Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
canım bat tarihini iğneye göre almadın herhalde bana doktor iğnenin 15. günü adet olman lazım dedi. bence bir iki gün sonra tekrar test yap, bazılarında idrara geç yansıyor.
Yok canım ben genelde iğneden sonra 17. 18. Günde adet oluyorum genelde 1 mayıs bat tarihim ana 29 30 da olabilir bu durumda

Yok canım ben genelde iğneden sonra 17. 18. Günde adet oluyorum genelde 1 mayıs bat tarihim ana 29 30 da olabilir bu durumda
adete yakın bu günler çok stresli gerçekten tuttu mu tutmadı mı diye beklemek yoruyor ınsanı. senin kaçıncı iğnen cnm? bazıları iğnenin 20. günü bile adet görmüş ozmn gecıkme olunca hemen umutlanmamak lazım. iğnenin 15. gününü baz almıştım ama biraz daha sabretmem gerekecek

Aynen vallahi herhalde 6-7 iğne olmuştur benim

Kizlar ben olumlu sonuc aldim cok sukur kesinlesti.

Lutfen umitsiz davranmayin. Pko hastasiyim, kendimi bildim bileli 4-5 ayda 1 adet olurum. Bebek istedigimizde suphem coktu, klomen ve catlatma ignesiyle ilk denememde tuttu. Allahtan umit kesilmez

Simdiki dusuncem 9 ay insallah saglikli gecer ve bebegim saglikli dogar, herkes icin tabi ki :)

Hayırlı olsun canım
hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah

Canım ben bu ay rahim filmi çektirdiğim için klomen ve çatlatma iğnesi olmadım

Anladım Can'ım ben de şubatta rahim filmi çektirmiştim filmden sonra olasılık artar demişti doktor ama 2 kez adet oldum bakalım bu 3. Ay işte inşallah bu defa tutar, çok umutluyum çünkü filmden sonra klomen iğne progestan hapı hepsi uygulandı

Bende bu ay hsg çektirdiğim için klomen iğne olmadı belki doğal yoldan olur diye bekledim ama test negatif adetin gelmesini bekliyorum 2.gün doktoruma gidicem klomen için, hakkımızda hayırlısı hepimizin canım

Bugün çatlama iğnesinin 15. Günü be kan testi negatif adetime de 5 gün var herhalde yükselmez artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…