- 30 Temmuz 2015
- 278
- 52
- 98
- 37
Haa o konuda çok şükür sıkıntı yaşamadık biz benim ki çok kuduruk, şimdi napacam deyip duruyor :)Canım eşimin spermiogramı 100 milyon onda sıkıntı yok benim demek istediğim klomen ve çatlatma iğnesi tedavisinde hani mecburi işe dönüşüyoya birlikte olurken kasılıyolar onu diyoruz
Q10 eurotabs 100 mg canım görsele de ekledim, destek amaçlı aldı ve iyi de olduPharma nord hangisi acaba 3 çeşit var da
9.uncu aya kadar devammmHaa o konuda çok şükür sıkıntı yaşamadık biz benim ki çok kuduruk, şimdi napacam deyip duruyor :)
Teşekkür ederim canımQ10 eurotabs 100 mg canım görsele de ekledim, destek amaçlı aldı ve iyi de oldu
Burada 13 14.günü idrarda negatif çıkıp kanda hamile olduğunu öğrenen bir arkadaş var canım. Hatta gebeliği kesinlestikten sonra tekrar idrar yapmıştı bata 3 gün kala gene negatif çıkmıştı hem 11.,gün daha erken umudunu yitirme bence her şey olabilir :) önemli olan kan testidir.Kızlar iğneden sonraki 11. Gunum az önce idrar testi yaptm ve negatf cıktı 2. CıZgı soluk bile çıkmadı.simdi ignedeki hcg etkisi bitti sanırm. Ama hamile olsam yinede soluk bir cizgi cıkarmıydı.11. Gun negatif cıkıp sonradan pozitif olan oldu mu? Umudu keseyim mi bu aydan bama bir fikir verin
Aynen öyle oluyoruz vallahi :) ama iğneden sonra 14.gün adet olunur diye bir şey yok ben geçen ay tam günümde oldum 19. Gündü . şu anda 15.günüm mesela bakalım bu ay ne olacak :)Benim igneden sonra 17. Gun idrar testi negative13. Gün kan testi yaptırmıştım sonuç 1.91 çıkmıştı bu ay olmadı maalesef artık kısmet birdahaki aya inşallah adeti beklicem şimdi daha olmazımda ya arada bi ağrı giriyo ama normalde 3 gün falan var ama bu ay erken yumurtlayınca erken olur sanmıştım iğne olduktan 14 gün sonra adet oluyorsun diyorlardı burda ama olmuyo heral de ne acayibiz he ilişkiden sonra olmayalım diye bekliyoruz testler negatif çıkınca olsada yolumuza baksak diye 4 gözle bekliyoruz toptan sıyırsak mı kafayı ne yapsak
İdrara gec yansır diye adet olana kdr umudu kesmiyorum. Doktorlar iğne sonrası 14 15. Gun Regl oluran diyor ama 30. Gın bile Regl olan var.insan nezmm umutlanmalı kestiremiyor malesefBurada 13 14.günü idrarda negatif çıkıp kanda hamile olduğunu öğrenen bir arkadaş var canım. Hatta gebeliği kesinlestikten sonra tekrar idrar yapmıştı bata 3 gün kala gene negatif çıkmıştı hem 11.,gün daha erken umudunu yitirme bence her şey olabilir :) önemli olan kan testidir.
Yukarıda da belirttiğim gibi geçen ay ben 19.gün hasta olmuştum tam günümde. Bugün de 15.günüm ve beklemedeyim. Aynen öyle canım kırmızılar gelene kadar ümidi kesmek yok. :) inşallah pozitif sonuçlar alırız hepimiz.İdrara gec yansır diye adet olana kdr umudu kesmiyorum. Doktorlar iğne sonrası 14 15. Gun Regl oluran diyor ama 30. Gın bile Regl olan var.insan nezmm umutlanmalı kestiremiyor malesef
Ozmn ilk önce senden hbr alacagz test yaptınmı hiçYukarıda da belirttiğim gibi geçen ay ben 19.gün hasta olmuştum tam günümde. Bugün de 15.günüm ve beklemedeyim. Aynen öyle canım kırmızılar gelene kadar ümidi kesmek yok. :) inşallah pozitif sonuçlar alırız hepimiz.
