Sen bi kan ver artık canım inşallah pozitifı görürsünYok canım 24 de tahminen ama düzensiz benim
anladım canım beklemeye devam yaa offYok canım 24 de tahminen ama düzensiz benim
sayı önemli değil heyecan aynıAyy kaçıncı iğne bu ama hep aynı heyecan aynı sabırsızlık
Sen bi kan ver artık canım inşallah pozitifı görürsün
anladım canım beklemeye devam yaa off
dün idrar negatif çıktı kan vermek istemedim bilmiyorum canım bekliyorum şimdilik
aslında bugün adet olmam lazımdı ama 25 ine kadar beklerim gitmem dr a
gitmeden kan verir bakarım kendim
yükselme ihtimali var mı acaba yaaaa off
inşallah canım ya hepimiz görürüz o pozitifiİnşallah yükselir değerinde pozitifi görürsün canım
Canım biraz yoğunum buaralar senden naber varmı bi gelişme? Bende bat 6 ,, ama heyecan yok merak da etmiyorum hayırlısı,, olmadı yine diye düşünüyorum çünküHanimlar ne var ne yok görüsmeyeliPembepanterr nerelerdesinn ?
Bende de bir şey olması için daha erken daha bugün 4.günüm çalışmalara devam.. Neden öyle düşünüyorsun ki ? Belirti falan yok mu ? Umudu kaybetmek yok.Canım biraz yoğunum buaralar senden naber varmı bi gelişme? Bende bat 6 ,, ama heyecan yok merak da etmiyorum hayırlısı olmadı yine diye düşünüyorum çünkü
Ay yok görmedim Can'ım olsun çıkar inşallah yarın haber verirsin gidersen bende fena sinüzitim azdı yine ilaçta kullanamıyorum ne yapsam ki yadün idrar yaptım negatif canım yazdım da sen görmedin sanırım
bugün 15 oldu off offfff sabah kan versem mi die düşündüm vazgeçtim yarın belki veririm
Yarın sabah ise gidince veririm belki canım kan tahliliAy yok görmedim Can'ım olsun çıkar inşallah yarın haber verirsin gidersen bende fena sinüzitim azdı yine ilaçta kullanamıyorum ne yapsam ki ya
Zaten her ay var mı acaba şunu bunu yapmasam mı diye diye bi hal oldum vallaYarın sabah ise gidince veririm belki canım kan tahlili
Saçlar ıslak durmamaya dikkat et canım o da artırır
Bende saçlarımı boyatsam diyorum ama emin olmadan gidemedim kuaföre kaç aydır böyle ya belli olsa bi
Valla canım hiçbir şekilde belirti falan yok, çalışmada zaten çok fazla olmadı oyüzden ben bu ay yine elenirim bişey çıkmaz hayırlısı artıkBende de bir şey olması için daha erken daha bugün 4.günüm çalışmalara devam.. Neden öyle düşünüyorsun ki ? Belirti falan yok mu ? Umudu kaybetmek yok.
Ummadik anda olurmuş ya inşallah tutar :) sürpriz olur canim ne diyeyim...Valla canım hiçbir şekilde belirti falan yok, çalışmada zaten çok fazla olmadı oyüzden ben bu ay yine elenirim bişey çıkmaz hayırlısı artık
Yarın sabah ise gidince veririm belki canım kan tahlili
Saçlar ıslak durmamaya dikkat et canım o da artırır
Bende saçlarımı boyatsam diyorum ama emin olmadan gidemedim kuaföre kaç aydır böyle ya belli olsa bi
bende aynı canım yaa sonra bsy olsa vicdan azabı çekerim diye düşünür dururum her yaptığımıZaten her ay var mı acaba şunu bunu yapmasam mı diye diye bi hal oldum valla
bilemedim ya akışına bırakıp biraz daha mı beklesemsen git canim git kan vermeye nolcaksa olsun ben aile hekimine soyledim igne oldum filan diye uyardim onceden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?