canm yoksa kesinlikle umutlandırmak istemem ama erken davranmak yanıltıyor insanı. ben iğneden 13 gün snra öğrenmiştim ama sağlıksız olduğundan alındı. ama bazılarında 13. günü negatif çıkıp sonra yükselebiliyor bu durum kişiden kişiye değişir. o yuzden 2 gün sonra tekrarla benceYani bu bir umutmu
Ben de ayni 24 saat ve 40. Saatte girdim inşallah hayırlısıyla benimki de tutar canım :)canım bence girin ilişkiye..ben 24 saat sonra ve 40 saat sonra girmiştim..bir de iğneden önceki gün..dediğin gibi yumurta çatlarsa kaçırmayın..nasıl olsa yaşıyor 3 gün spermler..
inşallah canım..yumurtaların kaç mmdi ve kaçıncı günün bugün?Ben de ayni 24 saat ve 40. Saatte girdim inşallah hayırlısıyla benimki de tutar canım :)
Yumurtalar değil bir yumurtam oldu canım maalesef :) perşembe günü adetimin 13. Günü 17 mm di. Doktor ertesi gün yaptır dedi. Yani cuma günü yaptırdım sabah 7 de. Bugün 3. Gün olmuş oluyor galiba :) sen de sağlıcakla al bebeğini kucağına inşallah. Bana da dua et :)inşallah canım..yumurtaların kaç mmdi ve kaçıncı günün bugün?
sağolasın canım inşallahh..olsun bize lazım olan sağlıklı güzel oluşmuş bir yumurta zaten..seninkide güzel büyümüş ve tam zamanında vurunmuşsun iğneyi..inşallah oluşmuştur hamilelek..etmem mi canım isteyen herkese ediyorum..inşallah sende en yakın zamanda hayırlısı ile hamiş haberini alırsınYumurtalar değil bir yumurtam oldu canım maalesef :) perşembe günü adetimin 13. Günü 17 mm di. Doktor ertesi gün yaptır dedi. Yani cuma günü yaptırdım sabah 7 de. Bugün 3. Gün olmuş oluyor galiba :) sen de sağlıcakla al bebeğini kucağına inşallah. Bana da dua et :)
Sağ ol canım Allah razı olsun :)sağolasın canım inşallahh..olsun bize lazım olan sağlıklı güzel oluşmuş bir yumurta zaten..seninkide güzel büyümüş ve tam zamanında vurunmuşsun iğneyi..inşallah oluşmuştur hamilelek..etmem mi canım isteyen herkese ediyorum..inşallah sende en yakın zamanda hayırlısı ile hamiş haberini alırsın
Benimde 12.günüm sabah8 de test yaptım akşam 9 da geldim çok çok silik di inş bende senin gibi hamile kalırım. Sen sonra nasıl öğrendin cnmbişey çıkmadı canım bende kan testine gitmedim..test çok bekleyince hafif hayalet gibi bi çizgi çıukmış..ama görmek için baya uğraşmak lazım..yani pazartesiye kaldı benim kan testi..karın ağrım var ama adetim gelcek diye korkuyorum..sen de akıntı var mı canım?
teşekkür ederim canım..ben çatlatma iğnesi yaptırdığım günün 7. günü test yapmaya başladım..9 ve 10 günler yok dencek kadar silik çıktı..11 gün tekrardan koyulaşmaya başladı 12 yada 13 gün kan testi yaptırdım canım..koyulaşmaya başladı dediğim testte çok silikti aslında ama 11.ve 12. günde silik de olsa çıkmaması lazım..iğnenin etkisi gidiyor diye biliyorum..12. günde sonradan da olsa çizgi çıktıysa bence bişeyler olabilir..kan ver istersen kanda belli olur..inşallah hamişsindir:)Merhaba bayanlar benimde bi tane yumurtam vardı. Ovitrella oldum bugün 12. Günümdü sabah dayanamadım evde test yaptım ama akşam baktığımda çok silik dikkatli bakılınca ikinci cizgi sanki yerim burası der gibiydi yani. Yok mu acaba bilemedim ya. #ecrinny seninde çok silikdi galiba sonra nasıl öğrendin? Hayırlı olsun bu arada :)
Ben direkt kanda baktiricam. Yalancı pozitiflige karşı da cuma bi daha baktirurim. Dayanamıyorum12 ya da 13. gündü canım..idrarda silikte olsa çıkıyor mu?idrarda görüp öyle test yaptırmıştım çok çok silikti..
erken değilmi test için ?Kızlar iğnenin 12. Asilamanin 9. Günü bhcg 2.5 yanı negatif.
Öyle mi dersin? Canım çok sıkkınerken değilmi test için ?
canm bak yoksa boşuna ümitlenmeni istemem ama benm bildiğim iğne hcg yi arttırıyor. daha sonra hcg düşmeye başlıyor. eğer gebelik varsa tekrar artmaya başlıyor. belki artmaya başladığı yada tam sıfırlanmadığı bir an kan verdin 2-3 gün snra tekrar ver benceÖyle mi dersin? Canım çok sıkkın
İnşallah dediğin gibidir canım benim. Adet belirtileri var. Karın kasik bel ağrısı . Üzülüyorumcanm bak yoksa boşuna ümitlenmeni istemem ama benm bildiğim iğne hcg yi arttırıyor. daha sonra hcg düşmeye başlıyor. eğer gebelik varsa tekrar artmaya başlıyor. belki artmaya başladığı yada tam sıfırlanmadığı bir an kan verdin 2-3 gün snra tekrar ver bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?