Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Ben her soruya yanit veriyorum pek bilmiyorum ogrencem siteyi insallah kusurum olursa af edin:)

Şimdi tecrübeyle sabit anlatayım. Ovitrelle ya da muadili ilaçlar beta hcg içerir. Bu nedenle iğneyi vurulduktan sonra idrar testi de yapsanız, kan testi de yapsanız sonuç pozitiftir. İdrar testinde 8. Güne kadar geçte olsa silik ikinci çizgiyi görürsünüz. Oysa kan testinde 40 ın üzerinde bir değer varsa ( ki bunu hangi gün yaptığınız fark etmez) %99 hamilesiniz. Çünkü iğnelerde 30_40 gibi bir miktar beta hcg var. Bu değer ilaç etkisini kaybettikçe azalır.

Dün 9 bugün 10. Gündü yine silikti canım. Ama hamile değilim hissediyorum. Ignenin etkisi 10 gün devam ediyor bence. 40 falan olunca gerçekten çıkıyor.

Ben her soruya yanit veriyorum pek bilmiyorum ogrencem siteyi insallah kusurum olursa af edin:)
Canım kime cevap yazacaksan o kişinin mesajının altında cevapla seçeneğine tıkla asagida senin cevap yazacağın boşluğa alıntı yapıyor sen de o alıntıdan sonra ne yazacaksan yaz. Quote yazan parantezden sonra yaz o alıntıya hiç dokunma. Bu arada 4 kere ilk denemede hamile kaldım. Ben de polip çıktı o yüzden devam etmedi. Glifor kullanıyor musun? Insulin direnci için? Gerçi ben hamile kaldığım zamanlar ne insülin ne de tiroid için ilaç kullanmıyordum. Eşine bitkisel şeyler yapabilirsin keçi boynuzu gibi. Kilon varsa vermeye çalış. Bir de yürüyüş yumurtaliklarin çalışmasına çok etki ediyor yazı havalar da güzelken her gün yürü

Canım peki 12. Günden önce hiç silik falan çıkmadı mı? Ben 9. Gün yaptım silikti bugün yaptım 10. Gün siliklik kaybolmuş. Gölge gibi kalmış izi. Yeniden koyulaşmaz sanırım benimki.
aynen dediğin gibi oldu canım..9. gün silik çıktı..10. gün hayalet gibi sonradan çıkmıştı zar zor görünüyordu..11. gün ise 10. gündekinden daha koyu çıkmıştı..12. gün tekrar yapınca iyice emin oldum:) evde bir sürü test vardı günde 2 defa yaptığım bile olmuşturr seninde 11. gün silik çıkarsa var bişi demektir canım..

tsk ederm cnm evet Glifor ve troid icin ilac kullaniyorum 11 gundur 6 gundurde progestan kullaniyorum her zamanki gibi kiloma gelince var evet.. esimde urolojiden ilac yazldi neofortil 400 milyon verip aldik ilaci 3 ay icti ama hareketlilikte hic degisme yok spermde sadece koyulugu az inceldi spermin bitkiselde yermi bilmiyorumki o ilac etki etmeyince iyice sinir oldu cunki

2 tane test almıştım bitti testim canım. Olmazsa yarın alayım. Salı günü yapayım 12. Gün. Bir de ben 1. Gün olarak iğnenin yapıldığı günü de sayıyorum. Sende kasık batması falan var mıydı bende hiçbir şey yok bu arada Bebeğine sağlıcakla kavuş canım sağ ol cevap yazdığın için de :)

Canım kiloyu vermeye çalış. Ayrıca keçi boynuzu kürü var onu internetten araştır. Bana doktorum da demişti onu. Ayrıca ileri hareket düşükse aşılama deneyebilirsin arkadaşım da pkoydu eşinde Sperm hareketi azdı şimdi oğlu var.

Evet canım pkoluyum ve ilk denemem hala sağ kasigimda sancı giriyo bu kadar uzun sürer mi ki iğne etkisi çatlamış olması lazım

Bende dun aksamdan beri vajinada batma oluyo kalkerken falan acaba 6 gunde gebelik olusurmu

Asilamaylami oldu yani normal olmadimi

Ilk denememde prengl die bi catlatma ignesi olmustum o cok sanci yapmisti bana fakat hamilelik olmamisti bu 6 gun once vurulan igne chriomn die bi igne kasik agrisi olmadi ama batma var nedense ve kasikta deil vajinada catlamadida kistmi oldu bilmuyorum canim

Allah razı olsun canım..darısı sizlere inşallah..bende iğnenin yapıldığı günle sayıyordum..internetten ucuz aldım 50 gebelik testini 30 tlye almıştım galiba..onun için 7. gün başladım test yapmayaa:)kasık batması felan 10. güne kadar bende de olmadı..ama 10. ve 11. günlerde adet ağrısından daha yoğun karın ve kasık ağrım oldu..o ağrıdan anlamıştım bişeyler olduğunu..

Ben daha önce de hamile kaldım o zaman tek bir noktada igne batması gibi oluyordu ama şimdi kramp giriyor gibi oluyor sol tarafıma. Yani yumurtamin olduğu tarafa. O yüzden ümitsizim ben hayırlısı bakalım canım

Arkadaşım aşılama ile hamile kaldı. Ben de yumurta ağrısı falan olmadı bu ay korktum kist mi oldu diye çatlamış ben hissetmemişim. Sen de bir doktora git istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…