Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Kızlar benim de iğneden sonraki 8. Gün bugün beklememis 1 saatlik idrarla yaptım ikinci çizgi çok silik yeri belli oluyor diyim ne bilim artık ümit de kalmadı 11. Gün bi daha yapicam bklm

Eklentiler

• IMAG0034_1_1.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 83
Kızlar benim de iğneden sonraki 8. Gün bugün beklememis 1 saatlik idrarla yaptım ikinci çizgi çok silik yeri belli oluyor diyim ne bilim artık ümit de kalmadı 11. Gün bi daha yapicam bklm
Bende 8 de başladım teste dayanamadım ama sabah ilk idrarla yaptım testleri beklemek zor

Valla ben 9. Gün basliyor dum test yapmaya daha,önce 11. Gün kayboluyordu silik iz seninki koyulasmis inşallah diyelim. Evet bu testler niye kağıt sadece bizimki gibi beyaz plastik değil

Bu testlerin adı ne sağlıklı mi acaba bende alayim
Valla ben 9. Gün basliyor dum test yapmaya daha,önce 11. Gün kayboluyordu silik iz seninki koyulasmis inşallah diyelim. Evet bu testler niye kağıt sadece bizimki gibi beyaz plastik değil
Strip test kızlar sadece böyle çubuk şeklinde batiriliyo idrara internetten aldım 14 tane 9 tl emin olsam en iyisinden de bi test alıcam :)

Bende alayım bunlardan bir de dünü sorayım sabak ilk idrar dimi bunlar ve hemen mi çıktı çizgiler yoksa bikac saat sonra mi

Yarın da paylaş cnm merak ettim yarın sabah yaptığın daha belirgin olacak mi bklm 11. Günün olacak silik çıkarsa kesin derim

Kızlar benim iğnenin 12. Günü böyle çıktı sizce olabilir mi

Eklentiler

• image.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 115
Baktırdım canım 28.74 çıktı. Ben de daha önce birçok kez hamile kaldım ama bunda gerçekten belirti falan hissetmiyorum. Kimyasal olabilir tahminimce.
11. Günde 28 yüksek bir değer. Ya kimyasal ya da geç döllenme. Bu arada yumurta kalitene baktırdın mı?

Kürtaj oldun mu bilmiyorum ama o rahim inceliği yapabiliyor. Puregona cevap verirsin.
Dün gittim doktora.adetimin 8. Günü sağda 4 tane 12mm, 1 tane 11mm. Bir de solda 10 mm var.aynı doz 3 gün daha devam pazartesi gel dedi.rahim kalınlığıma bile bakmadı. Direk sabah akşam progestan verdi. Okuduklarımdan progestanı yumurta çatladıktan sonra veriyorlar.fsh etkisini yitirmesin ben bu ilacı alırken.yani rahim kalınlaştırıcaz diye yumuşlar küçük kalmasın. Kürtajdan sonra 3 yıl geçti aradan.baktılar rahim kalınlığıma

Bu yumurtalardan birkaç tanesi öne geçip büyür diğerleri geride kalır canım. Progestan etki etmez yani yumurtanın büyümesine ya da küçülmesine

Var bence. Benimki daha açıktı bundan. Kan verebilirsin.

Kızlar lütfen bana da cevap verin. İğneden sonra 14.gün ikinci çizgi görünüyor mu hafif bu üçüncü denemem daha önce hiç ikinciyi çizgiyi bu kadar da olsa görmedim. Yaa sizce olabilir mi

Canım çatlatma iğnesi bizi yanıltıyor çok merak ediyorsan kan ver belli olur. Istersen bekle 2 3 gün daha. Inşallah vardır dualarım seninle.

İnşallah canım ben hayal görmedim o zaman çok sağol cevapladigin için.
Canım çatlatma iğnesi bizi yanıltıyor çok merak ediyorsan kan ver belli olur. Istersen bekle 2 3 gün daha. Inşallah vardır dualarım seninle.

Daha önceki aylarda 11.gün ve sonrasında çizgi falan görmedim hiç. Bu ay 14.günü bekledim test yapmak için hafif çizgi gorununce buna bile mutlu oldum ne bileyim. 2gun sonra adet günüm bekleyecem bakalım inşallah rabbim mutlulugumu sürdürür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…