenin etkisi mıdır? Pzt kana gitcem.
Erken davranmissin canım. 13-15 gün arası yapacağın testler daha net sonuç verebilir.. İnşallah pozitif devam eder...merhaba aranıza yeni katıldım ben ilk defa bu ay çatlatma iğnesi vuruldum bugün 7. günüm test yaptım çizft çizgi bu iğnenin etkisi ne zaman geçer.
Artık iğne etkisi kalmamıştır diye düşünüyorum canım ben. Hadi inşallah hamissindir. Kan da alırsın kesin sonucu artık :)
Aminn canım aminn. Sonucu paylaş bizimle :) Güzel haberler alirsin inşallah hadi bakalım :)Ayy inşallah canım ya çok teşekkür ederim, inşallah böyle gider. Yarın kan testine gidiyorum :)
Allah herkesin gönlüne göre versin...
günaydın kızlar :)Arkadaşlar dayanamadım evde test yaptım bugun 14. Gün ikinci çizgi biraz silik olarak cikti iğnenin etkisi mıdır? Pzt kana gitcem.
selam arkadaşım...Selam hanımlar benimde iğneden sonra 6. Günüm Çaltıcam ya nasıl geçecek bu günler bilmiyorum dün sırf meraktan test Yaptım bu iğnede gerçekten hcg varmış bildiğin pozitif çıktı inşallah bir hafta sonrada aynı sonucu alırım birde şimdi bu iğnenin etkisi geçiyo sonra tekrar mı hcg salgılanmaya başlıyo yani önce negatif sonra pozitife çeviren oluyor mu duydunuz mu hiç
Aynen bende sırf meraktan yaptım yalandan da olsa geriyim bari dedimselam arkadaşım...
erken dönemde hep pozitifi görürsün bende yapıyorum ilk hafta hep pozitifti
yükselen varmış değeri 10 günden sonra
ama ben göremedim henüz ama varmış öyle yüksek olanlar :)
ahh o merak yok mu :)Aynen bende sırf meraktan yaptım yalandan da olsa geriyim bari dedimilk başta çok inandırıcı gelmemişti ama doğruymuş yani inşallah yükselir 10. Gün bir daha yapıcım sonra 15. Gün de yapıcım bakalım adet olmazsam tabi siz ne Zaman'dan beri deniyorsunuz acaba hiç hamile kalabildiniz mi bnm bi kaybım var o yüzden hemen olsun istiyorum zoruma gidiyo boş boş doktora gitmek önceden bi heyecanla giderdim şimdi korkuyla Allahım sen yardım et hepimize
Ah keşke benimde 14. Gün olsa hala belki eksik saymışımdır diye takvime bakıp bakıp tekrar sayıyorum sanki ne değişcekse 1 günleahh o merak yok mu :)
ben direk kan veriyorum 9.gün verdim 5.58 çıktı hala iğne etkisi diye inat ettim bakmıyorum artık :)
benim ilk olacak olursa inşallah ilk ay klomen verdi doktorum sonra letu ve iğne bu ay letu 3 e çıktı yine iğne :)
bgün 14.günüm bekliyorum hala :O
ben geçen ay da yaptırdım iğne 11 günden sonra düştü ve yükselmedi bu ay 9.gün 5.58 çıktı tekrar bakmadım ama yükselen varmış okumuştumAh keşke benimde 14. Gün olsa hala belki eksik saymışımdır diye takvime bakıp bakıp tekrar sayıyorum sanki ne değişcekse 1 günlekafayı yedim yeni resmen ilk defa deniyorum bu ay iğneyi ondan galiba geçen ay yaptırdın mı test idrar yada kan Nasıl çıkmıştı yani iğne etkisi geçip sonra tekrardan mı yükseliyo yoksa hiç düşmeden devam mı ediyo acaba Bilgin varmı
öyle oluyor ya sanki test yapınca mecbur pozitif çıkacakmış gibi geliyor bende aynıyımAh keşke benimde 14. Gün olsa hala belki eksik saymışımdır diye takvime bakıp bakıp tekrar sayıyorum sanki ne değişcekse 1 günlekafayı yedim yeni resmen ilk defa deniyorum bu ay iğneyi ondan galiba geçen ay yaptırdın mı test idrar yada kan Nasıl çıkmıştı yani iğne etkisi geçip sonra tekrardan mı yükseliyo yoksa hiç düşmeden devam mı ediyo acaba Bilgin varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?