Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Kızlar selam.
15 gün sonra pozitif sonuc aldim.

Ama ilk kan testimi bir kaç gün sonra yaptırdım 456 cıkmıstı

İki gün sonra 1215 beta hcg

Son düzenleme:
Kızlar selam.

Ama ilk kan testimi bir kam gün sonra yaptırdım 456 cıkmıstı

Saglıkla kucagına al inşallah canım. 15. Gun ıdrarda mı ogrendın? Erken gebelik testi mi normal mi? Ona göre bnde yapmayı planlıyrm. Belirti farketmişmiydn

Saglıkla kucagına al inşallah canım. 15. Gun ıdrarda mı ogrendın? Erken gebelik testi mi normal mi? Ona göre bnde yapmayı planlıyrm. Belirti farketmişmiydn

İlk idrar olmamasına ragmen bir kaç tane test almıştım.
Biri erken gebelik testiydi.
İkiside anında çift cizgi oldu

Adetten iki gün once baslayan boyle bembeyaz akıntı ve bel agrısı benim belirgin belirtimdi

Kızlar selam.

Ama ilk kan testimi bir kam gün sonra yaptırdım 456 cıkmıstı

Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım :) benim 16.gün idrar testi negatif çıktı bata 2 gün var . belirtilerin nelerdi ?

Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım :) benim 16.gün idrar testi negatif çıktı bata 2 gün var . belirtilerin nelerdi ?

Canım nen 2. Denememde basarılı oldum.

Beyaz akıntım oldu ve bel agrısı

Canım nen 2. Denememde basarılı oldum.

Beyaz akıntım oldu ve bel agrısı
Benimde 2.klomen+ovitrellem geçen ay 19.gün tam günümde regl olmuştum 16.gün negatifi görünce hayal kırıklığına uğradim. Bir de kaşık agrilarm oluyor ara ara hasta olcakmisim gibi bakalım ne olacak

Benimde 2.klomen+ovitrellem geçen ay 19.gün tam günümde regl olmuştum 16.gün negatifi görünce hayal kırıklığına uğradim. Bir de kaşık agrilarm oluyor ara ara hasta olcakmisim gibi bakalım ne olacak

Canım regl olacak gibi olmanı kötüye yorma.
Ama yumurta takibi kısa zamanda sonuc veriyor allahın iZniyle

İnşallah canım ben umudumu kaybettim ama sen yine de dua et hamislerin duası kabul olurmuş :):)
Bolca ederim canım aklımdasın iyi haberlerini beklerim

İlk idrar olmamasına ragmen bir kaç tane test almıştım.
Biri erken gebelik testiydi.
İkiside anında çift cizgi oldu

Adetten iki gün once baslayan boyle bembeyaz akıntı ve bel agrısı benim belirgin belirtimdi
Bnde 15. Gunu bekleyeyim 2 gun kaldı ztn test yaparm inş pozitifi görürüm pek inanamıyorm olumlu olacagna ama

Merhabalar lütfen yardımcı olun banada perşembe günü catlatma iğnesi oldum doktor iki tane yumurtan oluştu dedi fakat bu benim 4 cu catlatma ignem ilk hamileliğin kendiliğinden tedavisiz oldu sonra bir daha kendiligimden hamile kalamadim ve catlatma ignesiyle ikinci hamileligim gerçekleşti oda düştü şimdi catlatma iğnesi ilede hamile kalamadim inş bu sefer olur benim sorum şu ilk defa bu catlatma ignesinden yumurtalarınolduğu yerde ağrı var acaba normalmi bu agri 2/yumurta olması güzel bir şey miağrıların sebebi ne acaba tutmadidamigene AĞRIDI lütfen yardımcı olun

Merhaba cnm benim ilk catlatma iğnem oldu bgn 14. Gunu. Vuruldgu gun ve ertesi gün agrı oldu bnde de. 2 yum olması iyi brsey sansı artıyor tabi ikiz olma durumunu da olabiliyor. Bnmde 2 yum vardı sonucu yen öğrenrm belki rehl gelmezse

Kızlar bende ilk seferde ovitrelle ile hamile kaldım. Onuncu gün idrar testi yaptım çok silik pozitif ti ertesi gün kan da değerim 74,95 çıktı. Allah hepinize nasip etsin inşallah sakın inancını zı kaybetmeyin. İki yıldır sebepsiz olmuyordu bizim de tek seferde tuttu bin şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…