Testin resmini atabilirmişsin Cnm bende bu ay iğne oldum 11. Günde silik çıktı ama hamile değilmişim inşallah sen hamilesindir 14-15. Gün kan testi yap yada idrar testi daha da belirginleşirse hamilesindir inşallahMerhaba kızlar bir pco lu olarak ben de bu ay klomen ovitrelle ve progestan ile tanıştım . Bugün ignenin 9. Günü ve erken gebelik testi silik çizgi çıktı. İgnenin etkisi var mıdır sizce hala. Dr um 12. Gün kanda çıkar dedi ama dayanamadim
Canim iğne etkisi diye attım testi ama çok silik ti. Bugün 10.gun daha beklicem bakalımTestin resmini atabilirmişsin Cnm bende bu ay iğne oldum 11. Günde silik çıktı ama hamile değilmişim inşallah sen hamilesindir 14-15. Gün kan testi yap yada idrar testi daha da belirginleşirse hamilesindir inşallah
Ne yaptın canım ?bende erken diye düşünüyorum ama haftasonu yaptırma imkanım yok pazartesiye kadar da çatlarım onun için..artık ya nasip diyip yaptırcam sabah bişi çıkarsa:)
bişey çıkmadı canım bende kan testine gitmedim..test çok bekleyince hafif hayalet gibi bi çizgi çıukmış..ama görmek için baya uğraşmak lazım..yani pazartesiye kaldı benim kan testi..karın ağrım var ama adetim gelcek diye korkuyorum..sen de akıntı var mı canım?Ne yaptın canım ?
Bende aknti yok cnm.bnde bu sefer normal test yaptım çok çok silik çizgi çıktı .bakalım artik yarın sabah bir daha yapıcam kaybolursa iğne etkisi biraz koyulasirsa umitlencembişey çıkmadı canım bende kan testine gitmedim..test çok bekleyince hafif hayalet gibi bi çizgi çıukmış..ama görmek için baya uğraşmak lazım..yani pazartesiye kaldı benim kan testi..karın ağrım var ama adetim gelcek diye korkuyorum..sen de akıntı var mı canım?
bende de yok..sonunda akıntı olmayan birini buldum ya içim rahatladııBende aknti yok cnm.bnde bu sefer normal test yaptım çok çok silik çizgi çıktı .bakalım artik yarın sabah bir daha yapıcam kaybolursa iğne etkisi biraz koyulasirsa umitlencem
Herkeste olmak zorunda değil cnm kimisinde adet geçince olur. Ben öğlen 1.30 da vuruldumbende de yok..sonunda akıntı olmayan birini buldum ya içim rahatladıısen çarşamba günü saat kaç gibi vurundun canım iğneyi..ben testin resmini çektim buraya koymak içinde resimde görünmüyorr:)
Hayırlısı ozaman Can'ım inşallah hamilesindirCanim iğne etkisi diye attım testi ama çok silik ti. Bugün 10.gun daha beklicem bakalım
benim iğnem daha geç akşam 8de vuruldu..senin çizgi hemen çıktıysa ihtimal olabilir canım..sen kan ne zaman verceksin?Herkeste olmak zorunda değil cnm kimisinde adet geçince olur. Ben öğlen 1.30 da vuruldum
Sağol canım hepimiz inşallah gonlumuzden geçeni yaşarızHayırlısı ozaman Can'ım inşallah hamilesindir
cnm vala ptesi de yaparım yine bole hayalet gibiyse vermem kani. Evet hemen cikti 5 dk da ama çok silik hala vücudum da heralde iğnenin betahcgsibenim iğnem daha geç akşam 8de vuruldu..senin çizgi hemen çıktıysa ihtimal olabilir canım..sen kan ne zaman verceksin?
benim iğnem daha geç akşam 8de vuruldu..senin çizgi hemen çıktıysa ihtimal olabilir canım..sen kan ne zaman verceksin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?