Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
geçmiş olsun canım kist yumurtalıklarında mı anlamadım. taş düşürme böbrekle ilgili bir durum ya ondan. 3 yumurtan varsa 3. çatlamıştır. silik çizgin varsa bence sende hamilelik var ilaç falan kullanmadan önce bi kanda baktır istersen

evet canım sol böbrekte vardı taş düşmüş o bakılırken de overlara baktı usg de doktor ama üroloji doktoru aslında 3. yumurta küçüktü doktorum 20 mm istiyodu iki tanesi 20 22 olunca iğne yaptırdı diğerinin kaç olduğunu söylemedi ateş ölçüyorum ona göre de ovulasyon olmuş görülüyor ama bilemedim şimdi okudum biraz çatlatma iğnesinden sonra da ilaçlardan dolayı geriden yumurta büyüyüp kistleşebilirmiş özellikle pkoda bu durum çok müsaitmiş bende pko var yarın sabah ilk idrar herşeyi belli edecek perşembe kan testi yaptırıcam inşallah günümü bekliyorum

4 tane olgun. 2 tane 15mm yumurtam var. Olgun olanlar 17 mm miş. Bu akşam çatlayma iğnesi çatşamba sabah ilişki dedi.iğne için erken değil mi? Ya da yumurtalarımın çatlamama ihtimali var mı? Daha önce tek yumurtam çatlıyordu. Şimdi çok olunca korkuyorum.

Ben klomen ve çatlatma iğnesi ile hamile kaldım. Benim yumurtam 17.5 mm di doktor ertesi gün yaptırdı. Igneyi yarın yaptır dese daha iyi olurdu ama doktorlar değişik bu konuda.

Sen çatlatma iğnesinden sonra doktora çatladı mı diye gitmedin mi canım? Geçmiş olsun bu arada

Sen çatlatma iğnesinden sonra doktora çatladı mı diye gitmedin mi canım? Geçmiş olsun bu arada
yok canım gitmedim çağırmadı da sağol bu arada ben ateş de ölçüyorum ona göre ovulasyon olmuş görülüyor ama iğne onu da etkilemiş olabilir mi ?

Canım bu arada sana tavsiyem 1 hafta ilişkiye gir. Benim yumurtam da 18 mm di bazısı 20 mm ve yukarisinda iğne oluyor onların hemen 36 ya da 48 çatlıyor ama benim 27 Mayıs Cuma günü igne yaptırmama rağmen 1 haziran çarşamba günü doktora gittim yumurta sıvısı görünüyor çatlamış yumurtan dedi ve benim yumurta 36 saatte çatlamamış anlayacağın. Yani pazar günü çatlaması gerekirken salı falan çatlamış.

yok canım gitmedim çağırmadı da sağol bu arada ben ateş de ölçüyorum ona göre ovulasyon olmuş görülüyor ama iğne onu da etkilemiş olabilir mi ?
Canım bu iğne her şeyimizi etkiliyor. Bende de pko var. Ben de bu ay klomenle hamile kaldım. Normalde ben daha önceki düşüklerde vücut ısısını takıl ederdim 35.9 dan 37 olursa hamile kalırdım ama bu sefer vücut sıcaklığım pek değişmedi. Tahminimce iğneden diyorum. Inşallah kaybolan o yumurta bebek olarak gelir canım üzülme.

Benim de düşük seyrediyordu 35.6 ya düştü iğneden iki gün sonra yükselişe geçti şuan 36.6 inşallah güzel olur az önce test yaptım aslında daha belirgin resimde pek belli değil gibi

Eklentiler

• IMAG0811_2.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 86
Son düzenleme:
Tamam canım teşekkür ederim. Eşimin sperm değerleri iyi. Acaba her gün ilişkiye girmek başarıyı arttırır mı?

Tamam canım teşekkür ederim. Eşimin sperm değerleri iyi. Acaba her gün ilişkiye girmek başarıyı arttırır mı?
Biz 24 ve 40 saat sonra girdik sonra ertesi gün girdik. Bir de 2 gün durup 3. Gece girdik canım. Başka da girmedik. Sen de mutlaka pazar gününe kadar gir. Çarşamba perşembe arka arkaya olsun sonra cumartesi gir bir de pazartesi. Gece ilişkiye gir sabaha kadar yat öyle. Tuvalete de gitme.

Benim de düşük seyrediyordu 35.6 ya düştü iğneden iki gün sonra yükselişe geçti şuan 36.6 inşallah güzel olur az önce test yaptım aslında daha belirgin resimde pek belli değil gibi
Igneni ne zaman oldun canım? Benim iğneden 12 gün sonra çıktı.

Canım biz iğneyi vurunduktan sonra o gece yani 12.saatte,ertesi gün 24.saat ve ertesi gün 36.saat üst üste ilişkiye girdik.Sonrasında birgun arayla.. bir de daha önceki aylarda yapmadigim bişey yaptım her seferinde ilk 10dk ayaklarım havada yastık koydum sonra da hiç kalkmadim sabaha kadar uyudum.

kızlar iğneden sonraki 12. günüm bugun idrtar testinde hiçbişey cıkmadı tekrardan yükselır mı kı değer bu sekilde olup da hamile olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…