Yok canım yapmadim bat 4 mayıs belki p.tesi yaparım. Bugüne kadar hep yaptık hayal kırıklığı bu sefer acele etmicemOzmn ilk önce senden hbr alacagz test yaptınmı hiç
Dogru söylüyorsun insan her ay yeni birşey öğreniyor. Hiç belirtin varmı peki? Bnde bu ay diğer aylardan farklı sarı renkte akıntı oluyor her gun. Gerci bi sürü belirti yasadım her ay hüsrana ugradm o yüzden kaptırmıyorum ama insan yinede kurcalıyo kendiniYok canım yapmadim bat 4 mayıs belki p.tesi yaparım. Bugüne kadar hep yaptık hayal kırıklığı bu sefer acele etmicem
Tıpkı senin gibi her belirtiyi yaşayıp kırmızılari gordum ben. :) bu ayin farkı ara ara kasık batmalarim oldu iğne vurulduğum günden beri iki kez ilişki sonrası çok kötü ağrı çektim kask ya da ne bilim yumurtalık ağrısı gibi ama hareketsiz kaldım dakikalarca o kadar kötü. Akintim çok oluyor evet sarı ve beyaz karışımi benimde çok değişik. Sık idrara çıkıyorum ama bu hep olan bir şey bende.. Böyle büyük bir şey olsa ne bilim göğüslerm de ağrı falan belki teste giderdim ama kendimi kandırmak istemiyorum artık. Oluruna bırakmak lazım.Dogru söylüyorsun insan her ay yeni birşey öğreniyor. Hiç belirtin varmı peki? Bnde bu ay diğer aylardan farklı sarı renkte akıntı oluyor her gun. Gerci bi sürü belirti yasadım her ay hüsrana ugradm o yüzden kaptırmıyorum ama insan yinede kurcalıyo kendini
Bnde de kasık agrısı cok belirgin degil bi hassasiyet var ama.gögüs ucu agrısı cok bende ama bazı adet donemlerinde bunu da yasamiştm. Bu ay sadece akıntı farklı aama insan umutlanamıyor her ay onca belirtiye rağmen adet olunca. İlk önce senden sonrada benden hayırlı hbrler gelir inş canımTıpkı senin gibi her belirtiyi yaşayıp kırmızılari gordum ben. :) bu ayin farkı ara ara kasık batmalarim oldu iğne vurulduğum günden beri iki kez ilişki sonrası çok kötü ağrı çektim kask ya da ne bilim yumurtalık ağrısı gibi ama hareketsiz kaldım dakikalarca o kadar kötü. Akintim çok oluyor evet sarı ve beyaz karışımi benimde çok değişik. Sık idrara çıkıyorum ama bu hep olan bir şey bende.. Böyle büyük bir şey olsa ne bilim göğüslerm de ağrı falan belki teste giderdim ama kendimi kandırmak istemiyorum artık. Oluruna bırakmak lazım.
İnşallah canım. Göğüs ucu ağrısı gebelik belirtisi derler ama hadi hayırlısı. Bende gogusler de hiç bir şey yok :)Bnde de kasık agrısı cok belirgin degil bi hassasiyet var ama.gögüs ucu agrısı cok bende ama bazı adet donemlerinde bunu da yasamiştm. Bu ay sadece akıntı farklı aama insan umutlanamıyor her ay onca belirtiye rağmen adet olunca. İlk önce senden sonrada benden hayırlı hbrler gelir inş canım
Bnm arada bi agrıyor adet öncesi o yüzden umutlanamıyoruö hayırlıaı tabi inş bu ay hamileliktendirİnşallah canım. Göğüs ucu ağrısı gebelik belirtisi derler ama hadi hayırlısı. Bende gogusler de hiç bir şey yok :)
İnşallah canım. Tabi haber veririmBnm arada bi agrıyor adet öncesi o yüzden umutlanamıyoruö hayırlıaı tabi inş bu ay hamileliktendirsende hbr ver cnm durumunu
Duem hamilemisinİnşallah canım. Göğüs ucu ağrısı gebelik belirtisi derler ama hadi hayırlısı. Bende gogusler de hiç bir şey yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?