Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Merhabalar kızlar lütfen yardımcı olun nisan 28 de catlatma iğnesi oldum sol tafaimda iki tane yumurta oluştu sonra ağrıların odlu doktora gittim doktor catlamamis dedi yumurtan maalesef dedi eşimin baskısıyla başka doktora gittim oda baktı bazen nadirde olsa yumurtlama gerçekleştikten sonra kiste dönüşebiliyor dedi ve progesteron testi istedi 28 çıktı doktor çok iyi dedi sizce kistin etkisivarmıdır bu sonuç nee doktor paArteisye kadar adet olmazsan gel dedi lutfenyardımcı olun sol tarafimda kist var ikitane

Merhaba Cnm bende geçen ay iğne oldum 3 tane yumurta vardı biri çatlamış ikisi çatlamamış dedi ilaç verdi(gittiğimde 5 gün geçmişti) kullandım yine olmadım 10. Gün başka doktora gittim kist olmuş diye anlattım merak etme bunlar kist diye adlandırılıyor ama aslında sadece fazla büyümüş yumurta bunlar dedi rahatladım ilacı bırak bekle dedi ilacı bıraktıktan 1 gün sonra regl oldum adetin 3. Günü gitçem bakalım yani merak etme sökülünce regl oluyorsun çatlatma iğnesinden olabilir dedi bana zaten hormonların iyiyse fazla uyarılmış olabilir yumurtalar dedi zaten iğne vurulduğum gün lekelenmem olmuştu ve daha önce hiç böyle ara lekelenme yaşamamıştım uzun oldu ama inşallah biraz rahatlatır seni

Canım benim sıkıntım kızgın atılmasında fgil yumurtlama olmusmus DİE progesteron yapıldı ve 28 çıktı yani kiste dönüşmeden önce yumurtlama gerceklesmis döllenme olup olmadığı bilinmiyor dedi bazen nadirde olsa kiste dönüşmeden önce yumurtlama oluo dedi şuan catlatma ignesinden sonra 17 gunum ne bir kanama var ne bir lekelenme pazartesiye kadar adet olmazsan gel test yapalım dedi

Kızlar merhabalar klomenle 26 mm yumurtam oldu bgn 11-45 de çatlatma iğnesi vuruldum doktorum yarn akşam ve gün aşırı ilişki söyledi ama bgnde denesek diye düşünüyorum sizce ne zaman olmalı dua edin bnm için

Canım bugün sakin ilişkiye girme yarın gir catlatma ignesinden sonra 36 saat civarı catliyor genelde

Canım bugün girme sakin ilişkiye yarını bekle iğneden 36 saat sonra genelde catliyor yumurta şansın bol olsun çok dusunmemeye çalış streste kotu etkiliyor haberin olsun

Canım bugün girme sakin ilişkiye yarını bekle iğneden 36 saat sonra genelde catliyor yumurta şansın bol olsun çok dusunmemeye çalış streste kotu etkiliyor haberin olsun
Hadi ya bende hem bugun hem yarn deneyelim diye düşündüm 26 mm di çünkü hemen çatlarsa belki yarn geç kalırız ? (

Hadi ya bende hem bugun hem yarn deneyelim diye düşündüm 26 mm di çünkü hemen çatlarsa belki yarn geç kalırız ? (
canım bence girin ilişkiye..ben 24 saat sonra ve 40 saat sonra girmiştim..bir de iğneden önceki gün..dediğin gibi yumurta çatlarsa kaçırmayın..nasıl olsa yaşıyor 3 gün spermler..

sağolasın canım Allah razı olsun..ederim tabi..ilk öğrendiğim andan beri bebek sahibi olmak isteyen herkese dua ediyorum..gönlüne göre olur inşallah bu ay Allah yardımcınız olsun..

Yokk canım sakinn öyle bir şey yapma yarını bekle sabırlı olll doktorun dediği gibi bende de iki yumurta vardi 24 mm ama catlamamis kiste donustu bende sabirsizdim senin gibi ama sabret yoksa çok husrana ugruyorsun ben dün perisandim birde doktor sevindirdi iki yumurta çok iyi DİE seni üzmek istemem ama sabırlı ol

İğne oldum canım kiste dönüşcekse zaten dönüşür onun birlikte olmakla alakası var mı ki

Bak canım nasil istiyorsan öyle yap sana diyorum ki ben bende iğne vuruldum iğne vuruldugun gun ilişkiyi hiç bir doktor onermio ben sana olan bir şey söyledim istiosan gir senin bilecegin bir şey sana daha nasıl açıklamaya yapayım catlatma iğnesi vurulduktan 36 saat sonra çatlar şansın bol olsun

Ca
canım bnm ondA hemfikiriz kist dediğin zaten büyümüş çatlayamamış yumurta yani ilişkiyle kistin bi alakası yok onun için dedim sanada bol şans güzel haberlerini bekliyorum

Ca
canım bnm ondA hemfikiriz kist dediğin zaten büyümüş çatlayamamış yumurta yani ilişkiyle kistin bi alakası yok onun için dedim sanada bol şans güzel haberlerini bekliyorum

Kistler alakalı olmadığını bende biliyorum bende senin gibi heyecanla surekli yaziyordum ben sana bir arkadaş önerisinde bulundum kafandan at düşünme DİE. Yarın ol iliskini sanki hiç iğne olmamisisn gibi çünkü çok düşünmek gerçektende olumsuz oluooo ben günlerce buralara yazdım sordum bilgiu aldım hi aklimdan çıkmadı ama sonrası kötü oluoo inş mutlu haberlerini alırız inş kalbine gore olur ben şuan hala atlatamadim o yüzden yani

Bende çatlama iğnesi mayıs 2 oldum ama iğneden 3 gün sonra çatladı yumurta sanırım bu gün kanda batırdım sonuç 0.61 acaba beklemem gerekirmi birazdaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…