Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Ben daha geçmedim iğneye bakalm ne olucak doktrdaym belki iğne verir

Kızlar şimdi doktora ne diycem vermeyin menogon benim lh yüksek mi diyim? O bunu bilmiyor mu? Kafam karışıyor ne yapacağımla ilgili. Offff

Kizlar bugun iğnenin 13. Günü 3 gun sonra regl olacağım umutlanmalıyım ??? Ne olacak boyle testte silik pozitif??

Eklentiler

• image.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 107
Kizlar bugun iğnenin 13. Günü 3 gun sonra regl olacağım umutlanmalıyım ??? Ne olacak boyle testte silik pozitif??
sanki 13. güne göre çokta silik değil canım takipte ol gitgide koyulaşacak mı bak bence hayırlısı olsun inşallah

Kızlar şimdi doktora ne diycem vermeyin menogon benim lh yüksek mi diyim? O bunu bilmiyor mu? Kafam karışıyor ne yapacağımla ilgili. Offff

bana da bir ay sonra göbekten iğne tedavisine başlıyacaz dedi doktor ama ben iğnenin adını sormadım. Allahım herşeyi incele incele sen yardım et !!!

Umutlanabilirsin bence canım iğnenin etkisi gitmiştir artık diye düşünüyorum. Tabii emin olamayız kan testi gerekir

Yarın durup diğer gün yine yapayım bi koyulasma olursa anlaşılır insallah epeydir test yapıyorum 9-10-11. Günler baya kaybolmustu zar zor görünüyordu bugun biraz daha iyi gibi ama yinede belli olmaz hayirlisi allahtan

İnşallah istediğimiz sonuç olur canım. Geçen ay ben 11.gün test yapmıştım tek çizgi çıkmıştı ikinci çizgi silik bile yoktu yani beni hiç umutlandırmıyor testler direk negatif sonuç veriyor. Ama senin silik olması 13.gün iyi bi işaret olabilir.

Hadi insallah canim içime su serptin vallahi.rabbim cümlemize sağlıkla sıhhatle nasip etsin. Hayır mübarek gunlerdeyiz rabbim bizlerin yüzünü güldürsün insallah

Canım sen bilirsin netten de araştır istersen. Mesela benim vücudum puregon igneye ve klomene çok iyi cevap verdi ama menogona vermedi. Pkoluyum

Ben daha önce de hamile kaldım o zaman tek bir noktada igne batması gibi oluyordu ama şimdi kramp giriyor gibi oluyor sol tarafıma. Yani yumurtamin olduğu tarafa. O yüzden ümitsizim ben hayırlısı bakalım canım
Eğer bir yumurtan büyümüş ve arkadan gelen yunurtaların da var dediyse doktor malesef şu an hissettiğin batmalar büyüyen yumurtalarıbdır. Onları adetle atarsın. Gebeliğin en önemli ve en erken belirtisi göğüsler. Fakat adet gibi değil.taş gibi oluyorlar ve uçları çok acıyor. Oysa adette biraz büyüyüp hafif ağrı yapıyor. Bir de idrarın rengi.daha kotu ve kokulu.daha önce 2 kez hamile kaldım. İkisinide göğüslerimdeki farktan anladım.

Bende bu ay puregon 300 kullanıyorum.daha önce klomenle cevap alamadık.pkoluyum malesef.ilk iğne denemem.75 ile başladı.Lh değerime hiç bakılmadı.yarın kontrolüm car.büyümedilerse dpz arttıracağım dedi.birde rahim yeterli kalınlığa ulaşmıyormuş benim.6mm de kalıyormuş.ne yapmalıyım bilmiyorum

Kesinlikle göstermesi mümkün değil. Ben senin yerinde olsam hemen kanda baktırırdım
Baktırdım canım 28.74 çıktı. Ben de daha önce birçok kez hamile kaldım ama bunda gerçekten belirti falan hissetmiyorum. Kimyasal olabilir tahminimce.

Kürtaj oldun mu bilmiyorum ama o rahim inceliği yapabiliyor. Puregona cevap verirsin.

kızlar 10. gün üç sabahtır yaptığım testler çok zor beklemek

Eklentiler

• yeniden.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 108
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…