Sürekli belirti arıyorum ama yok :) benim olmadı galiba bu ay.
Ben daha önce de hamile kaldım ama arka arkaya düşük oldu canım. O gebeliklerimde vücudum resmen alarm veriyordu. Şimdi belirti olmayınca açıkçası ümidim de yok :)Belirti olmasa da tutabilir canım. Bu şekilde hamile kalan kişiler de var öğrendiğinde şok olan
Hayırlısı bakalım canım sen de haber etmeyi unutma :)Anladım canimm yine de kesin olana kadar ihtimal vardir. Haberini bekliyorum
ümitlendirmek istemem ama bende iğnemi çarşamba vurulmuştum cumartesi pazar adet ağrısı gibi ağrım sancım ve batmalarım oldu..gece de rahatsız etmişti zor uyudum..o zaman anlamıştım bebeğin yerleşmeye çalıştığını..çünkü adetime daha vardı..ee yumurta da çatlamıştı zaten onun ağrısı da değildi..bu ağrı neyin nesiki diye düşündüm..Allahıma şükür de yanılmadım..inşallah sende hamilesindir bana öylesin gibi geldi:)Kızlar iğneyi çarşamba oldum bugün kasıklarım çok gergin iki tarafta da acıma var sağa sola dönerken oturup kalkarken yürürken bariz bi sancı var size de oldu mu ?
pardon ben yanlış anlamışım canım..geçen hafta çarşamba gibi düşündüm..11. güne denk geliyorduu benim dediğim zaman..ama Allah söyletmiştir belki..ümitli olup güzel düşünmek lazım hep..Kızlar iğneyi çarşamba oldum bugün kasıklarım çok gergin iki tarafta da acıma var sağa sola dönerken oturup kalkarken yürürken bariz bi sancı var size de oldu mu ?
Ben hiç ağrı sızı hissetmedim canım hatta çatlamadı diye korktum doktora gittim çatlamış. Ama bahsettiğin şey çoğu kişide oluyor bugünleri iyi değerlendir :)
Ayy kızlar sağolun catlamadi mi noldu diye dusunuyodum artık hala aynı bakalım yarın geçecek miEvet canım bende de iğneden bi kaç gün kasık ağrılarım oluyor. İğnenin etkisi ve catlamadan kaynakli olabilir dedi doktor.
Ne güzel söyledin öyle canımm inşallah aynı sonucu alırım ben de o zaman razıyım bu sancıları çekmeye bu arada hayırlı evlat olsun inşallah kaçıncı denemede sonuç aldın ? Benim bu ilkpardon ben yanlış anlamışım canım..geçen hafta çarşamba gibi düşündüm..11. güne denk geliyorduu benim dediğim zaman..ama Allah söyletmiştir belki..ümitli olup güzel düşünmek lazım hep..
inşallahh..Allah razı olsun canım..darısı hepinize inşallah..ilk denemede oldu..hiç bir beklentim ve umudum yoktu..çünkü doktorların söylediğine göre benim yumurtlamamda sıkıntı yoktu ama Rabbim nasip etti.demek ki varmış bir sıkıntı..ben bu başlıklara yazarken 3-4 arkadaş beraber yazıyorduk hep..hepimizin ilk ayıydı..o ay ben kaldım hamile..bu ayda 4 arkadaştan diğerinin hamile kaldığını öğrendim..yani bu tedaviden fayda gören gerçekten çok kişi var inşallah sende hamilesindir..Ne güzel söyledin öyle canımm inşallah aynı sonucu alırım ben de o zaman razıyım bu sancıları çekmeye bu arada hayırlı evlat olsun inşallah kaçıncı denemede sonuç aldın ? Benim bu ilk
Ayy inşallah canım yaa peki iğneyi ilk vuruldugunda da böyle sancı olmuş muydu ? Benim iki tarafta da yumurta vardı ama sağ tarafın sancısı çok daha fazlainşallahh..Allah razı olsun canım..darısı hepinize inşallah..ilk denemede oldu..hiç bir beklentim ve umudum yoktu..çünkü doktorların söylediğine göre benim yumurtlamamda sıkıntı yoktu ama Rabbim nasip etti.demek ki varmış bir sıkıntı..ben bu başlıklara yazarken 3-4 arkadaş beraber yazıyorduk hep..hepimizin ilk ayıydı..o ay ben kaldım hamile..bu ayda 4 arkadaştan diğerinin hamile kaldığını öğrendim..yani bu tedaviden fayda gören gerçekten çok kişi var inşallah sende hamilesindir..
çok hatırlamıyorum ama hafif bir şekilde olmuştu galiba..ama belirgin olan ağrı 11. gündeki ağrıydı..10 ve 11. günlerinde dikkat et canım..12. günde de idrarda çıkıyor zaten..Ayy inşallah canım yaa peki iğneyi ilk vuruldugunda da böyle sancı olmuş muydu ? Benim iki tarafta da yumurta vardı ama sağ tarafın sancısı çok daha fazla
Inşallah canım çarşamba sabahı oldum bugünü 4 saydım bileçok hatırlamıyorum ama hafif bir şekilde olmuştu galiba..ama belirgin olan ağrı 11. gündeki ağrıydı..10 ve 11. günlerinde dikkat et canım..12. günde de idrarda çıkıyor zaten..
Benim de beş gün oldu canım kasiklarimda hala sancı var umutsuz olma canım bekleyip gorucezSLm ben bir defa vuruldum.. sonuc negatif .. simdi ikinci denemedeyim 6 gun oldu vurulali igneyi bakalim nolacak hic umudum yok gerci
Aynıları bende de var canım 4 kere hamile kaldım. Sonu gelmedi gebeliklerimin ama hamile kalabildim yani. Ümitsiz olma. Stres kaynaklı da olabilir. Ben de bu ay klomen ve çatlatma iğnesi denedim ama bu ay kalamadım büyük ihtimalle. Belirtim falan yok. Akışına bırak biraz yaşın daha gençse.Senin ilk denemenmi tatlim ve pco musun sendeben cok yoruldum rahim filmi cekildim gecen ay hamile kalirim die umut ettim cok ama yine olmadi .. yumurtam klomenlr buyuyor catliyor ama dollenme yok.. ben artik nedeninin troid ve unsilin direnci oldugunu dusunuyorum
Canım peki 12. Günden önce hiç silik falan çıkmadı mı? Ben 9. Gün yaptım silikti bugün yaptım 10. Gün siliklik kaybolmuş. Gölge gibi kalmış izi. Yeniden koyulaşmaz sanırım benimki.çok hatırlamıyorum ama hafif bir şekilde olmuştu galiba..ama belirgin olan ağrı 11. gündeki ağrıydı..10 ve 11. günlerinde dikkat et canım..12. günde de idrarda çıkıyor zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?