- 23 Mayıs 2016
- 1.311
- 1.514
- 53
Polikistik over varsa tavsiye etmem canım. Onun dışında kullanabilirsin :)Ben de düşünüp toparlayıp bu ay ilaca devam edicem.Doktor menogon diye bir iğneye başlarız demişti. Kullanan var mı?
Arkadaşlar bu iğnenin etkisi 11. Gün de çok hafif de olsa ikinci çizgi gösterir mi? Artık sinir oluyorum ya. Ne iğneymiş bu.
Benim düne göre ya aynı ya daha belirgin bilemedim. Benimki erken gebelik testi değildi ucuz bir testti ondan mı hata veriyor diye düşünüyorum :)Canim benim 12.günüm az önce erken gebelik testi denedim cok cok silik çıktızar zor görünüyordu bende anlamadım valla ilacın etkisi mi eskiye göre iyice silikleşmişti
Benim düne göre ya aynı ya daha belirgin bilemedim. Benimki erken gebelik testi değildi ucuz bir testti ondan mı hata veriyor diye düşünüyorum :)
Aynen canım ben de umutlu değilim. Hiç belirtim yok. Merakıma engel olabilsem bekleyecektim ama duramadım :) neyse önümüzdeki aylara bakarız. Rabbim en hayırlı zamanda göndersinBenim ki gun geçtikçe silikleşti sanirim sonunda kaybolucak tamamen umudum kalmadı diyebilirim.Ben şunu anladım kı regl günün gelmeden belli olmuyor çizgi görsen sevinemiyorsun görmesen üzülemiyorsun daha 4 gun var hayirlisi bakalım
Aynen canım ben de umutlu değilim. Hiç belirtim yok. Merakıma engel olabilsem bekleyecektim ama duramadım :) neyse önümüzdeki aylara bakarız. Rabbim en hayırlı zamanda göndersin
Sen ne zamandır istiyorsun canım?Amin Canım.bende pek belirti hissetmiyorum.hayirlisi artık nasip...
Sen ne zamandır istiyorsun canım?
3 yıldır canım. Benim de düşüklerim oldu.1.5 yıldan fazla oldu daha önce bir düşügüm oldu sen ne zamandır istiyorsun
3 yıldır canım. Benim de düşüklerim oldu.
Sebepsiz canım sebep bulunamadı. Bat 13 haziran. Hamile değilsem gecikmeden gelir inşallah. Yeniden tedaviye başlamak istiyorum hemen. Senin ne zamanDüşüklerin sebebi belli mi ?? Bir daha yasamayız insallah.bat ne Zaman canim
Sebepsiz canım sebep bulunamadı. Bat 13 haziran. Hamile değilsem gecikmeden gelir inşallah. Yeniden tedaviye başlamak istiyorum hemen. Senin ne zaman
Hamile olsam belirtim olurdu diyorum. O yüzden ben bu ay ümitsizim canımBenimde 10 haziran yakın tarihlerimiz.beklemeye devam.
Hamile olsam belirtim olurdu diyorum. O yüzden ben bu ay ümitsizim canım
Bor farkı olmuyor canım. Hatta miktar olarak az bile olabiliyor.Canim her hamilelik kendine özel belirtiler taşır diye düşünüyorum.Daha önce ki gebeliğimdeki belirtilerimi göze alırsam şuan hamile değilim die düşünmem gerekiyor ama moralimi bozmuyorum belki bu hamilelikte belirtiler farklı geçecek diyorum. Ümidim zayıf benimde hayirlisi allahtan diyelim.ben ilk defa klomen kullandım regl olursam Nasıl olur şiddetli Ağrı'm olur mu diye korkuyorum açıkcası.
Bor farkı olmuyor canım. Hatta miktar olarak az bile olabiliyor.
Canm polikistik overliyim bendee neyi tavsiye etmiyorsun bide neden acaba bende Meral ettimPolikistik over varsa tavsiye etmem canım. Onun dışında kullanabilirsin :)
Menogon iğnesini canım. O igne LH hormonu içeriyormuş diğer iğneler sadece fsh. Biz pkolularda zaten LH yüksek olduğu için yumurta gelişmiyor. Bizzat denedim. 800 lira verdim iğnelere. Ama 16 mm de kaldı. Klomenle daha iyi gelişti yumurtamCanm polikistik overliyim bendee neyi tavsiye etmiyorsun bide neden acaba bende Meral ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?