Alıcam canım artık yarın 12 iğne etkisi kalmaz diye düşünüyorum karnım ağrıyor bi saattir deBende genelde 3 tl civarı olan testlerden alıyorum hiç yanilmadilar şimdiye kadar negatif çıktılar hep ve hep de adet oldum pozitif gösteren olup da adet olduğum hiç olmadı eczaneden herhangi bir test alabilirsin . Temizlik yaparken evde test buldum 2 tane yarın yapacam bklm ne cikac
Temizlik yaparken 2 tane test buldum yarın yapacam bklm ben eczanedeki herhangi sıradan testlerden alıyorum sende al uçuzlar zaten ve is görüyor
14 15 de böyle çıkmışsa bence kesin var canım hadi inşallah güzel sonuçlar alırsınKızlar günaydın bugün iğneden sonra 15.gün... Üst kısımdaki dünkü test alttaki de bugünkü koyulasma var sanırım bi de siz bakın. Yarın adet günüm olmazsam salı gunu kan testi yaptıracağım. Eki Görüntüle 1845671
14 15 de böyle çıkmışsa bence kesin var canım hadi inşallah güzel sonuçlar alırsın
Amin canım inşallah bende pek ümit kalmadı aslında test koyulasmiyo 12. Günİnşallah canimm çok umutlandim ben de. Bu ay serüveninde hepimiz mutlu sona ulaşırız tek duam bu
Amin canım inşallah bende pek ümit kalmadı aslında test koyulasmiyo 12. Gün
Sabredip beklicez artık 14 den önce test yaptın mı hiç bayağı belirgin bence :)))Benim 14.gün testindeki çizginin hafifligine bak canım yani senin biraz daha zamanın var bence ümidini yitirme. Herkesin bünyesi farklı bazısı 12.gün sonucu anlar bazısı daha geç
Sabredip beklicez artık 14 den önce test yaptın mı hiç bayağı belirgin bence :)))
Benim de 9 da bişey çıkmadı ondan sonra hep silik var yok gibi gidiyo bugün de 12 hiç koyulasmayinca ben de umudumu kaybettim açıkçasıYok bu ay yapmadım geçen ay 10.gün ve sonrasında hergün yapmıştım silik çizgi bile yoktu negatif gördükçe psikolojim bozulmuştu. O yuzden bu ay 14.günü bekledim. Aynen sabretmeliyiz ama fazla istiyoruz ne yapalım.
Benim de 9 da bişey çıkmadı ondan sonra hep silik var yok gibi gidiyo bugün de 12 hiç koyulasmayinca ben de umudumu kaybettim açıkçasıinşallah kan testin güzel sonuçlanır kaçıncı aydasin klomen mi kullandın ?
Benim ilk ayım 3 yumurta oldu klomenle 20 22 diğeri küçük daha ben de 1 haziran sabahı oldum iğneyi beklemek çok stresli kan testi için saliyi niye bekliyorsun ay çok heyecanlı3.aydayim. 5gun klomen+östrojen hapı kullandım. İnofolic combi kullaniyorum. 2 yumurtam oluşmuştu 22 mm di biri.diğeri daha küçük. Sonrasında 28 mayısta catlatma iğnesi vurundum. Yarın adet günüm onu bekliyorum.
Var gibi görünüyor ins hamilesindirKızlar günaydın bugün iğneden sonra 15.gün... Üst kısımdaki dünkü test alttaki de bugünkü koyulasma var sanırım bi de siz bakın. Yarın adet günüm olmazsam salı gunu kan testi yaptıracağım. Eki Görüntüle 1845671
Benim ilk ayım 3 yumurta oldu klomenle 20 22 diğeri küçük daha ben de 1 haziran sabahı oldum iğneyi beklemek çok stresli kan testi için saliyi niye bekliyorsun ay çok heyecanlı
İnşallah öyle gorunuyordur canım :)Var gibi görünüyor ins hamilesindir
Koyulasma var gibi hadi hayırlısı canım :)Kızlar günaydın bugün iğneden sonra 15.gün... Üst kısımdaki dünkü test alttaki de bugünkü koyulasma var sanırım bi de siz bakın. Yarın adet günüm olmazsam salı gunu kan testi yaptıracağım. Eki Görüntüle 1845671
Ben de 27 mayısta oldum iğnemi :)3.aydayim. 5gun klomen+östrojen hapı kullandım. İnofolic combi kullaniyorum. 2 yumurtam oluşmuştu 22 mm di biri.diğeri daha küçük. Sonrasında 28 mayısta catlatma iğnesi vurundum. Yarın adet günüm onu bekliyorum.
Koyulasma var gibi hadi hayırlısı canım :)
Ben de 27 mayısta oldum iğnemi :)
Yarın senin 90 100 çıkması gerek en az beta hcg nin o zaman canım :)Ayniyiz desene canım yaa
15 inci günde böyle belli çok güzel canım hadi inşallah biran önce güzel haberleri de ver bizeYaa ben sürekli teste bakiyorum inanamıyorum dahadoktor adet günü gel test yapalım demisti. Kasiklarim ağrıyor fena adet olacakmis gibi. O yuzden yarın geçsin salı gunu yaptirayim kan testini diye düşünmüştüm ne biliyimm yaa :)
İnşallah öyle gorunuyordur canım :)
Bence 12. Güne göre fotoğrafta bile belli olan bir çizgi bu benim 12. Gün hiçbirşey olmuyor ümit var bence. Benim de 10. Gün bugün baya ince bir çizgi var inşallah hepimizin yüzü gulerAmin canım inşallah bende pek ümit kalmadı aslında test koyulasmiyo 12. Gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?