Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Yarın da yap aynı marka testle. Eğer koyulaşma varsa gebelik vardır canım. Hadi hakkında hayırlısı :)

Yarın da paylaş cnm merak ettim yarın sabah yaptığın daha belirgin olacak mi bklm 11. Günün olacak silik çıkarsa kesin derim
Malesef canım bu şekilde çıktı en alttaki bu sabah

Eklentiler

• IMAG0748_1.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 109
Malesef canım bu şekilde çıktı en alttaki bu sabah
Dur bklm belki iğnenin etkisi bugün geçti ama tekrar yükselebilir 14. Gün tekrar et bklm,testi hemen üzülme benimde 9. Gün bugün silik çizgi ama,erken daha bekleyelim acele ediyoruz

Dur bklm belki iğnenin etkisi bugün geçti ama tekrar yükselebilir 14. Gün tekrar et bklm,testi hemen üzülme benimde 9. Gün bugün silik çizgi ama,erken daha bekleyelim acele ediyoruz
Sabredemiyoruz ki benim dokuzuncu gün etkisi geçmiş gibi oldu ama işte şimdi de emin olunmuyor bikaç gün daha sabredicez artık

Kızlar iğne olalı 15 gün oldu beta hcg iki gün önce 28 di şimdi 63 çıktı umarım her şey yolundadır. Kimyasal gebelikten çok korkuyorum

Kızlar iğne olalı 15 gün oldu beta hcg iki gün önce 28 di şimdi 63 çıktı umarım her şey yolundadır. Kimyasal gebelikten çok korkuyorum

Canım hiç kan testi yaptırmadım bilmiyorum ama net te araştırdım

Yumurtlamadan Sonra HCG Değerleri
Gün En Düşük Beta HCG En Yüksek Beta HCG Ortalama Beta HCG
12. gün 17 119 48
13. gün 17 147 59
14. gün 33 223 95

Buna göre normal değil mi. Hem 2 gün öncesinin 2 katı olması gerekiyor sende de öyle olmuş. Neden şüphe duydun dr sordun mu

Sabredemiyoruz ki benim dokuzuncu gün etkisi geçmiş gibi oldu ama işte şimdi de emin olunmuyor bikaç gün daha sabredicez artık
Kan testi mi yaptirsan yarın benim de test bitti elimde yarın ve pazar hatta pazartesi yapamicam salı yapi cam 12. Gün yani test yapmaya devam edersen burdan paylasirmisn yine artık su koyu renk çift çizgiyi görmek istiyorum ya

Yarın pazar ancak pazartesi kan verebilirim test serisine devam bakalım merak ediyorum ben de çok koyulassaydi bi hepimizin artık dünden beri göğüs acısı ve bel ağrısı çekiyorum regl gelecek gibi

Doktor normal dedi de ben bundan önceki iki gebelikte de kimyasal yaşadım ondan korkuyorum canım.

Benim de göğüslerim çok aciyor bazı aylarda bu acıma hiç olmuyor bazı aylarda oluyor bende hep umitleniyorum ama olmuyor. Bekleme işi çok zor yarın ki idrar testini de koy görelim. İnşallah oluverir.

Benim de göğüslerim çok aciyor bazı aylarda bu acıma hiç olmuyor bazı aylarda oluyor bende hep umitleniyorum ama olmuyor. Bekleme işi çok zor yarın ki idrar testini de koy görelim. İnşallah oluverir.
Benim olur ya hemen ağrılar acıma başlar anlarım regl geleceğini şimdi de öyleyim yarınki testi ben de merak ediyorum artık ama bu strip testler çok hassas değil galiba bişeyler görsem iyisinden alsam diye bekliyorum ben de

Beklemek çok zor ya bugün 10. Günüm içim içimi yiyor acaba hamile miyim diye ?ewde test yapsam çıkar mı acaba

Bende genelde 3 tl civarı olan testlerden alıyorum hiç yanilmadilar şimdiye kadar negatif çıktılar hep ve hep de adet oldum pozitif gösteren olup da adet olduğum hiç olmadı eczaneden herhangi bir test alabilirsin . Temizlik yaparken evde test buldum 2 tane yarın yapacam bklm ne cikac
Temizlik yaparken 2 tane test buldum yarın yapacam bklm ben eczanedeki herhangi sıradan testlerden alıyorum sende al uçuzlar zaten ve is görüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…