Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Canım inşallah hamilesindir ama değilsen ve bir daha iğne denersen mutlaka çatladı mı diye baktır.

Catlamama ihtimali mi var ayol iki kutu bir anda vuruldum catlamassa valla doverim onu bende 15 16 gun sonra yaparım test o zaman bata 1 2 gun kala olmus oluyo yani

Canım inşallah bu sefer rahatça doğurup kucağına alıp öpüp kokla evladını. Allah seni de evladinida esirgesin.kimseye söyleme akrabalardan hatta dogurnalin size de ahahahahaha çok mutlu oldum senin adına hadi hayırlısı olsun canım.

Sıvısı durunca yeni mi çatlamış oluyor? Benim dört olgun yumurtama 1 tane ovitrelle verdi. Dün akşam vuruldum. Çoğu kişi 2 tane vurulmuş. Çatlamaz mı ki?

Benim 3 yıl şartı tutuyor canım da 2. Aşılama gerekiyor. 1 tane yaptırdım tuttu ama kalbi durdu işte. Inşallah bu sefer meleğim benimle kalır da gerek kalmaz. Yoksa 2. Aşılama mecbur yani canım benim için.

Catlamama ihtimali mi var ayol iki kutu bir anda vuruldum catlamassa valla doverim onu bende 15 16 gun sonra yaparım test o zaman bata 1 2 gun kala olmus oluyo yani
Maalesef çatlamama ihtimali var ama çatlamasa çok ağrın olurdu. Çatlamıştır büyük ihtimalle :)

Canım benim ya Allah razı olsun. Rabbim hepimize o güzel duyguları yaşatsın. Hiçbirimiz evlat kokusundan mahrum kalmayalım inşallah. Akrabalar zaten akbaba gibi düşük yapınca teselli yerine didikliyor sinir bozuyorlar o yüzden 2. düşükten sonra kimseye demiyorum. Çok az kişi biliyor şimdilik. Karnım çıkana kadar da demek istemiyorum kimseye. Tabi o günleri görürsem :) hayal gibi geliyor.

Sıvısı durunca yeni mi çatlamış oluyor? Benim dört olgun yumurtama 1 tane ovitrelle verdi. Dün akşam vuruldum. Çoğu kişi 2 tane vurulmuş. Çatlamaz mı ki?
Bir önceki doktorum sıvısını görünce yakın zamanda çatlamış diyordu. Değerlendirin diyordu. Canım çatlayıp çatlamadığını şimdi düşünme. Keyfine bak bol bol ilişkiye gir. Rahat ol kafanı boşalt. :) Tevekkeltü Alallah.

Canım benim senin tecrübelerinden çok yararlandım ben de bol bol dua ediyorum sana. Rabbim bizleri uzmesin hayirlisini versin .

Yarın doktora gidiyorum yine km verecem sanırım ultrason da biseyler anlayabilir mi sizce ?

Amin
Canım benim senin tecrübelerinden çok yararlandım ben de bol bol dua ediyorum sana. Rabbim bizleri uzmesin hayirlisini versin .

Yarın doktora gidiyorum yine km verecem sanırım ultrason da biseyler anlayabilir mi sizce ?
Amin canım çok sağ ol :) yarın kan ver değerin ikiye katlamıştır zaten. Kanda 1500 falan olunca kese görünür. Öncesinde bir şey görünmez. Sadece rahim kalınlığına bakar bakarsa. Bu arada doktoruna progestan yazdır evde bulunsun lekelenme falan olursa yerleşme kanaması gibi hemen fitil gibi koy. Bana haftaya perşembe gel dedi ama ben haftaya cumartesi gideceğim nasip olursa.

Anladım canım haftaya keseyi görme ihtimalimiz var yani. Progestan isterim mutlaka canım. Bu arada senin ağrıların başladı mi bende fena bu ağrılar ya fazla mi acaba ?

Anladım canım haftaya keseyi görme ihtimalimiz var yani. Progestan isterim mutlaka canım. Bu arada senin ağrıların başladı mi bende fena bu ağrılar ya fazla mi acaba ?
Benim çok şükür ağrım sızım yok canım ama bulantım fazla. Tiksinti fazla. Sürekli uyuyorum. Bir de göğüslerim aşırı şişti ve ağrıyor.

Ağrılar normal canım. Ilk 3 ay özellikle. Çoğu kişide fazla hissedilir olabiliyor. Hele de ilk gebelikte. Sorun yapma keyfine bak

benim bu sabah 13. gün itibariyle test yine negatif. ben ne zaman yazıcam buraya midem ulanıyor. karnım agrıyor diye.

benim bu sabah 13. gün itibariyle test yine negatif. ben ne zaman yazıcam buraya midem ulanıyor. karnım agrıyor diye.
hayırlısı olsun canım regl gelmedikçe ümit kesmemek lazım benim tabi iki tane kist çıkınca ümitler sıfırlandı doktoruma randevu aldım gidicem bakalım

hayırlısı olsun canım regl gelmedikçe ümit kesmemek lazım benim tabi iki tane kist çıkınca ümitler sıfırlandı doktoruma randevu aldım gidicem bakalım
Valla regl de gelecek gibi karnım ağrıyor adet ağrısı bu belli pazar en geç adet olurum.

Valla regl de gelecek gibi karnım ağrıyor adet ağrısı bu belli pazar en geç adet olurum.
ben de aynıyım iki gündür sürekli kontrol ediyorum cumartesi doktor ne dicek bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…