Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460

Anladım canım seni.Aynen öyle davranıyorlar.Sanırım oyaladığımızı düşünüyorlar.Sende belirtiler nasıldı canım nası hissettin bende zaman zaman hissediyorum bazı belirtiler ama konduramıyorum hayal kırıklığı olmaması için..

Evet bir yıldır deniyorum her gittiğim doktor sadece hormon testi yapıyordu son gittiğim doktor sıkı bi takip yaptı ve klomenle çatlatma iğnesi verdi, şimdi de progestan kullanıyorum düşüğü engelliyor.

Can'ım galiba döllenme olup yol almaya başladıktan sonra belirtiler de başlıyor, benim bel ağrısıyla başladı kasıklarda batmalar ve üşüme oldu, gaz da fazlaydı tabi. Tuvalet isteği de çok su içme istediği de çok bende :)

Aynı belirtiler var kasığım çok batıo ayaklarım ağrıo tuvalet isteği geçen günler vardı şimdi yok hayırlısı inşallah vardır son yaptığım erken olmayan normal gebelik testinde hayalet bi çizgi gördüm normalde hiç çıkmazdı ama artık kafam bulandı kontrast yaptım size yolluyorum.

Eklentiler

• Screenshot_2016-04-28-11-59-21.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 76

Sanırım adet oldum keşke üstüne görme olsaydı ama bu adettir bence..Daha 4 gün vardı oysa...sanırım hormonlarım da iğnelerden oynadı..Yoruldum ve üzüldüm...

Kizlar ya benim betam düzenli yükselirken 1 hafta boyunca düşmeye başladı son 3 gündürde tekrar yükselmeye başladı bebegin kalp atışlarında zayıf 7 . haftamdayim böyle bi durum yaşayan varmi

Kızlar merhaba, ben ikinci aslamami dun yaptirdim.Doktor bu gün kontrol istemisti. Gittim. Yumurtan tamamlanmis, oluşmuş hayirlisi olsun dedi. Ilk asilamamda boyle bisey söylememisti. Yumurtan tamamlanmis olusmus ne demek böyle bisey duyan var mi?

arkadaşlar merhaba,
4 defadır çatlatma iğnesi yaptıryorum
doktor her seferinde iğne ilk yapıldıktan 36 saat sonra ilk ilişki ve sonrasında 3 defa gün aşırı ilişki istiyor..
yani toplamda 4 ilişki ..
sizin doktorlarınızda bu şekilde bir takvim uyguluyormu ..
sanki biraz fazlaymış gibi geliyor bana
gerçekten çok merak ediyorum

Valla canım fazla değil bence, benim doktorum günaşırı değil hergün istedi, 36 saat süreyi sabaha denk getirtti erken saatteki ilişki daha etkili oluyormuş sonraki 3 gün boyunca da geceleri ilişki oldu. Bu süreden sonra da kontrole gittim tamam çatlama olmuş herşey yolunda demişti. Sıkı çalışın ki olsun dimi ama :)

Benim doktorum da ayni yöntemi uyguluyor e cok calisacagiz ki bebislerimize kavusalim canim :) Normaldir yani sen ihmal etmiyorsun ama dimi doktorunun söylediklerini

Benim doktorum da ayni yöntemi uyguluyor e cok calisacagiz ki bebislerimize kavusalim canim :) Normaldir yani sen ihmal etmiyorsun ama dimi doktorunun söylediklerini

Valla ihmal etmemeye calisiyoruz ama esim bayagi zorlaniyor birde tabi o psikoloji insani strese sokuyor ..

O nedenle ilac kullandi bu defa..yani bazen iliski sikligi ve psikoloojik baskidan oturu yarida kaldi.. Doktor bir ilac verdi onunla ilgili

Bakalim hayirlisi
Sizler de durum ne kac drfa igne yaptirdiniz hic gebelik oldu mu?

Anladım canım. Hayırlısı olur inşallah. Benim hiç gebelik olmadı öncelikle. bu ay 2. klomen+ovitrellem bugün ignemin 14. Günü beklemedeyim :)

Eşin tedavide strese gitmesi herkeste oluyomuş demekki aynı şeyi benim eşimde yaşıyo

Kizlar ya benim betam düzenli yükselirken 1 hafta boyunca düşmeye başladı son 3 gündürde tekrar yükselmeye başladı bebegin kalp atışlarında zayıf 7 . haftamdayim böyle bi durum yaşayan varmi
Gülcan sivaslımısın?

İkinci test sonucumu da almış bulunmaktayım, 27,2 den 95,3 e yükseliş var doktor çok iyi dedi, şükürler olsun rabbime. Darısı tüm isteyenlere inşallah.

Anladım canım. Hayırlısı olur inşallah. Benim hiç gebelik olmadı öncelikle. bu ay 2. klomen+ovitrellem bugün ignemin 14. Günü beklemedeyim :)
Canım ben 14. Günü kan testinde öğrendim sen de öğrenebilirsin bence, idrarda çıkmıyor yapıp moralini bozma direk kan ver. Daha günüm bile geçmedi ama değer artışlarım çok iyi :)

Eşin tedavide strese gitmesi herkeste oluyomuş demekki aynı şeyi benim eşimde yaşıyo
Canlarım eşlerimiz işin Pharma Nord diye bi gıda takviyesi var doktor eşime verdi ilk bu ay kullandı hatta eşimin spermleri 40 milyondu hareketlilikte azdı, bu ilaçla birlikte maşallah hızlıca yükselişe geçti galiba çünkü çok istekliydi ve fazlaydı. Hücre yenileyici bu ilaç öneriyorum deneyin, zararı yok yararı var yani.

Canım ben 14. Günü kan testinde öğrendim sen de öğrenebilirsin bence, idrarda çıkmıyor yapıp moralini bozma direk kan ver. Daha günüm bile geçmedi ama değer artışlarım çok iyi :)
Çok sevindim canım senin adına. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inşallah. Benim bat a 5 gün var geçen ay da 19.gün falan adet olmuştum korkuyorum test yapmaya ama bir yandan da yaptırım içim rahatlasin diyorum bir kararsız kaldım..

Canım eşimin spermiogramı 100 milyon onda sıkıntı yok benim demek istediğim klomen ve çatlatma iğnesi tedavisinde hani mecburi işe dönüşüyoya birlikte olurken kasılıyolar onu diyoruz

Pharma nord hangisi acaba 3 çeşit var da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…