- 18 Ekim 2015
- 759
- 302
- 33
- 35
Ben daha geçmedim iğneye bakalm ne olucak doktrdaym belki iğne verirMenogon iğnesini canım. O igne LH hormonu içeriyormuş diğer iğneler sadece fsh. Biz pkolularda zaten LH yüksek olduğu için yumurta gelişmiyor. Bizzat denedim. 800 lira verdim iğnelere. Ama 16 mm de kaldı. Klomenle daha iyi gelişti yumurtam
sanki 13. güne göre çokta silik değil canım takipte ol gitgide koyulaşacak mı bak benceKizlar bugun iğnenin 13. Günü 3 gun sonra regl olacağım umutlanmalıyım ??? Ne olacak boyle testte silik pozitif??
Kizlar bugun iğnenin 13. Günü 3 gun sonra regl olacağım umutlanmalıyım ??? Ne olacak boyle testte silik pozitif??
sanki 13. güne göre çokta silik değil canım takipte ol gitgide koyulaşacak mı bak bencehayırlısı olsun inşallah
Kızlar şimdi doktora ne diycem vermeyin menogon benim lh yüksek mi diyim? O bunu bilmiyor mu? Kafam karışıyor ne yapacağımla ilgili. Offff
Umutlanabilirsin bence canım iğnenin etkisi gitmiştir artık diye düşünüyorum. Tabii emin olamayız kan testi gerekir
Yarın durup diğer gün yine yapayım bi koyulasma olursa anlaşılır insallah epeydir test yapıyorum 9-10-11. Günler baya kaybolmustu zar zor görünüyordu bugun biraz daha iyi gibi ama yinede belli olmaz hayirlisi allahtan
İnşallah istediğimiz sonuç olur canım. Geçen ay ben 11.gün test yapmıştım tek çizgi çıkmıştı ikinci çizgi silik bile yoktu yani beni hiç umutlandırmıyor testler direk negatif sonuç veriyor. Ama senin silik olması 13.gün iyi bi işaret olabilir.
Hadi insallah canim içime su serptin vallahi.rabbim cümlemize sağlıkla sıhhatle nasip etsin. Hayır mübarek gunlerdeyiz rabbim bizlerin yüzünü güldürsün insallah
Canım sen bilirsin netten de araştır istersen. Mesela benim vücudum puregon igneye ve klomene çok iyi cevap verdi ama menogona vermedi. PkoluyumKızlar şimdi doktora ne diycem vermeyin menogon benim lh yüksek mi diyim? O bunu bilmiyor mu? Kafam karışıyor ne yapacağımla ilgili. Offff
Eğer bir yumurtan büyümüş ve arkadan gelen yunurtaların da var dediyse doktor malesef şu an hissettiğin batmalar büyüyen yumurtalarıbdır. Onları adetle atarsın. Gebeliğin en önemli ve en erken belirtisi göğüsler. Fakat adet gibi değil.taş gibi oluyorlar ve uçları çok acıyor. Oysa adette biraz büyüyüp hafif ağrı yapıyor. Bir de idrarın rengi.daha kotu ve kokulu.daha önce 2 kez hamile kaldım. İkisinide göğüslerimdeki farktan anladım.Ben daha önce de hamile kaldım o zaman tek bir noktada igne batması gibi oluyordu ama şimdi kramp giriyor gibi oluyor sol tarafıma. Yani yumurtamin olduğu tarafa. O yüzden ümitsizim ben hayırlısı bakalım canım
Kesinlikle göstermesi mümkün değil. Ben senin yerinde olsam hemen kanda baktırırdımArkadaşlar bu iğnenin etkisi 11. Gün de çok hafif de olsa ikinci çizgi gösterir mi? Artık sinir oluyorum ya. Ne iğneymiş bu.
Bende bu ay puregon 300 kullanıyorum.daha önce klomenle cevap alamadık.pkoluyum malesef.ilk iğne denemem.75 ile başladı.Lh değerime hiç bakılmadı.yarın kontrolüm car.büyümedilerse dpz arttıracağım dedi.birde rahim yeterli kalınlığa ulaşmıyormuş benim.6mm de kalıyormuş.ne yapmalıyım bilmiyorumMenogon iğnesini canım. O igne LH hormonu içeriyormuş diğer iğneler sadece fsh. Biz pkolularda zaten LH yüksek olduğu için yumurta gelişmiyor. Bizzat denedim. 800 lira verdim iğnelere. Ama 16 mm de kaldı. Klomenle daha iyi gelişti yumurtam
Baktırdım canım 28.74 çıktı. Ben de daha önce birçok kez hamile kaldım ama bunda gerçekten belirti falan hissetmiyorum. Kimyasal olabilir tahminimce.Kesinlikle göstermesi mümkün değil. Ben senin yerinde olsam hemen kanda baktırırdım
Kürtaj oldun mu bilmiyorum ama o rahim inceliği yapabiliyor. Puregona cevap verirsin.Bende bu ay puregon 300 kullanıyorum.daha önce klomenle cevap alamadık.pkoluyum malesef.ilk iğne denemem.75 ile başladı.Lh değerime hiç bakılmadı.yarın kontrolüm car.büyümedilerse dpz arttıracağım dedi.birde rahim yeterli kalınlığa ulaşmıyormuş benim.6mm de kalıyormuş.ne yapmalıyım bilmiyorum
Cnm sanki çizgi belirginleşmeye başlamış gibikızlar 10. gün üç sabahtır yaptığım testlerçok zor beklemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?