Aslında daha belirgin ama bi türlü fotoğrafa yansitamadim çözünürlük düşük sanırım telefonumda herkes cam gibi çekiyo :) benim ümidim koyulasmamasindan kırıldı acaba erken gebelik testi de alsam mı canım ?Bence 12. Güne göre fotoğrafta bile belli olan bir çizgi bu benim 12. Gün hiçbirşey olmuyor ümit var bence. Benim de 10. Gün bugün baya ince bir çizgi var inşallah hepimizin yüzü guler
Yarın senin 90 100 çıkması gerek en az beta hcg nin o zaman canım :)
Iyi sabır varmış canım sende de maşallah :) benim de adet günüm yarın ben salı günü öğrendim :)Yarın yazacam kızlar inşallah
Görünüşe göre kesin hamilesin peki car mi vücudunda hissettigin bir değişiklik belirti falan. Akintin ne durumda. Kaçıncı denemen. Ay ne çok soru sordumKızlar günaydın bugün iğneden sonra 15.gün... Üst kısımdaki dünkü test alttaki de bugünkü koyulasma var sanırım bi de siz bakın. Yarın adet günüm olmazsam salı gunu kan testi yaptıracağım. Eki Görüntüle 1845671
Umarım dediğin gibi olur.yarın kontrolüm var.inşallah büyümüşlerdir. Sanıyorum nir de yumurta kalitesi denen bişey var. E2 değeri. Puregon kalitesini arttırıyor mu? Benim normal ilaçsız yumurtlamalarımda ( geç yumurtlamalarımda) e2 136 çıkmıştı. Düşük dedi doktor. 200 ün üstünde olmadı gerekirmiş.Bu yumurtalardan birkaç tanesi öne geçip büyür diğerleri geride kalır canım. Progestan etki etmez yani yumurtanın büyümesine ya da küçülmesine
15. Günde böyle çıkıyorsa kesinlikle hamilesin. Hiç belirtin yok mu?Kızlar günaydın bugün iğneden sonra 15.gün... Üst kısımdaki dünkü test alttaki de bugünkü koyulasma var sanırım bi de siz bakın. Yarın adet günüm olmazsam salı gunu kan testi yaptıracağım. Eki Görüntüle 1845671
Puregon kullandım ben de. En iyi yumurtam onunla olmuştu. Bebeğimi kaybetmiştim o zamanlar ama hamile kalmıştım ve kalp atışını falan çok erken dönemde görmüştük.Umarım dediğin gibi olur.yarın kontrolüm var.inşallah büyümüşlerdir. Sanıyorum nir de yumurta kalitesi denen bişey var. E2 değeri. Puregon kalitesini arttırıyor mu? Benim normal ilaçsız yumurtlamalarımda ( geç yumurtlamalarımda) e2 136 çıkmıştı. Düşük dedi doktor. 200 ün üstünde olmadı gerekirmiş.
Yani puregonla iyi bir yumurtan oluşup hamile kaldın. Doğru mu anladım?Puregon kullandım ben de. En iyi yumurtam onunla olmuştu. Bebeğimi kaybetmiştim o zamanlar ama hamile kalmıştım ve kalp atışını falan çok erken dönemde görmüştük.
Evet canim ama ben klomenle de hamile kalıyorum hamile kalmada sıkıntı yaşamadım çok şükür. Tek sorunum yumurtam geç büyüyor ya da hiç büyümüyor. Tedavi olup da yumurtam olunca hep hamile kaldım ama puregonla hamile kaldığımda bebek çok iyi gelişmişti hep.Yani puregonla iyi bir yumurtan oluşup hamile kaldın. Doğru mu anladım?
Görünüşe göre kesin hamilesin peki car mi vücudunda hissettigin bir değişiklik belirti falan. Akintin ne durumda. Kaçıncı denemen. Ay ne çok soru sordum
15. Günde böyle çıkıyorsa kesinlikle hamilesin. Hiç belirtin yok mu?
Ne yaptın canım kan verdin mi? Hadi hayırlı haberlerle gel inşallah :)Kızlar çok fena kasık ağrım var.akintim da biraz var. En belirgin belirtim kasik ağrım ben adet olacam zannetmiştim test yapmadan önce. Bu ay 3.denenem.
Buarada uyku tutmuyor bi sabah olsaydı canlarim yaa
Ne yaptın canım kan verdin mi? Hadi hayırlı haberlerle gel inşallah :)
Ay Allah korusun canım dış gebelik değil kimyasaldan süpheleniyordum. Hala devam ediyor tabi o şüphem. Çünkü olabilir yani bilemem.Sabah verdim kanı sonucu saat 3 bucukta ogrenecekmisim içimde değişik bi heyecan korku mutluluk hepsi var vallasen ne yaptın dış gebelikten şüpheleniyorum musun hala?
Ay Allah korusun canım dış gebelik değil kimyasaldan süpheleniyordum. Hala devam ediyor tabi o şüphem. Çünkü olabilir yani bilemem.
Evet canım kese görününce kimyasal olmuyor.I
Ayy pardon ya oructan herhalde aklımda öyle kalmış. Keseyi görünce kimyasal olmuyor dur değil mi onu mu bekliyorsun ?
Evet canım kese görününce kimyasal olmuyor.
cnm sen tekrar test yaptın mı bu sabah ne durumdasın var mı yine silik çizgiAslında daha belirgin ama bi türlü fotoğrafa yansitamadim çözünürlük düşük sanırım telefonumda herkes cam gibi çekiyo :) benim ümidim koyulasmamasindan kırıldı acaba erken gebelik testi de alsam mı canım ?
Benim 9 da yok gibiydi 10 da biraz belirgin sonra hep aynı devam etti Ah zaman geçmez oldu
Ah benim başıma gelenler canımcnm sen tekrar test yaptın mı bu sabah ne durumdasın var mı yine silik çizgi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?