Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Bende bu ay hsg çektirdiğim için klomen iğne olmadı belki doğal yoldan olur diye bekledim ama test negatif adetin gelmesini bekliyorum 2.gün doktoruma gidicem klomen için, hakkımızda hayırlısı hepimizin canım

Rahim filminden sonra 5 ay içinde hamile kalma olasılığı yükseliyormuş Can'ım, ben geçen ay çok heveslendim tam 4 gün gecikti ama olmadı, sonra 3 parça büyük büyük pıhtı düşürdüm. Dedim galiba içim temizlendi artık, bu ay da ilk defa bu hap ve iğneyi kullandım işte. Bakalım sonu iyi olur inşallah, yarın haberdar edeceğim sizleri de.

Az önce kan verdim, öğleden sonra çıkar dediler çok heyecanlıyım yaa. Yarına kalma ihtimali de var dediler olmadı özel hastaneye giderim orda 1 saate çıkar herhalde

Az önce kan verdim, öğleden sonra çıkar dediler çok heyecanlıyım yaa. Yarına kalma ihtimali de var dediler olmadı özel hastaneye giderim orda 1 saate çıkar herhalde
Neden yarına kaliyirmuş öğleden sonraya anlarım da yarına kalma neymiş

Neden yarına kaliyirmuş öğleden sonraya anlarım da yarına kalma neymiş

Ben de anlamadım yaa sağlıkocağında yaptırdım, daha önce sorduğumda öğleye kalmaz çıkar dedi bugün de akşam 4 gibi çıkar olmazsa yarın sabah dedi. Özel hastanelerde direk kan verme odasına gidip yaptırabiliyor muyuz yoksa doktorun yanına giriyoruz ilk önce. Günün geçmediyse yapmayalım diye tutturuyorlar bugünkü doktoru da zor ikna ettim zaten.

Can'larım sonucu aldım Hcg 27,2 gebesin dedi hemşire ama ben inanamıyorum nolur sizler de yorumlayın

Canim hayirli olsun benimde catlatma ignesinden sonra 11.gunum adetime 5 gun var sende testlerde negatif cikip kanda mi pozitif cikti?
Evet Can'ım benim hala evde yapılan testlerde negatif çıkıyor bugün kanda baktırdım pozitif çok şükür. Darısı tüm isteyenlere inşallah

Anladimm canim tebrik ederim tekrar. Ben konuyu pek takip edemedim belirtin vs var miydi ? :) biraz umut lazim bize ucundan
Çok sağol :) çok iyi anlıyorum seni ne demek olduğunu 1 yıl boyunca yaşadım. Psikolojik belirtilerle gerçek belirtiler farklı yaa insan anlıyor, kasık batmaları üşüme sık idrar ve gaz fazla bende, bel Ağrı'sı da yaşıyorum, göğüs ağrım yok yalnız diğer üyelerde vardı.

Evet çoğunda göğüs agrisi oluyor . benimde bugün 12.günüm bu arada 2.klomen tedavim ve senin gibi 1 yildir istiyoruz :) senin adina çok sevindim canim burada boyle şeyleri okumak umut veriyor insana .. :)

Evet çoğunda göğüs agrisi oluyor . benimde bugün 12.günüm bu arada 2.klomen tedavim ve senin gibi 1 yildir istiyoruz :) senin adina çok sevindim canim burada boyle şeyleri okumak umut veriyor insana .. :)
Aynen Can'ım yaa pozitif enerji o kadar önemli ki, destek almak motive edici şeyler duymak bile yetiyor insana. Beklerken Zaman geçmiyor, ben hep burda geçirdim Zaman'ımı :)

Evet Can'ım benim hala evde yapılan testlerde negatif çıkıyor bugün kanda baktırdım pozitif çok şükür. Darısı tüm isteyenlere inşallah

Kan icin gittim adet gecmeden gelme dediler israr edemedim o kdr kesin konustular ki sanki oyalama der gibi benim erken gebelik testinde cok hafif ikinci cizgi cikti hayalet gibi.Ama normal gebelikte cikmio sanirim erken die.Adet olcak gibi belirtilerde var.Bilemedim.

Bana da yapmayacaklardı sert çıktım biraz Can'ım çatlatma iğnesi oldum kadın doğum doktorum sıkı takipte o istiyor bu kadar zor olan ne deyince birşey diyemedi, sağlık ocağındakiler kendilerini çok bilmiş sanıyor ben hep doğum uzmanı doktorum dedi o istedi felan deyince susuyorlar :) bi de ben bu ay ilk defa bu kadar emindim kendimden belirtiler tam yerindeydi psikolojik olmadığını anlıyorsun belki de rabbimin verdiği bir his bilemiyorum. İnşallah senin de hayırlı haberlerini alırız Can'ım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…