Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Kan testinde çıkmadıysa yoktur boşuna beklenti içine girme daha çok yıkım yaşıyor insan mucize yaşanmazsa tabi hayırlısı olsun....
Cnm kan testi yaptirmadim daha sadece idrar testi yapti ama erken gebelik testi olanindan onda cikmadi adetten 6 gun oncesine kadar cikiyomus bu testte oyle yaziyo. Benim umudum kalmadi yinede o yuzden kan testindende korkuyorum

Bebeğini kaybeden arkadaşlar adına üzüldüm gerçekten. Allah herşeyin hayırlısını versin, napalım sorgu olmuyor kadere...

Cnm kan testi yaptirmadim daha sadece idrar testi yapti ama erken gebelik testi olanindan onda cikmadi adetten 6 gun oncesine kadar cikiyomus bu testte oyle yaziyo. Benim umudum kalmadi yinede o yuzden kan testindende korkuyorum
korkunun ecele faydası yok yaptır bence canım ya korkma hakkında ne hayırlıysa o olsun inşallah biz ne kadar çabalarsak çabalayalım kaderimizde ne varsa o oluyor nihayetinde. Yaptır bari tez zamanda sonucu öğrenirsin belirsizlik daha kötü

Hadi bari bu kez senden güzel haber alalım sık dişini erken test yapmak yasak 15.gün ancak ok
Yok canım yapmam artik :) ya benim bugün ve Pers. günü ilişkiden sonra berbat bir yumurtalık mi diyeyim kasik mi diyeyim bilmiyorum agri oldu su an agridan kimildayamiyorum neden acaba ya UF bir de ben de akinti çok oluyor doktoru ma dedim klomeni durdurup fitile baslariz dedi enfeksiyon olabilir mis amaann bitmez bizim dertler... Ölcem agridan su an yazarken.. Pers.günü kendi kendine geçmişti..

Canım sen geçenlerde de kasık agrım falan var diyodun çok oluyo sende keşke doktoruna sorsaydın ya inşallah döllenme olmuştur falanda oyüzdendir, akıntın ne renk canım?

Canım sen geçenlerde de kasık agrım falan var diyodun çok oluyo sende keşke doktoruna sorsaydın ya inşallah döllenme olmuştur falanda oyüzdendir, akıntın ne renk canım?
Bazen beyaz bazen sarımsı bi garip oluyor. Bilmiyorum da canım hareket edemedim saatlerce eşim ayaklandı acile gidelim diye korktuk biraz ama simdi hafifledi gitmek istemedim. Yarin doktorumu aricam bakalım.. Kist falan olmuştur diye korkuyorum inşallah güzel bir şeye işarettir

Evet sabah bi ara bakalım neyin nesiymiş, olmadı git bi muayene etsin ciddi bişeyse ihmale gelmez canım

Yok gibi canim dun çok kötüydü ama bir de rüya falan gördüm şükürler olsun sabah oldu :) yarin a randevu alabilirsem alicam bakalim
Benim arada hafif adet olucakmış gibi agrım olup geçiyo ayrıca da çok gerginim kesin adet olucam hiç umudum yok gece her ihtimale karşı agrı kesici bile içtim o derece umutsuz vakayım :)

Benim arada hafif adet olucakmış gibi agrım olup geçiyo ayrıca da çok gerginim kesin adet olucam hiç umudum yok gece her ihtimale karşı agrı kesici bile içtim o derece umutsuz vakayım :)
Beklenmedik sürpriz olur inşallah. Ben 2 gecedir gördüğüm rüyalar a istinaden umutluyum bu ay. Sen ovulasyon günlerini değerlendiremedin mi canim ?

Kızlar bugün 13. Günüm idrar testi negatif adetime 6 gün var artık umutları keseyı de mi

Kızlar bugün 13. Günüm idrar testi negatif adetime 6 gün var artık umutları keseyı de mi
canım bat tarihini iğneye göre almadın herhalde bana doktor iğnenin 15. günü adet olman lazım dedi. bence bir iki gün sonra tekrar test yap, bazılarında idrara geç yansıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…