Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım bir sorum olucak pko hastasıyım bu ay gonal f iğne tedavisine başladım 13gğn önce catlatma ipnesini vuruldum yumurtam catlamış ve üc gün önce doktorum baktı rahım duvarı kalınlaşmış umut vermeyim ama hamilelik olabilir dedi ama test icin erken dedi göğüslerim cok acıyor hassas bel ağrısı var sizce test nezmn yapmalıyım ve hamilemiyimdir lütfen cvplarınızı bekliyorum allah razı olsun

Kızlar 16 Nisan'da hsg çektirdim doktor gel aşılama yapalım dedi ama bilemedim ya kararsızım hsg sonucum herşey normal tüpler açık çıktı ben bir ay doğal olarak deneyeyim diye düşündüm Hsg den sonra gebe kalma şansı yüksek diye düşündüm bu sebepten aşılamaya sıcak bakmadım. Eşimde illa yaptıralım diyor vakit kaybetmeyelim diyor. 1 senedir istiyoruz çocuk nasip olmadı hiç geçen ay klomen + ovitrellee kullandım yumurtalar çatladı ama gebelik oluşmadı bu arada eşimde de bende de problem yok testlere göre . Ama neden olmuyor bilmiyorum. Sizce aşılama yaptırsam mı ya ?????????

Canım bence hsg den sonra 1 ay dene normal yolla olmazsa diğer ay aşılama yaptırırsınız,, rahim filminden sonra şansın yüksek olduğunu benim doktorumda söyledi

İns dediğiniz gibi olur. İnanın içimden çabalamak dahi gelmiyor olmayacak diye kabul etmiş beynim eşime yakınlaşmak dahi istemiyorum. Bu aralar arkadaşlardan da hep hamilelik haberleri geliyor ve ben daha da umutsuzluğa kapılıyorum Allah sonumu hayrettsin dipteyim sondayım depresyondayım iki yıldır evliyim bir senedir uğraş her ay umutla bekle ama her ay hüsrana uğra. Umudumu yitirdim diyebilirim...

Bugün iğnenin 9. Günü ve artık negatif canim dün pozitifken bugün hemencecik nasıl negatif oldu ya umutlar bitmeli mi ki

bilmiyorum cnm yaa benim beta hcg 236 cikti bgn dr bi test daha yapalim yukselirse o zaman kesin deriz dedi kafam karisti valla cuma sonuclanacak artik... istersen bikac gun daha bekle :)
ay canım ya hamilesin işte ya tebrik ederim :) ne güzel
bugün verdim canım öğleden sonra çıkar bakalım son umut bu da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…