Geç döllenme şansı yoktur cnm ya cuma cumartesi aşılama yapıldı tuttuysa o zaman tutmuştur bıktım artık bu hamilemiyim degilmiyim derdinden ya. Yarın sabah test yapmaya devam edecem bklmCanim bi kac gun kala yap dayana bilirsen hem belki sandigin zamandan daha geç döllenmiş olabilir.o yuzden de çıkmamış olabilir. Allah aramasın canim tez zamanda nasip etsin insallah
Masallah canim cok cok iyi sen doktoru dinle zaten sperm 72 saate kadar canlida kala biliyor 24 saatte kalir evelallah.Kizlar bende bugun 10.30 da catlatma ignesi oldum 2 kutu tek seferde enjekte edildi. Solda 3tane buyumus yumurtam sagda da 1 tane o cok buyuk degildi sanirim.
Doktr yarn akşam iliski olsun sonra gun asiri dedi bu geceyi es mi gecelim sizce. Sabah spermiyogram verdi esim zaten onuda ekliyorum nasi sizce
Masallah canim cok cok iyi sen doktoru dinle zaten sperm 72 saate kadar canlida kala biliyor 24 saatte kalir evelallah.
Bu akşam yapmasandan da sabahı yap bari için rahat eder en azından spermler 12 saat daha artmış olur .
Inşallah evladina kavuştursun canim.
Cuma sabah igne oldum 7 de. Cumartesi sabah 7 de. Cumartesi gece 11 de ve pazar günü gece denedik. Ara verdik bir de çarşamba denedik. Benim yumurta salı çatlamış yüzde 90. O yüzden kendini 36 saate ayarlama canım :) yapabildiğin kadar yap.Amin canim morfoloji goremeyince acaba eksik birsey mi var dedim.. oructan dolayi sabah olmaz sanirim ama bakalim bakalim gece deneriz belki
Benimki tuttu bu arada. Hamileyim çok şükür. Darısı çocuk sahibi olmak isteyen herkesin başına. Rabbim kimseyi bekletmesin zor bir sınav gerçekten. Bu 5. Gebelik ve yaşarsa ilk bebeğim olacak.her daim benim gibi olanlara dualarım.Amin canim morfoloji goremeyince acaba eksik birsey mi var dedim.. oructan dolayi sabah olmaz sanirim ama bakalim bakalim gece deneriz belki
Canım Allah tamamına erdirsin hayırlı saglikli evladını kucaklaşıp koklayasinn inşallah. Bizler içinde dua et canimBenimki tuttu bu arada. Hamileyim çok şükür. Darısı çocuk sahibi olmak isteyen herkesin başına. Rabbim kimseyi bekletmesin zor bir sınav gerçekten. Bu 5. Gebelik ve yaşarsa ilk bebeğim olacak.her daim benim gibi olanlara dualarım.
Benimki tuttu bu arada. Hamileyim çok şükür. Darısı çocuk sahibi olmak isteyen herkesin başına. Rabbim kimseyi bekletmesin zor bir sınav gerçekten. Bu 5. Gebelik ve yaşarsa ilk bebeğim olacak.her daim benim gibi olanlara dualarım.
Allah razı olsun canım. Her zaman dualarimdasiniz canım. Rabbim bizleri de yergin bırakmasın inşallah annelik duygusundan.Canım Allah tamamına erdirsin hayırlı saglikli evladını kucaklaşıp koklayasinn inşallah. Bizler içinde dua et canim
Ben iğneden 12 gün sonra yaptım 5 küsur çıkmıştı adetime yaklaşık 1 hafta vardı. Ben negatif diye düşündüm ama 2 gün sonra idrar testi yaptım test koyulaşmış. Ignenin 17. Günü 127 çıktı canım. Erken yapma. Hele ki idrar testi. Sürekli silik çizgi çıkıyor iğnedeki beta hcg den dolayı. Benim tahminimce yumurtlamadan 10 gün sonra çıkar. Degerim 5 çıktığında yaklaşık 6 7 günlükmüş daha.Sag saglim saglikla hayirla kucagina alirsin insallah yavrum. Peki kac gun sonra test yapayim?normalde batim 29 30 bazen 28 gunde bir gelir. Tahmini 1 temmuz diyebilirim 25 26 gibi yapsam yaniltici bi sonuc cikar mi acaba
Canım iğnenin 12. Günü silik çıktı benim. Kan değerim 5 küsur çıkmıştı. 6 gün sonra 127 ye katladı. Yumurtanın ne zaman çatladığını bilemeyiz ki. Mesela ben cuma günü igne olmuştum çarşamba doktora kontrole gittim çatladı mı diye yumurta sıvısı görünüyor çatlamış dedi. Yani çarşamba gününe yakın çatlamış ki sıvısı duruyordu. Sen de hemen ümitsiz olma. Ignenin 16. Günü sabah idrarınla yap bakalım.kızlar peki varmı böyle iğneden 12 gün sonra idrarda negatif olup da sonradan pozitif olan merak ettim.
