Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
senin idrar testlerinde silik çizgi çıkmıyor mu canm artık
yani en son yaptığımda da artık belli belirsiz zor seçiliyodu herhalde iğne etkisi canım çünkü iki yumurtalıkta da kist çıktı pek umudum yok bu yüzden

İnşallah canım yasa girdim duyduğumdan beri :) fena karnım ağrıyo geliyo benimkiler galiba bekliyorum
Canım o kistler gider adetle merak etme sen sıkma canını genelde catlamayan yumurta adetle atilirmis kist olarak bakma onlara

Kan değerim 1202 çıktı canım.rahim kalınlığında oluşmuş dedi. Değere göre ikiz olabilir dedi 30 haziranda tekrar çağırdı herşey o zaman netleşecek. Bir de progestan verdi her gece kullan yatmadan dedi acaba tehlike mi var anlamadım.

yani en son yaptığımda da artık belli belirsiz zor seçiliyodu herhalde iğne etkisi canım çünkü iki yumurtalıkta da kist çıktı pek umudum yok bu yüzden

Geçmiş olsun canım kistler düzenli adetle tedavi oluyor bnmde 11mm lik vardı ameliyat edecekti dr biri ama ben değiştirdim dru şükür adetle birlikte sorun olmadı. Umudunu yitirme bazen sorun gibi görünse de vücudunun bazı şeylere tepki vermesi önemlidir Allah yardımcı olur ...

Sağol canım inşallah geçer adetle yarın günüm hala gelmedi cumartesi doktordayim bakalım hayırlı olsun bu arada ikiz ben çok isterim ya inşallah öyledir canım ne güzel :)

Sağol canım inşallah geçer adetle yarın günüm hala gelmedi cumartesi doktordayim bakalım hayırlı olsun bu arada ikiz ben çok isterim ya inşallah öyledir canım ne güzel :)

Kan testini sen de adet gelmezse mi yapacaksın?

Yaa uzun zamandır uğraşıyoruz bi tane olmazken şimdi ikiz olabilir diye duyunca ben soktayim hayırlısı bakalimm Allah en iyisini hepimize nasip etsin

Progestan bana da verdi canım. Kullan zararı yok :) senin kaç yumurta vardı? Iki yumurtan varsa neden olmasın hadi hayırlısı :)

Bende de iki kere kist oldu doğum kontrol hapı kullandım 1 ay adetle atıldı. Kötü bir şey değil canim takma :) hem belki hamilesindir kistler kaybolur :)

Progestan bana da verdi canım. Kullan zararı yok :) senin kaç yumurta vardı? Iki yumurtan varsa neden olmasın hadi hayırlısı :)
Kullanmaya başladım bakalım evet iki yumurtam vardı sağda değer de yüksek çıkınca olabilir dedi dr. Aynen hayirlisi 15 gün bekleyecek

Kullanmaya başladım bakalım evet iki yumurtam vardı sağda değer de yüksek çıkınca olabilir dedi dr. Aynen hayirlisi 15 gün bekleyecek
Yumurtanın biri döllendiğine göre diğeri de döllenmiştir illa ki :) iyi bir doktora git eğer ikiz olursa. Takip önemli :)

Yumurtanın biri döllendiğine göre diğeri de döllenmiştir illa ki :) iyi bir doktora git eğer ikiz olursa. Takip önemli :)

Nevsehirdeyim özelde gidebileceğim en iyi doktora gidiyorum çok fazla alternatif yok. Tedavide de olumlu sonuç alabildim yoksa çevredeki buyuksehirlerden birine gidecektim. İkiz olursa dediğin gibi aynı süreçlerin iki katı önemli olacak. Allahım bebeklerimizi bize bağışlasın inşallah

Kan testini sen de adet gelmezse mi yapacaksın?

Yaa uzun zamandır uğraşıyoruz bi tane olmazken şimdi ikiz olabilir diye duyunca ben soktayim hayırlısı bakalimm Allah en iyisini hepimize nasip etsin
Yani her türlü cumartesi günüm geçmiş olacak olmazsam kan testi alır doktor büyük ihtimal gelecek iki gündür epey ağrı yaptı eli kulağında gibi hayırlısı olsun
Benim de hayalim ikiz olması inşallah nasip olur çok farklı ve güzel geliyo bana :)

Bende de iki kere kist oldu doğum kontrol hapı kullandım 1 ay adetle atıldı. Kötü bir şey değil canim takma :) hem belki hamilesindir kistler kaybolur :)
Ben korunurken bile kullanamadım o hapı inanılmaz bulantı yapıyo bende soğan kürü denicem midem hassas ama denicem bakalım iki tarafta da olması canımı sıktı

Ben korunurken bile kullanamadım o hapı inanılmaz bulantı yapıyo bende soğan kürü denicem midem hassas ama denicem bakalım iki tarafta da olması canımı sıktı
Progestanı fitil gibi kullan dedi canım bana doktorum. O zaman bulantı yapmıyor. Soğan kürünü ben hiç denemedim ama faydalı olduğunu herkes söylüyor. Denemekten ne çıkar canımm.

Amin canım :) Nevşehir güzel ama kısıtlı bir şehir. 2 yıl önce Kasım ayında gece 11 de açık hiçbir yer bulamamıştık. Şehir erkenden inzivaya çekilmişti. :)

Amin canım :) Nevşehir güzel ama kısıtlı bir şehir. 2 yıl önce Kasım ayında gece 11 de açık hiçbir yer bulamamıştık. Şehir erkenden inzivaya çekilmişti. :)

Merkez ilcesi öyle canım çok erken bitiyor hayat.ama ürgüp avanos gibi ilçeleri renkli dir turist sebebiyle. Hele ki kış aylarında hiç bulamazsıniz öyle acik yer

Soldaki küçük yumurtam, çatlamaz dediğim çatlamış. Diğerleri yani sağdakiler çatlamamış. Sıvı dağılmış dedi. Fakat bir sorun var rahim 6mm dedi. Progestanı günde 3 e çıkardı. Bu rahim ile gebelik tutunmaz dedi. Göğüslerimin uçları o kadar acıyor ki 2 gündür. İlaçlar yaptı galiba.

Progestanı 8 saatte bir al canım o rahimi kalınlaştırır hadi bakalım çatlayan yumurta bebek olarak gelir Inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…