Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Arkadaslar merhaba banada yardımcı olun lütfen!!!
Benimde yumurtalarım tembelmiş klomen verdi kullandım bitti adetin 3. Gunu gıttım alttan bakıp yumurtalarımın buyudugunu soyleyıp catlatma iğnesi verdi gecen cumartesi vuruldum sabah. İlaç da kullanıyorum glifor ve progestan vıtanım ilacı (bugun iğne vurulduğum 6. Gunu oldu)
Test yapsam cıkarmı Acaba

Göğüs ağrısı hemen olmaz canım. Döllenmeden 15 gün sonra başlıyor yaklaşık.
O zaman ilacın etkisi. Daha önce hamile kaldığımda adetim geçmeden göğüs uçlarımdaki acıdan anlamıştım ama ilaçsız hamile kalmıştım. Şimdi ilaç kafamı karıştırdı. Çok teşekkür ederim canım. İnşallah hamile kalmışımdır

İdra
İdrarda çıkmaz ama kanda çıkar

Sol kasıgım ve sol bosluğum ağrıyor arada bir. Ama özür dileyerek söylüyorum tuvaletimi yaparken karnım belim feci sekılde kasılıyo biseyler batıyo sankı daha once hiç boyle olmadım oturamıyorum bile bu neden kaynaklı olabılır yumurtalarım catladıgı için mi?

Maalesef canım. Test yapsan pozitif çıkar o da igne etkisi. 16. Güne kadar pozitif çıkabiliyor. Ama şu şekilde yapabilirsin. Yarın test yapmaya başla ne zaman negatif olur da sonra yeniden pozitif olur o zaman gebelik var demek. Her gün test yapman gerekecek bu şekilde ya da iki günde bir. Farkı görmek için.

Inşallah canım dua edeceğim sana. Rabbim şu mübarek ayda nasip etsin inşallah.

Evet canim. Zaten gebelik olsa bile belirti iğnenin 14. Günü başlar o da yaklaşık adet gününe denk gelir. Igne olduğunu unut rahat ol. Ne zaman rahat olursun o zaman bir bakmışsin gelmiş bebiş hayırlısıyla

İnşallah canım ama işte insan sabırsızlanıyor keşke günler çabuk gecse de en azından umutla beklemekten kurtulsam

İnşallah canım ama işte insan sabırsızlanıyor keşke günler çabuk gecse de en azından umutla beklemekten kurtulsam
Bilmez miyim canım o sabırsızlığı. Günler geçsin diye beklerken daha yavaş geçiyor gibi geliyor. Allah'ım tüm bu bekleyişlerimizi hayirla sonuçlandırsın canım. Amin.

Aynen öyleydi canım :) sen merkezde misin

Evet canım merkezdeyim ama ilçeler uzak değil gidiyoruz gezmeye

Ne güzel ışte yumurtaların gelişmiş tedaviye cevap veriyorsun. İğneden 36 saat sonra yumurtalar çatlıyor genelde ilişki zamanını iyi degerlendirseydin. Ağrıların çok normal iğnenin etkisi ben her denemede yaşadım söylediklerini hemen hemen. 10.günden sonra test yapmaya başlayabilirsin iğnenin etkisini takip etmek için. Benim genelde 11.günden sonra negatif çıkmıştı hep. Bu ay 14.günü bekledim sabırla ve pozitif inşallah haftaya bugün iyi haberini alırsın.

Doktorum pazar pazartesi carsamba gunu ilişki yaşa dedi dün bitti ilişkim yani doktorun soyledıgıne gore.
Daha yasamam gerekıyormu ki
İnşallah hepimiz güzel haberler alırız

Doktorum pazar pazartesi carsamba gunu ilişki yaşa dedi dün bitti ilişkim yani doktorun soyledıgıne gore.
Daha yasamam gerekıyormu ki
İnşallah hepimiz güzel haberler alırız

Canım yumurtaliklarin kaç mm di. Yumurta catladiktan sonra ömrü 24 saat. Bence yeterli gibi inşallah tutar. Ama gün aşırı ilişkiye devam edebilirsin her ihtimale karşı bu cumartesiye kadar. Dr gitmiş miydin çatlamış mi diye .

Onu söylemedi 18 yada 20 idi sanırım bende sormayı unuttum bıraz somurtkan cekındım sormaya ama 18 dedi ağzının ucuyla daha da büyür dedi. Çatlamısmı dıye gıtmedım daha

Onu söylemedi 18 yada 20 idi sanırım bende sormayı unuttum bıraz somurtkan cekındım sormaya ama 18 dedi ağzının ucuyla daha da büyür dedi. Çatlamısmı dıye gıtmedım daha

Anladım canım büyüklüğü iyi o zaman catlamistir diye tahmin ediyorum. İnşallah gerisini rabbim nasip eder

Amin canım benim inşallah burda yapayalnızım zaten İstanbul dan Bursaya geldım gelin olarak. Kaynanamlar desen hep ben kotuyum yalnızım anlıcan bari bebişim olsun canım sıkılmaz arkadas olur bana

Amin canım benim inşallah burda yapayalnızım zaten İstanbul dan Bursaya geldım gelin olarak. Kaynanamlar desen hep ben kotuyum yalnızım anlıcan bari bebişim olsun canım sıkılmaz arkadas olur bana

Bende nevsehire gelin geldim duygularını anlayabiliyorum ama eşim var şükür. Sen de öyle düşün eşini desteği önemli ki bebisiniz olsun inşallah sana stres yaratan akrabalardan uzak dur bu süreçte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…