Canım kanda baktırmadim zaten idrarda baktırdım çok üzüldüm ama adetime 11 güm vardı dahaCanim degerlerin artmasi lazim bwnim 9 gun değer im tamamiyla dusmustu
Ne kadar kaldi bata ?İnşallah kuzuum ama sanmıyorum
3 gün kaldı hayatım ama belirti yok merak etmiyorum ilk defaNe kadar kaldi bata ?
ay canım ya hamilesin işte ya tebrik ederim :) ne güzel
bugün verdim canım öğleden sonra çıkar bakalım son umut bu da
Canım büyük ihtimalle hamilesin ama yinede bi kaç gün sonra tekrar kan tahlili yaptır emin olmak için okkızlar yardımmmmm
Daha 7 gün oldu iğneyi vurulalı hic bir şey yok bende. Bu ay bi garibim iyi calistik ama bilmiyorum bakalim..3 gün kaldı hayatım ama belirti yok merak etmiyorum ilk defasen napıyosun ne var ne yok
İlk çatlama ignemle hamile kaldım fakat simdi bebegin gelisimi durduğu için bu hafta alınacak
Allah sabır versin. Aynı şeyi bende yaşadığım için seni çok iyi anlıyorum. Gecicek ama buda geçecek ppİlk çatlama ignemle hamile kaldım fakat simdi bebegin gelisimi durduğu için bu hafta alınacak
Saol canım yok ilk öğrendiğimde senle yazişmistik hatrlarsanYeni mi ogrendin canım hamile kaldigini. Çok üzüldüm ya. Allahim sabir versin gelişimi durmak demek ne ki
Amin canim saol sende sıkıntı neydi benim beta sabit kaldı şuanAllah sabır versin. Aynı şeyi bende yaşadığım için seni çok iyi anlıyorum. Gecicek ama buda geçecek pp
Aaa evet hic dikkat etmedim canim kusura bakma. Hayirlisi neyse onu nasip etsin Rabbim. Umudunu kaybetmeSaol canım yok ilk öğrendiğimde senle yazişmistik hatrlarsan
Amin hepimiz hakkında insAaa evet hic dikkat etmedim canim kusura bakma. Hayirlisi neyse onu nasip etsin Rabbim. Umudunu kaybetme
Ben klomeni ilk kullandığımda hamile kalmıştım. Sonrasında az yükseliyordu beta sonra düşmeye başladı sonrada düşük yaptım zatenAmin canim saol sende sıkıntı neydi benim beta sabit kaldı şuan
Anladım canim Rabbim hakkımızda hayrlisini versinBen klomeni ilk kullandığımda hamile kalmıştım. Sonrasında az yükseliyordu beta sonra düşmeye başladı sonrada düşük yaptım zaten
Hadi bari bu kez senden güzel haber alalım sık dişiniDaha 7 gün oldu iğneyi vurulalı hic bir şey yok bende. Bu ay bi garibim iyi calistik ama bilmiyorum bakalim..
Kan testinde çıkmadıysa yoktur boşuna beklenti içine girme daha çok yıkım yaşıyor insan mucize yaşanmazsa tabi hayırlısı olsun....Kizlar mrb benim asilamamin 14.gunum erken gebelik testi yaptim sonuc negatif. Kasik agrisi ve gogus agrisi devam ediyor ben umudumu yitirdim sanki erken gebelikte adetten 6 gun oncesine kadar cikiyomus. Doktor 15.gunu kanda test dedi ama yapip yapmama arasinda kaldim. Boyle olupta hamile olan varmi aranizda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?