yani en son yaptığımda da artık belli belirsiz zor seçiliyodu herhalde iğne etkisi canımsenin idrar testlerinde silik çizgi çıkmıyor mu canm artık
İnşallah canım yasa girdim duyduğumdan beri :) fena karnım ağrıyo geliyo benimkiler galiba bekliyorumİnşallah atarsin adetle o kistleri cnm
Canım o kistler gider adetle merak etme sen sıkma canını genelde catlamayan yumurta adetle atilirmis kist olarak bakma onlaraİnşallah canım yasa girdim duyduğumdan beri :) fena karnım ağrıyo geliyo benimkiler galiba bekliyorum
Amin
Amin canım çok sağ ol :) yarın kan ver değerin ikiye katlamıştır zaten. Kanda 1500 falan olunca kese görünür. Öncesinde bir şey görünmez. Sadece rahim kalınlığına bakar bakarsa. Bu arada doktoruna progestan yazdır evde bulunsun lekelenme falan olursa yerleşme kanaması gibi hemen fitil gibi koy. Bana haftaya perşembe gel dedi ama ben haftaya cumartesi gideceğim nasip olursa.
yani en son yaptığımda da artık belli belirsiz zor seçiliyodu herhalde iğne etkisi canımçünkü iki yumurtalıkta da kist çıktı pek umudum yok bu yüzden
Sağol canım inşallah geçer adetle yarın günüm hala gelmedi cumartesi doktordayim bakalım hayırlı olsun bu arada ikiz ben çok isterim ya inşallah öyledir canım ne güzel :)Geçmiş olsun canım kistler düzenli adetle tedavi oluyor bnmde 11mm lik vardı ameliyat edecekti dr biri ama ben değiştirdim dru şükür adetle birlikte sorun olmadı. Umudunu yitirme bazen sorun gibi görünse de vücudunun bazı şeylere tepki vermesi önemlidirAllah yardımcı olur ...
Sağol canım inşallah geçer adetle yarın günüm hala gelmedi cumartesi doktordayim bakalım hayırlı olsun bu arada ikiz ben çok isterim ya inşallah öyledir canım ne güzel :)
Progestan bana da verdi canım. Kullan zararı yok :) senin kaç yumurta vardı? Iki yumurtan varsa neden olmasın hadi hayırlısı :)Kan değerim 1202 çıktı canım.rahim kalınlığında oluşmuş dedi. Değere göre ikiz olabilir dedi 30 haziranda tekrar çağırdı herşey o zaman netleşecek. Bir de progestan verdi her gece kullan yatmadan dedi acaba tehlike mi var anlamadım.
Bende de iki kere kist oldu doğum kontrol hapı kullandım 1 ay adetle atıldı. Kötü bir şey değil canim takma :) hem belki hamilesindir kistler kaybolur :)Sağol canım inşallah geçer adetle yarın günüm hala gelmedi cumartesi doktordayim bakalım hayırlı olsun bu arada ikiz ben çok isterim ya inşallah öyledir canım ne güzel :)
Progestan bana da verdi canım. Kullan zararı yok :) senin kaç yumurta vardı? Iki yumurtan varsa neden olmasın hadi hayırlısı :)
Yumurtanın biri döllendiğine göre diğeri de döllenmiştir illa ki :) iyi bir doktora git eğer ikiz olursa. Takip önemli :)Kullanmaya başladım bakalımevet iki yumurtam vardı sağda değer de yüksek çıkınca olabilir dedi dr. Aynen hayirlisi 15 gün bekleyecek
Yumurtanın biri döllendiğine göre diğeri de döllenmiştir illa ki :) iyi bir doktora git eğer ikiz olursa. Takip önemli :)
Yani her türlü cumartesi günüm geçmiş olacak olmazsam kan testi alır doktor büyük ihtimal gelecek iki gündür epey ağrı yaptı eli kulağında gibi hayırlısı olsunKan testini sen de adet gelmezse mi yapacaksın?
Yaa uzun zamandır uğraşıyoruz bi tane olmazken şimdi ikiz olabilir diye duyunca ben soktayimhayırlısı bakalimm Allah en iyisini hepimize nasip etsin
Ben korunurken bile kullanamadım o hapı inanılmaz bulantı yapıyo bendeBende de iki kere kist oldu doğum kontrol hapı kullandım 1 ay adetle atıldı. Kötü bir şey değil canim takma :) hem belki hamilesindir kistler kaybolur :)
Progestanı fitil gibi kullan dedi canım bana doktorum. O zaman bulantı yapmıyor. Soğan kürünü ben hiç denemedim ama faydalı olduğunu herkes söylüyor. Denemekten ne çıkar canımm.Ben korunurken bile kullanamadım o hapı inanılmaz bulantı yapıyo bendesoğan kürü denicem midem hassas ama denicem bakalım iki tarafta da olması canımı sıktı
Amin canım :) Nevşehir güzel ama kısıtlı bir şehir. 2 yıl önce Kasım ayında gece 11 de açık hiçbir yer bulamamıştık. Şehir erkenden inzivaya çekilmişti. :)Nevsehirdeyim özelde gidebileceğim en iyi doktora gidiyorum çok fazla alternatif yok. Tedavide de olumlu sonuç alabildim yoksa çevredeki buyuksehirlerden birine gidecektim. İkiz olursa dediğin gibi aynı süreçlerin iki katı önemli olacak. Allahım bebeklerimizi bize bağışlasın inşallah
Amin canım :) Nevşehir güzel ama kısıtlı bir şehir. 2 yıl önce Kasım ayında gece 11 de açık hiçbir yer bulamamıştık. Şehir erkenden inzivaya çekilmişti. :)
Soldaki küçük yumurtam, çatlamaz dediğim çatlamış. Diğerleri yani sağdakiler çatlamamış. Sıvı dağılmış dedi. Fakat bir sorun var rahim 6mm dedi. Progestanı günde 3 e çıkardı. Bu rahim ile gebelik tutunmaz dedi. Göğüslerimin uçları o kadar acıyor ki 2 gündür. İlaçlar yaptı galiba.Bir önceki doktorum sıvısını görünce yakın zamanda çatlamış diyordu. Değerlendirin diyordu. Canım çatlayıp çatlamadığını şimdi düşünme. Keyfine bak bol bol ilişkiye gir. Rahat ol kafanı boşalt. :) Tevekkeltü Alallah.
Progestanı 8 saatte bir al canım o rahimi kalınlaştırır hadi bakalım çatlayan yumurta bebek olarak gelir InşallahSoldaki küçük yumurtam, çatlamaz dediğim çatlamış. Diğerleri yani sağdakiler çatlamamış. Sıvı dağılmış dedi. Fakat bir sorun var rahim 6mm dedi. Progestanı günde 3 e çıkardı. Bu rahim ile gebelik tutunmaz dedi. Göğüslerimin uçları o kadar acıyor ki 2 gündür. İlaçlar yaptı galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?