Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
dün idrar negatif çıktı kan vermek istemedim bilmiyorum canım bekliyorum şimdilik
aslında bugün adet olmam lazımdı ama 25 ine kadar beklerim gitmem dr a
gitmeden kan verir bakarım kendim
yükselme ihtimali var mı acaba yaaaa off

İnşallah yükselir değerinde pozitifi görürsün canım

Canım biraz yoğunum buaralar senden naber varmı bi gelişme? Bende bat 6 ,, ama heyecan yok merak da etmiyorum hayırlısı olmadı yine diye düşünüyorum çünkü
Bende de bir şey olması için daha erken daha bugün 4.günüm çalışmalara devam.. Neden öyle düşünüyorsun ki ? Belirti falan yok mu ? Umudu kaybetmek yok.

dün idrar yaptım negatif canım yazdım da sen görmedin sanırım
bugün 15 oldu off offfff sabah kan versem mi die düşündüm vazgeçtim yarın belki veririm
Ay yok görmedim Can'ım olsun çıkar inşallah yarın haber verirsin gidersen bende fena sinüzitim azdı yine ilaçta kullanamıyorum ne yapsam ki ya

Ay yok görmedim Can'ım olsun çıkar inşallah yarın haber verirsin gidersen bende fena sinüzitim azdı yine ilaçta kullanamıyorum ne yapsam ki ya
Yarın sabah ise gidince veririm belki canım kan tahlili
Saçlar ıslak durmamaya dikkat et canım o da artırır
Bende saçlarımı boyatsam diyorum ama emin olmadan gidemedim kuaföre kaç aydır böyle ya belli olsa bi

Zaten her ay var mı acaba şunu bunu yapmasam mı diye diye bi hal oldum valla

Bende de bir şey olması için daha erken daha bugün 4.günüm çalışmalara devam.. Neden öyle düşünüyorsun ki ? Belirti falan yok mu ? Umudu kaybetmek yok.
Valla canım hiçbir şekilde belirti falan yok, çalışmada zaten çok fazla olmadı oyüzden ben bu ay yine elenirim bişey çıkmaz hayırlısı artık

Hey hanimlarrrrr asilama kimler yaptirdi bi sirum olcak benim igne tedavisi goruyom bi yumuryam oldu bi yumurtayla gebelik oluyormu

sen git canim git kan vermeye nolcaksa olsun ben aile hekimine soyledim igne oldum filan diye uyardim onceden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…