Bana da öyle geldi bi heycan yaptım yarını bekliyorum artık bide bu şekilde yaptımCnm sanki çizgi belirginleşmeye başlamış gibi
Bende 8 de başladım teste dayanamadım ama sabah ilk idrarla yaptım testleri beklemek zorKızlar benim de iğneden sonraki 8. Gün bugün beklememis 1 saatlik idrarla yaptım ikinci çizgi çok silik yeri belli oluyor diyim ne bilim artık ümit de kalmadı 11. Gün bi daha yapicam bklm
Bu testlerin adı ne sağlıklı mi acaba bende alayimBana da öyle geldi bi heycan yaptım yarını bekliyorum artık bide bu şekilde yaptım
Bu testlerin adı ne sağlıklı mi acaba bende alayim
Strip test kızlar sadece böyle çubuk şeklinde batiriliyo idrara internetten aldım 14 tane 9 tl emin olsam en iyisinden de bi test alıcam :)Valla ben 9. Gün basliyor dum test yapmaya daha,önce 11. Gün kayboluyordu silik iz seninki koyulasmis inşallah diyelim. Evet bu testler niye kağıt sadece bizimki gibi beyaz plastik değil
Hemen çıktı sabah yaptım hepBende alayım bunlardan bir de dünü sorayım sabak ilk idrar dimi bunlar ve hemen mi çıktı çizgiler yoksa bikac saat sonra mi
11. Günde 28 yüksek bir değer. Ya kimyasal ya da geç döllenme. Bu arada yumurta kalitene baktırdın mı?Baktırdım canım 28.74 çıktı. Ben de daha önce birçok kez hamile kaldım ama bunda gerçekten belirti falan hissetmiyorum. Kimyasal olabilir tahminimce.
Dün gittim doktora.adetimin 8. Günü sağda 4 tane 12mm, 1 tane 11mm. Bir de solda 10 mm var.aynı doz 3 gün daha devam pazartesi gel dedi.rahim kalınlığıma bile bakmadı. Direk sabah akşam progestan verdi. Okuduklarımdan progestanı yumurta çatladıktan sonra veriyorlar.fsh etkisini yitirmesin ben bu ilacı alırken.yani rahim kalınlaştırıcaz diye yumuşlar küçük kalmasın. Kürtajdan sonra 3 yıl geçti aradan.baktılar rahim kalınlığımaKürtaj oldun mu bilmiyorum ama o rahim inceliği yapabiliyor. Puregona cevap verirsin.
Kalite tüp bebek dışında anlaşılmazmış canım ama baskın güzel bir yumurta demişti doktorum hep.11. Günde 28 yüksek bir değer. Ya kimyasal ya da geç döllenme. Bu arada yumurta kalitene baktırdın mı?
Bu yumurtalardan birkaç tanesi öne geçip büyür diğerleri geride kalır canım. Progestan etki etmez yani yumurtanın büyümesine ya da küçülmesineDün gittim doktora.adetimin 8. Günü sağda 4 tane 12mm, 1 tane 11mm. Bir de solda 10 mm var.aynı doz 3 gün daha devam pazartesi gel dedi.rahim kalınlığıma bile bakmadı. Direk sabah akşam progestan verdi. Okuduklarımdan progestanı yumurta çatladıktan sonra veriyorlar.fsh etkisini yitirmesin ben bu ilacı alırken.yani rahim kalınlaştırıcaz diye yumuşlar küçük kalmasın. Kürtajdan sonra 3 yıl geçti aradan.baktılar rahim kalınlığıma
Var bence. Benimki daha açıktı bundan. Kan verebilirsin.Kızlar benim iğnenin 12. Günü böyle çıktı sizce olabilir mi
Var bence. Benimki daha açıktı bundan. Kan verebilirsin.
Çok hafif görünüyor ins hamilesindirEki Görüntüle 1845372
Kızlar lütfen bana da cevap verin. İğneden sonra 14.gün ikinci çizgi görünüyor mu hafifbu üçüncü denemem daha önce hiç ikinciyi çizgiyi bu kadar da olsa görmedim. Yaa sizce olabilir mi
Canım çatlatma iğnesi bizi yanıltıyor çok merak ediyorsan kan ver belli olur. Istersen bekle 2 3 gün daha. Inşallah vardır dualarım seninle.Eki Görüntüle 1845372
Kızlar lütfen bana da cevap verin. İğneden sonra 14.gün ikinci çizgi görünüyor mu hafifbu üçüncü denemem daha önce hiç ikinciyi çizgiyi bu kadar da olsa görmedim. Yaa sizce olabilir mi
İkinci çizgi belli oluyor birsz ins hamilesindirKızlar benim iğnenin 12. Günü böyle çıktı sizce olabilir mi
Canım çatlatma iğnesi bizi yanıltıyor çok merak ediyorsan kan ver belli olur. Istersen bekle 2 3 gün daha. Inşallah vardır dualarım seninle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?