Yok tatlım değilim yani bilmiyorum inşallah hamileyimdirDuem hamilemisin
Canim insallah kacinci gun bugunYok tatlım değilim yani bilmiyorum inşallah hamileyimdir
15.günüm canim. Senin ?Canim insallah kacinci gun bugun
Çatlamam mi ama 1 yıldır hep hayal kırıklığı o yüzden sakin olmaya çalışıyorum. :)Gunler gecmiyor nasil catlamiyon
Bence hamissinÇatlamam mi ama 1 yıldır hep hayal kırıklığı o yüzden sakin olmaya çalışıyorum. :)
Allah Allah :)/Neden öyle dedin ki :)Bence hamissin
4.gündesin normaldir herhalde çalışmalara devam et 1 haftayı çok iyi değerlendirmek lazım :)Umutsuzluga kapilmak istemiyom bel agrim cok bide kasik agrim var goguslerim ici sis gibi normalmi
Adam kacacak delik ariyor valla resmen hergece ben kovaliyom o kaciyor:))4.gündesin normaldir herhalde çalışmalara devam et 1 haftayı çok iyi değerlendirmek lazım :)
Ay inşallah hamisimdir sağol canim :) hepimiz halis olalim. Neden kaciyor ki her şey bebeğimiz için de saldir gitsinAdam kacacak delik ariyor valla resmen hergece ben kovaliyom o kaciyor:))
Hepimiz halis olmayalım hamiş olalım yanlis yazmisimAy inşallah hamisimdir sağol canim :) hepimiz halis olalim. Neden kaciyor ki her şey bebeğimiz için de saldir gitsin
İğne gününden 1 hafta içinde iste canim daha garanti olur. :)Bugunden sonra yapmama gerwk varmi
Biraz öyle olacak canim :)Adama azicik daha sabret dicem desene:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?