- 20 Kasım 2012
- 423
- 132
- 123
amin cnm Allah herkese hayırlısıyla nasip etdin. kanda değilde yarında evde bi test yapayım diyorum. Zaten göğüslerim acayip şişti karnımda adet olacak gibi akıntıda öyle aman aman bişey yok adet olurum diye bekliyorum açıkcası inş olmam :)teşekkür ederim canım..ben çatlatma iğnesi yaptırdığım günün 7. günü test yapmaya başladım..9 ve 10 günler yok dencek kadar silik çıktı..11 gün tekrardan koyulaşmaya başladı 12 yada 13 gün kan testi yaptırdım canım..koyulaşmaya başladı dediğim testte çok silikti aslında ama 11.ve 12. günde silik de olsa çıkmaması lazım..iğnenin etkisi gidiyor diye biliyorum..12. günde sonradan da olsa çizgi çıktıysa bence bişeyler olabilir..kan ver istersen kanda belli olur..inşallah hamişsindir:)
hayırlısını iste canım yoksa da cok üzme kendini herşey bizler için zamanı vardır mutlakaİnşallah dediğin gibidir canım benim. Adet belirtileri var. Karın kasik bel ağrısı . Üzülüyorum
Öyle tabi. Ama insan işte üzülüyor. Aslinda bizim için neyin hayırlı olduğunu bilemeyiz...hayırlısını iste canım yoksa da cok üzme kendini herşey bizler için zamanı vardır mutlaka
Kızlar bana yardım edecek yok mu??Kızlar geçen ay adetimden 4 gün önce göğüslerim de acıma başlamışti. iğne nin 11.günü lekelenmë ağrı 12.günü de öğlen adet geldi. Normal adetimde 2 gün sonra idi zaten
Bu ay iğne yi daha erken oldum. Bugün iğne nin 11.günü akıntı ve batma var kasıkta şişkinlik. Göğüs te falan birsey yok hala ama normal adetimë 6 gün var daha
İğneden sonra normal adet döngüsü devam mı ediyor yoksa belli gün sonra mi adet olunur?
Yumurta çatladıktan 14 gün sonra adet olunur deniliyor ama en gec 19 20 günde gelir. Burda okuduğum kadariyla. Eğer yumurtan çatlamadı da kist olduysa adetin gelmeyebilir de. O yüzden iğneden 15 gün sonra test için yeterli zamandır.Kızlar bana yardım edecek yok mu??
evet haklısın üzülmenin önüne geçilmiyor. ama 2-3 gün sık dişini sonra öğrenirsin soncunu varsa iyi. yoksa da önümüzdeki ay umut etmeye devam :)Öyle tabi. Ama insan işte üzülüyor. Aslinda bizim için neyin hayırlı olduğunu bilemeyiz...
Bugün test yaptım negatif çıktı 12.gün dü. Normal adet tarihimë 5 gün var ama. Geçen ay bugün adet olmuştum.iğne den sonra 12. Günden sonra mı belli olur ki yoksa bu ay gerçekten yok mu bebeğim
Bugün iğnenin 9. Günü test silik çıktı. Daha iğnenin etkisi geçmemiş. Günler geçmek bilmiyor
sanırım canım..yarın sabah da test
Inşallah canım çok merak ediyorum. Bugün dayanamadım test yaptım silik çıktı. Igne etkisi keşke daha kısa sürseAynen yaa benimde iğneden sonra 7.günüm geçmiyor zaman. Daha test yapmadım erken diye. Allahım yardim etsin ramazanda iyi haberler alalım
Ben hiç ağrı sızı hissetmedim canım hatta çatlamadı diye korktum doktora gittim çatlamış. Ama bahsettiğin şey çoğu kişide oluyor bugünleri iyi değerlendir :)Kızlar iğneyi çarşamba oldum bugün kasıklarım çok gergin iki tarafta da acıma var sağa sola dönerken oturup kalkarken yürürken bariz bi sancı var size de oldu mu ?
Sürekli belirti arıyorum ama yok :) benim olmadı galiba bu ay.İnsan bi işaret bekliyor değil mi. Bi kaç gün daha bekleyebilirsek sonucu öğreniriz. Ama pozitif olsuun inşaallah. Ben artık tek çizgi görmek istemiyorum tabii en hayırlısı yine de.
Evet canım bende de iğneden bi kaç gün kasık ağrılarım oluyor. İğnenin etkisi ve catlamadan kaynakli olabilir dedi doktor.Kızlar iğneyi çarşamba oldum bugün kasıklarım çok gergin iki tarafta da acıma var sağa sola dönerken oturup kalkarken yürürken bariz bi sancı var size de oldu mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?