canım tam olarak çıkmaz belki ama silik de olsa 11.gün çıktı benim idrarda.ama 12.gün kanda çıktı.kan testi yaptır hemen.bugün 13 ...idrar testinde çıkarmı acaba varsa tabi
12.gün çıkıyo arkadaşım.inş güzel haberlerini alırız.Buraya bunu yazmak benim için mucize şu an ama çok umutluyum
5 cm çikolata kisti ameliyatı oldum geçen pazartesi aynı anda rahim de perde vardı o alınacaktı fakat ameliyat çıkışı doktor almadım kist zor oldu rahim çok yoruldu dedi. Sonra da önemli değil ince bir perde belli belirsiz falan dedi ama ben çok üzüldüm 2. Ameliyat olacak diye
Cumartesi kontrol e gittim doktor çok iyi bir yumurta oluşMuş sağda dedi. Benim kist sol daydi. Bunu çatlama yapalım gebelik deneyelim dedi. Yeni ameliyat oldum sıkıntı olmasın dedim yok yok dedi. Eee perde dedim yine ince önemli değil dedi. Cumartesi akşam iğne oldum. Pazar salı perşembe ilişki dedi.
Tabi ben yine perde den dolayı korktum ankara da çok güvendiğim doktor a yolladım rahim filmi ni rahim içi boşluk yeterli perde ye rağmen gebelik taşınır dedi
Ben ne hissetsem bilemedim. Şimdi 10 gün sonra test istedi doktor. 2 ay içinde o kadar şeye rağmen bu ay hamile kalırsam uçarim
Bugün iğne olalı 4...gün.. çok umut etmek istemesem de. IçiM heyecan ve endişe ile kaplı. Doktor 12.gün kan testi istedi benden
Doktora git canim ya da doktorunun ara ne olur ne olmaz kist falan oluşmuş olabilir ya da başka bir şey varsa hemen müdahale edilir.. İhmal etme bence.. İnşallah geç döllenme vs.olur bebegin gelir :)Ya ben iğne olalı 21 gün oldu hala adet olmadı. Testte negatif kanda da negatif acaba bi sorun mu oluştu adet söktürücü içsem mi kist falan mı yaptı bu iğne bende idrarı bu sabahta yaptım yine negatif adetim 3 gün geçti hemdene yapsam ki hanımlar
canım iğnenin vurulduğu günü de sayıyor musun benim de silik çıktı ama..iğne vurulduğum günle beraber 9..Merhaba kızlar bir pco lu olarak ben de bu ay klomen ovitrelle ve progestan ile tanıştım . Bugün ignenin 9. Günü ve erken gebelik testi silik çizgi çıktı. İgnenin etkisi var mıdır sizce hala. Dr um 12. Gün kanda çıkar dedi ama dayanamadim
Canim ignenin vuruldugu günü 1. Gün sayarsam bugün 9. Gün evet . Of sanırım iğne etkisi ya çok erken mi yaptikcanım iğnenin vurulduğu günü de sayıyor musun benim de silik çıktı ama..iğne vurulduğum günle beraber 9..
sanırım canım..yarın sabah da test yapcam bişey çıkarsa kan testi yaptırcam çıkmazsa yaptırmıcamm..hakkımızda hayırlısı bakalım..normal gebelik testi yaptın mı onda da çıkıyor mu çizgi?bide benim bekledikten sonra çıktı çizgi..hatta ben hiçbişi çıkmadı sandım sonra baktığımda vardı..Canim ignenin vuruldugu günü 1. Gün sayarsam bugün 9. Gün evet . Of sanırım iğne etkisi ya çok erken mi yaptik
Erken gebelik yaptım ilk 2 dakikada çıktı. Yarın 10. Gün erken değil mi kanda çıksa bile yine düşerse 1 2 gün sonra ... of gerçi kimisinde 9 10 da da cikmamis bilemedimsanırım canım..yarın sabah da test yapcam bişey çıkarsa kan testi yaptırcam çıkmazsa yaptırmıcamm..hakkımızda hayırlısı bakalım..normal gebelik testi yaptın mı onda da çıkıyor mu çizgi?bide benim bekledikten sonra çıktı çizgi..hatta ben hiçbişi çıkmadı sandım sonra baktığımda vardı..
bende erken diye düşünüyorum ama haftasonu yaptırma imkanım yok pazartesiye kadar da çatlarım onun için..artık ya nasip diyip yaptırcam sabah bişi çıkarsa:)Erken gebelik yaptım ilk 2 dakikada çıktı. Yarın 10. Gün erken değil mi kanda çıksa bile yine düşerse 1 2 gün sonra ... of gerçi kimisinde 9 10 da da cikmamis bilemedim
Ben de yarın normal testte yapayım bir bakalım. Güzel haberlerini bekliyorum o zaman canımbende erken diye düşünüyorum ama haftasonu yaptırma imkanım yok pazartesiye kadar da çatlarım onun için..artık ya nasip diyip yaptırcam sabah bişi çıkarsa:)
inşallah canım da pek belirtim felan yok..akıntım hiç yok..arada batma ve adet ağrısı gibi sancı var sadece..sende var mı belirti..Allah evlat isteyen herkese nasip eder inşallah bizle beraber..Ben de yarın normal testte yapayım bir bakalım. Güzel haberlerini bekliyorum o zaman canım
En büyük belirti adet sancısı ben de ilk 11. Gün yapmıştım testi hakknizda hayrlisi olsuninşallah canım da pek belirtim felan yok..akıntım hiç yok..arada batma ve adet ağrısı gibi sancı var sadece..sende var mı belirti..Allah evlat isteyen herkese nasip eder inşallah bizle beraber..
İdrarda yaptım11 gün silik çıktı 15 gün ü bekledim kan yaptırdım çıktı ama bebişimi bu hafta aldılar bendendeğişik ağrılar var aslında ama iğneden diye düşünüyodum..ama mutlu oldum içime bir umut doğdu sen öyle diyince..sen idrarda mı kanda mı yaptın 11. gün testi canım..bide iğne gününü saydın mı?
çok geçmiş olsun canım nedennİdrarda yaptım11 gün silik çıktı 15 gün ü bekledim kan yaptırdım çıktı ama bebişimi bu hafta aldılar benden
Amin inss canım kalp atışı çok zayıftı sağlıksız gebelikmis RAbbimin takdiriçok geçmiş olsun canım nedennAllah hepimize hayırlısını versin..sağlıklı sıhhatli evlatlar sağlıklı sıhhatli hamilellikler nasip etsin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?