Yok canım ben genelde iğneden sonra 17. 18. Günde adet oluyorum genelde 1 mayıs bat tarihim ana 29 30 da olabilir bu durumdacanım bat tarihini iğneye göre almadın herhalde bana doktor iğnenin 15. günü adet olman lazım dedi. bence bir iki gün sonra tekrar test yap, bazılarında idrara geç yansıyor.
adete yakın bu günler çok stresli gerçekten tuttu mu tutmadı mı diye beklemek yoruyor ınsanı. senin kaçıncı iğnen cnm? bazıları iğnenin 20. günü bile adet görmüş ozmn gecıkme olunca hemen umutlanmamak lazım. iğnenin 15. gününü baz almıştım ama biraz daha sabretmem gerekecekYok canım ben genelde iğneden sonra 17. 18. Günde adet oluyorum genelde 1 mayıs bat tarihim ana 29 30 da olabilir bu durumda
Aynen vallahi herhalde 6-7 iğne olmuştur benimadete yakın bu günler çok stresli gerçekten tuttu mu tutmadı mı diye beklemek yoruyor ınsanı. senin kaçıncı iğnen cnm? bazıları iğnenin 20. günü bile adet görmüş ozmn gecıkme olunca hemen umutlanmamak lazım. iğnenin 15. gününü baz almıştım ama biraz daha sabretmem gerekecek
Kızlar bugün 13. Günüm idrar testi negatif adetime 6 gün var artık umutları keseyı de mi
evet canım negatifnegatif mi canım seninde
Bende yine klomen kullanıyorum tekrar başa sardık bakalım
Hayırlı olsun canımKizlar ben olumlu sonuc aldim cok sukur kesinlesti.
Lutfen umitsiz davranmayin. Pko hastasiyim, kendimi bildim bileli 4-5 ayda 1 adet olurum. Bebek istedigimizde suphem coktu, klomen ve catlatma ignesiyle ilk denememde tuttu. Allahtan umit kesilmez
Simdiki dusuncem 9 ay insallah saglikli gecer ve bebegim saglikli dogar, herkes icin tabi ki :)
Hayırlı olsun canım
hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah
MerhabaDur özelden yazıyorum
Yok canım gerekli değil illaMerhaba
Klomen bitince illa iğne olmak gerekiyor mu
Doktor karar veriyo canım ona, ama ben nezaman klomen kullandıysam ardından çatlatması iğnesi oldum meselaMerhaba
Klomen bitince illa iğne olmak gerekiyor mu
evet canım negatif
bu ay bugün gitmem gerekirdi ama gitmedim dr a bu ay gitmeyi düşünmüyorum kendi halıne bıraktım
Test yaptım negatifşimdi kırmızıları bekleme zamanı
Canım ben bu ay rahim filmi çektirdiğim için klomen ve çatlatma iğnesi olmadımKaçıncı gününde yaptın canım benim iğneden sonra 13. Günüm benim de negatif çıktı, adet tarihime 4 gün var. İnşallah gelmez o kırmızılar yaa
Canım ben bu ay rahim filmi çektirdiğim için klomen ve çatlatma iğnesi olmadım
Bende bu ay hsg çektirdiğim için klomen iğne olmadı belki doğal yoldan olur diye bekledim ama test negatif adetin gelmesini bekliyorum 2.gün doktoruma gidicem klomen için, hakkımızda hayırlısı hepimizin canımAnladım Can'ım ben de şubatta rahim filmi çektirmiştim filmden sonra olasılık artar demişti doktor ama 2 kez adet oldum bakalım bu 3. Ay işte inşallah bu defa tutar, çok umutluyum çünkü filmden sonra klomen iğne progestan hapı hepsi uygulandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?