Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Bence 12. Güne göre fotoğrafta bile belli olan bir çizgi bu benim 12. Gün hiçbirşey olmuyor ümit var bence. Benim de 10. Gün bugün baya ince bir çizgi var inşallah hepimizin yüzü guler
Aslında daha belirgin ama bi türlü fotoğrafa yansitamadim çözünürlük düşük sanırım telefonumda herkes cam gibi çekiyo :) benim ümidim koyulasmamasindan kırıldı acaba erken gebelik testi de alsam mı canım ?
Benim 9 da yok gibiydi 10 da biraz belirgin sonra hep aynı devam etti Ah zaman geçmez oldu

Görünüşe göre kesin hamilesin peki car mi vücudunda hissettigin bir değişiklik belirti falan. Akintin ne durumda. Kaçıncı denemen. Ay ne çok soru sordum

Bu yumurtalardan birkaç tanesi öne geçip büyür diğerleri geride kalır canım. Progestan etki etmez yani yumurtanın büyümesine ya da küçülmesine
Umarım dediğin gibi olur.yarın kontrolüm var.inşallah büyümüşlerdir. Sanıyorum nir de yumurta kalitesi denen bişey var. E2 değeri. Puregon kalitesini arttırıyor mu? Benim normal ilaçsız yumurtlamalarımda ( geç yumurtlamalarımda) e2 136 çıkmıştı. Düşük dedi doktor. 200 ün üstünde olmadı gerekirmiş.

Puregon kullandım ben de. En iyi yumurtam onunla olmuştu. Bebeğimi kaybetmiştim o zamanlar ama hamile kalmıştım ve kalp atışını falan çok erken dönemde görmüştük.

Yani puregonla iyi bir yumurtan oluşup hamile kaldın. Doğru mu anladım?
Evet canim ama ben klomenle de hamile kalıyorum hamile kalmada sıkıntı yaşamadım çok şükür. Tek sorunum yumurtam geç büyüyor ya da hiç büyümüyor. Tedavi olup da yumurtam olunca hep hamile kaldım ama puregonla hamile kaldığımda bebek çok iyi gelişmişti hep.

Görünüşe göre kesin hamilesin peki car mi vücudunda hissettigin bir değişiklik belirti falan. Akintin ne durumda. Kaçıncı denemen. Ay ne çok soru sordum

15. Günde böyle çıkıyorsa kesinlikle hamilesin. Hiç belirtin yok mu?

Kızlar çok fena kasık ağrım var.akintim da biraz var. En belirgin belirtim kasik ağrım ben adet olacam zannetmiştim test yapmadan önce. Bu ay 3.denenem.

Buarada uyku tutmuyor bi sabah olsaydı canlarim yaa

Kızlar çok fena kasık ağrım var.akintim da biraz var. En belirgin belirtim kasik ağrım ben adet olacam zannetmiştim test yapmadan önce. Bu ay 3.denenem.

Buarada uyku tutmuyor bi sabah olsaydı canlarim yaa
Ne yaptın canım kan verdin mi? Hadi hayırlı haberlerle gel inşallah :)

Sabah verdim kanı sonucu saat 3 bucukta ogrenecekmisim içimde değişik bi heyecan korku mutluluk hepsi var valla sen ne yaptın dış gebelikten şüpheleniyorum musun hala?
Ay Allah korusun canım dış gebelik değil kimyasaldan süpheleniyordum. Hala devam ediyor tabi o şüphem. Çünkü olabilir yani bilemem.

I
Ay Allah korusun canım dış gebelik değil kimyasaldan süpheleniyordum. Hala devam ediyor tabi o şüphem. Çünkü olabilir yani bilemem.

Ayy pardon ya oructan herhalde aklımda öyle kalmış. Keseyi görünce kimyasal olmuyor dur değil mi onu mu bekliyorsun ?

kızlar benim de iğneden sonraki 11. günüm sabah test yaptım yani çookk dikkatli bakınca çizgini yeri belli gibiydi yarın sabah yok olursa demekki olmadı diyecem bebnim durumumda olan var mı

Değerim 127 çıktı inşallah sorun olmaz bundan sonra da :) iki gün arayla test sonucum 5-28-63-127 nasıl kızlar?

cnm sen tekrar test yaptın mı bu sabah ne durumdasın var mı yine silik çizgi

cnm sen tekrar test yaptın mı bu sabah ne durumdasın var mı yine silik çizgi
Ah benim başıma gelenler canım ürolojiye çıktım bu sabah idrarda yanma vardı taş düşürdüm geçen hafta ultrasonda kocaman iki kist çıktı biri 33 biri 36 mm üçüncü yumurta ne oldu bilmiyorum testim yoktu yapamadım sabah eve gidince öylesine yaptım zorla bi avuç idrarla belli belirsiz çıktı yarın sabah ilk idrarda yapıcam ama kiste canım çok sıkıldı yaa kendi doktoruma gidicem adet günüm geçince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…