Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Aynen ya valla bekle bekle çatladım iğneden sonra alt tarafı 5 gün geçti amabana haftalar gibi geliyo yemin ederim
çok iyi anlıyorum :)
ben dün idrar yaptım yok tek çizgi kan da vermedim aslında bugün 15.gün geçen ay 15.adet olmuştum ama ses yok şimdilik :)

bence bekleyin tabi zor olsa da beklemek
Valla yumurta çatlamadıysalar ben çatladım ben çoktan dayanamadım yaptım ki bugün elimde 5-6 tane test kaldı iyice silikleşmiş zaten çizgi belliki geçiyo etkisi eğer gebelik varsa sonradan mı çıkıyo yani ilacın etkisi geçiyo diyelim negatif çıkıyo test sonra hamileysen birdaha koyulaşıyo mu yoksa hiç geçmemesi mi lazım karışık oldu galiba

benimde merak ettiğim tam olarak bu işte
birisi yazmıştı varmış sonra yükselen yani geç belli olan diyelim
benimde 15.gün oldu yaaa kan versem mi die düşündüm yine ama kendimi tuttum sabah

benimde merak ettiğim tam olarak bu işte
birisi yazmıştı varmış sonra yükselen yani geç belli olan diyelim
benimde 15.gün oldu yaaa kan versem mi die düşündüm yine ama kendimi tuttum sabah
Sen ne diyon kız 15. Gün mü ben çoktan uçmuştum hastaneye aslında benim doktor progestan verdi 2 hafta kullan test yap dedi yani 14. Gün test yapmayı önerdi ama dinleyen varmı yoooookyani bence gitsen kesin sonuç alırsın gibi yada testin yok mu evde merak ettim bak şimdi İnşallah güzel güzel pozitif testcikler alırız bu ay Allahım sen kabul et dualarımızı

Bugün benimde 8. Günüm pozitif çıktı ama adetime çok var daha yalancı pozitiftır kesin

dün idrar yaptım negatif canım yazdım da sen görmedin sanırım
bugün 15 oldu off offfff sabah kan versem mi die düşündüm vazgeçtim yarın belki veririm

dün idrar yaptım negatif canım yazdım da sen görmedin sanırım
bugün 15 oldu off offfff sabah kan versem mi die düşündüm vazgeçtim yarın belki veririm

Seninle aynı durumdayız canım benim bugün 18.günüm.Bende 14.günü idrar testi yaptım negatifti.Adette olmadım hala kan versem mi diyorum sonra vazgeçiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…