16. gün adet olmazsam yaparım aten test de gerçekten çok yıpratıcı bir süreçmiş bu. yumurtanın çatlayıp çatlamaması da ne muammaymış ya.Canım iğnenin 12. Günü silik çıktı benim. Kan değerim 5 küsur çıkmıştı. 6 gün sonra 127 ye katladı. Yumurtanın ne zaman çatladığını bilemeyiz ki. Mesela ben cuma günü igne olmuştum çarşamba doktora kontrole gittim çatladı mı diye yumurta sıvısı görünüyor çatlamış dedi. Yani çarşamba gününe yakın çatlamış ki sıvısı duruyordu. Sen de hemen ümitsiz olma. Ignenin 16. Günü sabah idrarınla yap bakalım.
Canım seni çok iyi anlıyorum. Ben de evlendigimden beri çocuk konusunu takinti yaptım. Ben ne kadar istesem o kadar uzak oldu benden. Kaç kere düşük ve kürtaj yaptım. Psikolojim bozuldu. Yasama zevkim kalmadı resmen. Hatta ben 12. Gun 5 çıkınca umidi kestim agustos ayinda memlekete gidip aşılama deneyecektim çünkü tüp bebek düşünüyorum ve 2 aşılama şartı varmış. Sürpriz oldu bir anda. Yaşayacak mı bilmiyorum çünkü 5. Gebeliğim. Farkındaysan gebelik takvimi bile yapmıyorum yapmayı da düşünmüyorum çünkü kaybedince o kadar zor oluyor ki onu kaldırmak falan. Neyse ya kendi dertlerimi döktüm sana teselli vereceğime :)ne bileyim 11. gün vardı çizgi bugun 12. gün yok döllenme olsa yükselmeye geçerdi diye düşünüyorum dmeek ki daha da düşmüş. rahat bi nefes almak istiyorum artık ya.
Canım inşallah hamilesindir ama değilsen ve bir daha iğne denersen mutlaka çatladı mı diye baktır.16. gün adet olmazsam yaparım aten test de gerçekten çok yıpratıcı bir süreçmiş bu. yumurtanın çatlayıp çatlamaması da ne muammaymış ya.
bence sende karamsar düşünme kötüyü düşündükçe yakınımıza çağırıyoruz.bedenimizi ona inandırıyoruz galiba. inşallah sağlıkla alırsın kucağına bu sefer. bende tüp bebek için 3 yıllık evli olma şartını taşımıyorum yaptırırısam raporsuz özelde yaptırmam lazım aşılama 2. benim tutmuyor. aşılama zaman kaybı bence.Canım seni çok iyi anlıyorum. Ben de evlendigimden beri çocuk konusunu takinti yaptım. Ben ne kadar istesem o kadar uzak oldu benden. Kaç kere düşük ve kürtaj yaptım. Psikolojim bozuldu. Yasama zevkim kalmadı resmen. Hatta ben 12. Gun 5 çıkınca umidi kestim agustos ayinda memlekete gidip aşılama deneyecektim çünkü tüp bebek düşünüyorum ve 2 aşılama şartı varmış. Sürpriz oldu bir anda. Yaşayacak mı bilmiyorum çünkü 5. Gebeliğim. Farkındaysan gebelik takvimi bile yapmıyorum yapmayı da düşünmüyorum çünkü kaybedince o kadar zor oluyor ki onu kaldırmak falan. Neyse ya kendi dertlerimi döktüm sana teselli vereceğime :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?