Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Allahtan gelene yapcak bişi yok canım üzülme..Allah en yakın zamanda bi daha nasip eder inşallah..İyi geceler canım

Bende bu ay ilk defa klomen kullanıyorum iğneyi de aldım ama okuduğum kadarıyla klomene adetin 5.günü başlanıyor benim doktorum bana adetin ilk günü başla dedi pko yok bende benim gibi kullanan varmı acaba

Testin resmini atabilirmişsin Cnm bende bu ay iğne oldum 11. Günde silik çıktı ama hamile değilmişim inşallah sen hamilesindir 14-15. Gün kan testi yap yada idrar testi daha da belirginleşirse hamilesindir inşallah

Ben bu ay çatlatma iğnesi olmuştum adet 5 gün geçti testler negatifti doktordan geldim sağ ve solda 2.5 cm'lik kist oluşmuş progestan verdi iğneyi yapan doktor hamile kalabilirsin demişti bu doktorda en az 3 ay hamile kalmaman lazım bünye toparlasın kendini dedi( 1 martta kürtaj oldum ondan) anlamıyorum hangisini dinlicez ki bu doktor boş yere iğne yapmışsın kistin var o geçmeden hamile kalamazsın diyo diğeri kist geçmiş yumurtan iyi demişti ondan iğne vermişti kafa buluyorlar sanki benle of yaaa hamile kalmadan önce kist problemim yoktu bu hamilelik bünyeyide bozdu resmen

Testin resmini atabilirmişsin Cnm bende bu ay iğne oldum 11. Günde silik çıktı ama hamile değilmişim inşallah sen hamilesindir 14-15. Gün kan testi yap yada idrar testi daha da belirginleşirse hamilesindir inşallah
Canim iğne etkisi diye attım testi ama çok silik ti. Bugün 10.gun daha beklicem bakalım

Ne yaptın canım ?
bişey çıkmadı canım bende kan testine gitmedim..test çok bekleyince hafif hayalet gibi bi çizgi çıukmış..ama görmek için baya uğraşmak lazım..yani pazartesiye kaldı benim kan testi..karın ağrım var ama adetim gelcek diye korkuyorum..sen de akıntı var mı canım?

Bende aknti yok cnm.bnde bu sefer normal test yaptım çok çok silik çizgi çıktı .bakalım artik yarın sabah bir daha yapıcam kaybolursa iğne etkisi biraz koyulasirsa umitlencem

Bende aknti yok cnm.bnde bu sefer normal test yaptım çok çok silik çizgi çıktı .bakalım artik yarın sabah bir daha yapıcam kaybolursa iğne etkisi biraz koyulasirsa umitlencem
bende de yok..sonunda akıntı olmayan birini buldum ya içim rahatladıı sen çarşamba günü saat kaç gibi vurundun canım iğneyi..ben testin resmini çektim buraya koymak içinde resimde görünmüyorr:)

bende de yok..sonunda akıntı olmayan birini buldum ya içim rahatladıı sen çarşamba günü saat kaç gibi vurundun canım iğneyi..ben testin resmini çektim buraya koymak içinde resimde görünmüyorr:)
Herkeste olmak zorunda değil cnm kimisinde adet geçince olur. Ben öğlen 1.30 da vuruldum

Herkeste olmak zorunda değil cnm kimisinde adet geçince olur. Ben öğlen 1.30 da vuruldum
benim iğnem daha geç akşam 8de vuruldu..senin çizgi hemen çıktıysa ihtimal olabilir canım..sen kan ne zaman verceksin?

benim iğnem daha geç akşam 8de vuruldu..senin çizgi hemen çıktıysa ihtimal olabilir canım..sen kan ne zaman verceksin?
cnm vala ptesi de yaparım yine bole hayalet gibiyse vermem kani. Evet hemen cikti 5 dk da ama çok silik hala vücudum da heralde iğnenin betahcgsi

zorladım ama göremedim canım..resim çekince ya daha silik çıkıyor zaten bu resimler ya da hiç görünmüyor..bende yükleyeyim ama aynı böyle yani görünmüyor..

Merhabalar kızlar lütfen yardımcı olun nisan 28 de catlatma iğnesi oldum sol tafaimda iki tane yumurta oluştu sonra ağrıların odlu doktora gittim doktor catlamamis dedi yumurtan maalesef dedi eşimin baskısıyla başka doktora gittim oda baktı bazen nadirde olsa yumurtlama gerçekleştikten sonra kiste dönüşebiliyor dedi ve progesteron testi istedi 28 çıktı doktor çok iyi dedi sizce kistin etkisivarmıdır bu sonuç nee doktor paArteisye kadar adet olmazsan gel dedi lutfenyardımcı olun sol tarafimda kist var ikitane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…