Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Yani bu bir umutmu
canm yoksa kesinlikle umutlandırmak istemem ama erken davranmak yanıltıyor insanı. ben iğneden 13 gün snra öğrenmiştim ama sağlıksız olduğundan alındı. ama bazılarında 13. günü negatif çıkıp sonra yükselebiliyor bu durum kişiden kişiye değişir. o yuzden 2 gün sonra tekrarla bence

hanımlar merhaba. 2 yıllık evliyim. ve bir bebeğim olsun çok istiyorum. eşim şehir dışında çalıştığı için ayda 5 gün yanımda. 2 senedir tabi yumurtlama zamanıma dek gelmeyen çok ay oldu. az kaldı yakında tamamen yanımda olacak eşim. bende klomene başladım adetimin 3. günü. ve ben ne yapacağımı bilmiyorum. tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi ilişki igneden ne zaman sonra olacak korkuyorum bende ya tutmazsa diye. yardımlarınızı bekliyorum.

canım bence girin ilişkiye..ben 24 saat sonra ve 40 saat sonra girmiştim..bir de iğneden önceki gün..dediğin gibi yumurta çatlarsa kaçırmayın..nasıl olsa yaşıyor 3 gün spermler..
Ben de ayni 24 saat ve 40. Saatte girdim inşallah hayırlısıyla benimki de tutar canım :)

inşallah canım..yumurtaların kaç mmdi ve kaçıncı günün bugün?
Yumurtalar değil bir yumurtam oldu canım maalesef :) perşembe günü adetimin 13. Günü 17 mm di. Doktor ertesi gün yaptır dedi. Yani cuma günü yaptırdım sabah 7 de. Bugün 3. Gün olmuş oluyor galiba :) sen de sağlıcakla al bebeğini kucağına inşallah. Bana da dua et :)

sağolasın canım inşallahh..olsun bize lazım olan sağlıklı güzel oluşmuş bir yumurta zaten..seninkide güzel büyümüş ve tam zamanında vurunmuşsun iğneyi..inşallah oluşmuştur hamilelek..etmem mi canım isteyen herkese ediyorum..inşallah sende en yakın zamanda hayırlısı ile hamiş haberini alırsın

Sağ ol canım Allah razı olsun :)

Merhaba bayanlar benimde bi tane yumurtam vardı. Ovitrella oldum bugün 12. Günümdü sabah dayanamadım evde test yaptım ama akşam baktığımda çok silik dikkatli bakılınca ikinci cizgi sanki yerim burası der gibiydi yani. Yok mu acaba bilemedim ya. #ecrinny seninde çok silikdi galiba sonra nasıl öğrendin? Hayırlı olsun bu arada :)

Benimde 12.günüm sabah8 de test yaptım akşam 9 da geldim çok çok silik di inş bende senin gibi hamile kalırım. Sen sonra nasıl öğrendin cnm

Benim de iğnenin 12. Günü. Kanda baktirayim yarın diyorum ama erken mi diye çekiniyorum da. Zaman geçmek bilmiyor E ecrinny sen kaçıncı gününde baktirdin kanda pozitif gördün?

Benim de iğnenin 12. Günü. Kanda baktirayim yarın diyorum ama erken mi diye çekiniyorum da. Zaman geçmek bilmiyor E ecrinny sen kaçıncı gününde baktirdin kanda pozitif gördün?
12 ya da 13. gündü canım..idrarda silikte olsa çıkıyor mu?idrarda görüp öyle test yaptırmıştım çok çok silikti..

teşekkür ederim canım..ben çatlatma iğnesi yaptırdığım günün 7. günü test yapmaya başladım..9 ve 10 günler yok dencek kadar silik çıktı..11 gün tekrardan koyulaşmaya başladı 12 yada 13 gün kan testi yaptırdım canım..koyulaşmaya başladı dediğim testte çok silikti aslında ama 11.ve 12. günde silik de olsa çıkmaması lazım..iğnenin etkisi gidiyor diye biliyorum..12. günde sonradan da olsa çizgi çıktıysa bence bişeyler olabilir..kan ver istersen kanda belli olur..inşallah hamişsindir:)

Öyle mi dersin? Canım çok sıkkın
canm bak yoksa boşuna ümitlenmeni istemem ama benm bildiğim iğne hcg yi arttırıyor. daha sonra hcg düşmeye başlıyor. eğer gebelik varsa tekrar artmaya başlıyor. belki artmaya başladığı yada tam sıfırlanmadığı bir an kan verdin 2-3 gün snra tekrar ver bence

İnşallah dediğin gibidir canım benim. Adet belirtileri var. Karın kasik bel ağrısı . Üzülüyorum

Kızlar geçen ay adetimden 4 gün önce göğüslerim de acıma başlamışti. iğne nin 11.günü lekelenmë ağrı 12.günü de öğlen adet geldi. Normal adetimde 2 gün sonra idi zaten
Bu ay iğne yi daha erken oldum. Bugün iğne nin 11.günü akıntı ve batma var kasıkta şişkinlik. Göğüs te falan birsey yok hala ama normal adetimë 6 gün var daha
İğneden sonra normal adet döngüsü devam mı ediyor yoksa belli gün sonra mi adet olunur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…