- 30 Temmuz 2015
- 278
- 52
- 98
- 37
10.gunden sonra geçer kan ver istersen canım değere göre anlarsın 10 gün olmuş artıkkızlar kaçıncı gün bu iğnenin etkisi gider 10. günüm ve hala çift çizgi
hiç silinmedi hep silik çizgi var 5. günden beridir yapyorum.10.gunden sonra geçer kan ver istersen canım değere göre anlarsın 10 gün olmuş artık
Merak ettiğim birsey var acaba iğne vurulduğumuz günü sayacak miyizhiç silinmedi hep silik çizgi var 5. günden beridir yapyorum.
Pco dedigmiz şey gelisiip catlayamayan sonra da yumoslarn bize kist olarak kalmasidir.
Muhtemelen sende oluşan kistleri yok etmstir
Gozun aydin hamilesin arkadasimkızlar kaçıncı gün bu iğnenin etkisi gider 10. günüm ve hala çift çizgi
İnşallah kuzuum ama sanmıyorumUmmadik anda olurmuş ya inşallah tutar :) sürpriz olur canim ne diyeyim...
bilemedim ya akışına bırakıp biraz daha mı beklesem
Canım bence hsg den sonra 1 ay dene normal yolla olmazsa diğer ay aşılama yaptırırsınız,, rahim filminden sonra şansın yüksek olduğunu benim doktorumda söylediKızlar 16 Nisan'da hsg çektirdim doktor gel aşılama yapalım dedi ama bilemedim ya kararsızım hsg sonucum herşey normal tüpler açık çıktı ben bir ay doğal olarak deneyeyim diye düşündüm Hsg den sonra gebe kalma şansı yüksek diye düşündüm bu sebepten aşılamaya sıcak bakmadım. Eşimde illa yaptıralım diyor vakit kaybetmeyelim diyor. 1 senedir istiyoruz çocuk nasip olmadı hiçgeçen ay klomen + ovitrellee kullandım yumurtalar çatladı ama gebelik oluşmadı bu arada eşimde de bende de problem yok testlere göre . Ama neden olmuyor bilmiyorum. Sizce aşılama yaptırsam mı ya ?????????
Evet canım olur tabi1 yumurtada gebelik olmuyomu
günaydın canım...hiç silinmedi hep silik çizgi var 5. günden beridir yapyorum.
ay canım ya hamilesin işte ya tebrik ederim :) ne güzelbilmiyorum cnm yaa benim beta hcg 236 cikti bgn dr bi test daha yapalim yukselirse o zaman kesin deriz dedi kafam karisti valla cuma sonuclanacak artik... istersen bikac gun daha bekle :)
evet canım olur bir yumurtayla1 yumurtada gebelik olmuyomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?