Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
amin cnm Allah herkese hayırlısıyla nasip etdin. kanda değilde yarında evde bi test yapayım diyorum. Zaten göğüslerim acayip şişti karnımda adet olacak gibi akıntıda öyle aman aman bişey yok adet olurum diye bekliyorum açıkcası inş olmam :)

Kızlar bana yardım edecek yok mu??

Kızlar bana yardım edecek yok mu??
Yumurta çatladıktan 14 gün sonra adet olunur deniliyor ama en gec 19 20 günde gelir. Burda okuduğum kadariyla. Eğer yumurtan çatlamadı da kist olduysa adetin gelmeyebilir de. O yüzden iğneden 15 gün sonra test için yeterli zamandır.

kızlar bende 3 aydır çatlatma iğnesi kullanıyorum bugun 4. yü yaptırdım. benim ilk iki denemede iğneden tam 18 gün sonra adet oldum 3. de ise 17 gün sonra oldum. doktorum iğneyi yaptırdığım gün ilişki sonra gün aşırı ilişki öneriyordu ama ben her gün yapıyordum bir hafta boyunca. geçen ay aşılama yapıldı iğne 12. gün vuruldum 14. gün sabahtan aşılama yaptı 3 yumurtam vardı tutmadı dün yine 12. günümdü 2 yumurtam vardı bu sabah iğneyş oldum yarın ve cumartesi iki aşılama yapıcak ama benim pek ümidim yok. iğneden sonra 10. gün test yapmaya başlıyorum ben silik çizgi 10. 11. gün çıkıyor 12. gün hiçbirşey çıkmıyor. öyyle bekliyorum bende ne zman bu testler pozitife dönecek diye. olmazsa yazda tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum.

Bugün test yaptım negatif çıktı 12.gün dü. Normal adet tarihimë 5 gün var ama. Geçen ay bugün adet olmuştum.iğne den sonra 12. Günden sonra mı belli olur ki yoksa bu ay gerçekten yok mu bebeğim

Merhaba kızlar benim bu ilk ayım çarşamba iğnemi oldum beklemedeyim

Selamlar herkesin rabbim yardımcısı olsun...
28 Mayısta 3.çatlatma iğnemi vurundum. Diğerlerinden farklı olarak bu ay sağ kasımda hareket ederken batma hissi oluyo acı hissediorum. Sebebi anlayamadım hiç böyle olmamıştı. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

Zaten bu ayda olmazsa bir ay ara verip iğne tedavisi dedi doktorum ama ondan da korkuyorum

Bugün test yaptım negatif çıktı 12.gün dü. Normal adet tarihimë 5 gün var ama. Geçen ay bugün adet olmuştum.iğne den sonra 12. Günden sonra mı belli olur ki yoksa bu ay gerçekten yok mu bebeğim

Canım iğnenin etkisi 10.günden sonra gidiyor. hcg seviyesi sonra tkrr artmaya başlıyor. en doğru sonuç beklenen adet günü yapılan testmiş doktorum öyle söylemişti. Ben bu aydan önce 2 ay iğne vurundum hep iğneden 14 gün sonra adet olduğum için henüz test denemesi yapmadım hiç.

Bugün iğnenin 9. Günü test silik çıktı. Daha iğnenin etkisi geçmemiş. Günler geçmek bilmiyor

İnsan bi işaret bekliyor değil mi. Bi kaç gün daha bekleyebilirsek sonucu öğreniriz. Ama pozitif olsuun inşaallah. Ben artık tek çizgi görmek istemiyorum tabii en hayırlısı yine de.

Kızlar iğneyi çarşamba oldum bugün kasıklarım çok gergin iki tarafta da acıma var sağa sola dönerken oturup kalkarken yürürken bariz bi sancı var size de oldu mu ?

Kızlar iğneyi çarşamba oldum bugün kasıklarım çok gergin iki tarafta da acıma var sağa sola dönerken oturup kalkarken yürürken bariz bi sancı var size de oldu mu ?
Ben hiç ağrı sızı hissetmedim canım hatta çatlamadı diye korktum doktora gittim çatlamış. Ama bahsettiğin şey çoğu kişide oluyor bugünleri iyi değerlendir :)

İnsan bi işaret bekliyor değil mi. Bi kaç gün daha bekleyebilirsek sonucu öğreniriz. Ama pozitif olsuun inşaallah. Ben artık tek çizgi görmek istemiyorum tabii en hayırlısı yine de.
Sürekli belirti arıyorum ama yok :) benim olmadı galiba bu ay.

Evet canım bende de iğneden bi kaç gün kasık ağrılarım oluyor. İğnenin etkisi ve catlamadan kaynakli olabilir dedi doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…