Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Alıcam canım artık yarın 12 iğne etkisi kalmaz diye düşünüyorum karnım ağrıyor bi saattir de

Kızlar günaydın bugün iğneden sonra 15.gün... Üst kısımdaki dünkü test alttaki de bugünkü koyulasma var sanırım bi de siz bakın. Yarın adet günüm olmazsam salı gunu kan testi yaptıracağım.

14 15 de böyle çıkmışsa bence kesin var canım hadi inşallah güzel sonuçlar alırsın

İnşallah canimm çok umutlandim ben de. Bu ay serüveninde hepimiz mutlu sona ulaşırız tek duam bu
Amin canım inşallah bende pek ümit kalmadı aslında test koyulasmiyo 12. Gün

Eklentiler

• IMAG0767_1.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 84

Benim 14.gün testindeki çizginin hafifligine bak canım yani senin biraz daha zamanın var bence ümidini yitirme. Herkesin bünyesi farklı bazısı 12.gün sonucu anlar bazısı daha geç

Benim 14.gün testindeki çizginin hafifligine bak canım yani senin biraz daha zamanın var bence ümidini yitirme. Herkesin bünyesi farklı bazısı 12.gün sonucu anlar bazısı daha geç
Sabredip beklicez artık 14 den önce test yaptın mı hiç bayağı belirgin bence :)))

Sabredip beklicez artık 14 den önce test yaptın mı hiç bayağı belirgin bence :)))

Yok bu ay yapmadım geçen ay 10.gün ve sonrasında hergün yapmıştım silik çizgi bile yoktu negatif gördükçe psikolojim bozulmuştu. O yuzden bu ay 14.günü bekledim. Aynen sabretmeliyiz ama fazla istiyoruz ne yapalım.

Benim de 9 da bişey çıkmadı ondan sonra hep silik var yok gibi gidiyo bugün de 12 hiç koyulasmayinca ben de umudumu kaybettim açıkçası inşallah kan testin güzel sonuçlanır kaçıncı aydasin klomen mi kullandın ?

3.aydayim. 5gun klomen+östrojen hapı kullandım. İnofolic combi kullaniyorum. 2 yumurtam oluşmuştu 22 mm di biri.diğeri daha küçük. Sonrasında 28 mayısta catlatma iğnesi vurundum. Yarın adet günüm onu bekliyorum.

Benim ilk ayım 3 yumurta oldu klomenle 20 22 diğeri küçük daha ben de 1 haziran sabahı oldum iğneyi beklemek çok stresli kan testi için saliyi niye bekliyorsun ay çok heyecanlı

Benim ilk ayım 3 yumurta oldu klomenle 20 22 diğeri küçük daha ben de 1 haziran sabahı oldum iğneyi beklemek çok stresli kan testi için saliyi niye bekliyorsun ay çok heyecanlı

Yaa ben sürekli teste bakiyorum inanamıyorum daha doktor adet günü gel test yapalım demisti. Kasiklarim ağrıyor fena adet olacakmis gibi. O yuzden yarın geçsin salı gunu yaptirayim kan testini diye düşünmüştüm ne biliyimm yaa :)

Var gibi görünüyor ins hamilesindir
İnşallah öyle gorunuyordur canım :)

Ben de 27 mayısta oldum iğnemi :)

15 inci günde böyle belli çok güzel canım hadi inşallah biran önce güzel haberleri de ver bize
Adet sancıları bende de başladı sivilce de çıktı

Bence 12. Güne göre fotoğrafta bile belli olan bir çizgi bu benim 12. Gün hiçbirşey olmuyor ümit var bence. Benim de 10. Gün bugün baya ince bir çizgi var inşallah hepimizin yüzü guler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…