Hmmm bende mi 11 gün sonra yapsam ozaman ay dayanamam kiben geçen ay da yaptırdım iğne 11 günden sonra düştü ve yükselmedi bu ay 9.gün 5.58 çıktı tekrar bakmadım ama yükselen varmış okumuştum
Aynen ya valla bekle bekle çatladım iğneden sonra alt tarafı 5 gün geçti amaöyle oluyor ya sanki test yapınca mecbur pozitif çıkacakmış gibi geliyor bende aynıyım
bence bekleyin tabi zor olsa da beklemekHmmm bende mi 11 gün sonra yapsam ozaman ay dayanamam kineyse hafta sonuna kadar bekleyim bari
çok iyi anlıyorum :)Aynen ya valla bekle bekle çatladım iğneden sonra alt tarafı 5 gün geçti amabana haftalar gibi geliyo yemin ederim
git gide düşüyor değer geçen ay ben 2 günde bir baktım 11.gün komple düşmüştüBenimde 6 gun 8 di 9 u. Gun daha dustu
yükselir mi acaba
Valla yumurta çatlamadıysalar ben çatladımbence bekleyin tabi zor olsa da beklemek
benimde merak ettiğim tam olarak bu işteValla yumurta çatlamadıysalar ben çatladımben çoktan dayanamadım yaptım ki bugün elimde 5-6 tane test kaldı iyice silikleşmiş zaten çizgi belliki geçiyo etkisi eğer gebelik varsa sonradan mı çıkıyo yani ilacın etkisi geçiyo diyelim negatif çıkıyo test sonra hamileysen birdaha koyulaşıyo mu yoksa hiç geçmemesi mi lazım karışık oldu galiba
Sen ne diyon kız 15. Gün mü ben çoktan uçmuştum hastaneyebenimde merak ettiğim tam olarak bu işte
birisi yazmıştı varmış sonra yükselen yani geç belli olan diyelim
benimde 15.gün oldu yaaa kan versem mi die düşündüm yine ama kendimi tuttum sabah
dün idrar yaptım negatif canım yazdım da sen görmedin sanırımSen ne diyon kız 15. Gün mü ben çoktan uçmuştum hastaneyeaslında benim doktor progestan verdi 2 hafta kullan test yap dedi yani 14. Gün test yapmayı önerdi ama dinleyen varmı yoooook yani bence gitsen kesin sonuç alırsın gibi yada testin yok mu evde merak ettim bak şimdi İnşallah güzel güzel pozitif testcikler alırız bu ay Allahım sen kabul et dualarımızı
yalancı pozitiftir o :)Bugün benimde 8. Günüm pozitif çıktı ama adetime çok var daha yalancı pozitiftır kesin
aynen canım doktoru dinleyen kim :)dün idrar yaptım negatif canım yazdım da sen görmedin sanırım
bugün 15 oldu off offfff sabah kan versem mi die düşündüm vazgeçtim yarın belki veririm
dün idrar yaptım negatif canım yazdım da sen görmedin sanırım
bugün 15 oldu off offfff sabah kan versem mi die düşündüm vazgeçtim yarın belki veririm
normalde adetin geçiyor mu şu anda canım ?Seninle aynı durumdayız canım benim bugün 18.günüm.Bende 14.günü idrar testi yaptım negatifti.Adette olmadım hala kan versem mi diyorum sonra vazgeçiyorum
normalde adetin geçiyor mu şu anda canım ?
Ayy kaçıncı iğne bu ama hep aynı heyecan aynı sabırsızlıkyalancı pozitiftir o :)
beklemeye bir kişi daha alalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?