Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Onu söylemedi 18 yada 20 idi sanırım bende sormayı unuttum bıraz somurtkan cekındım sormaya ama 18 dedi ağzının ucuyla daha da büyür dedi. Çatlamısmı dıye gıtmedım daha
Canım benim igne Cuma oldu çatlama pazartesi ya da salı. Sen devam et bence ilişkiye.

Test yaptım bende şimdi ama çok aşırı silik çıktı niye acaba pozitif olması gerekmıyormuydu

Test yaptım bende şimdi ama çok aşırı silik çıktı niye acaba pozitif olması gerekmıyormuydu

ya kızlar benim de silik hep bi belirti duruyor iğne etkisi kalmamıştır ayın 1 inde oldum iğnemi kafam karışık acaba pkoda lh tan etkileniyor olabilir mi farklı markalarda bile çıkıyor belli belirsiz yarın doktor randevum var kistleri de dicem testte yapar büyük ihtimal kanda bakılır

Canım iğneden sonra 16_17.gün çok uzun bi zaman bence de. Genelde ben iğneden 16 gün sonra adet görürdüm senin ne zaman.

Canım hatirlarsan benim de testler böyleydi adet günüme 1-2gun kala. Emin olamiyordum.İnşallah sonuç olumlu olacak bence tahminim. Allah utandirmasin beni
ben bu testi suya tuttum buharlaşma mı gider mi diye gitmedi hayırlısı yarın kanda tam net çıkar olmadı testlere devam ederim inşallah koyulaşır hiç koyulaşmıyo yaa

Arkadaşlat merhaba benim adetim 30 mayısti haziran 1 den itibaren gonal f kullandım 5 gün boyunca bittiği günde çatlatma iğnesi kullandım ve crinone jel kullanıyorum aynı zamanda göğsümde acayip ağrı var ve kasıklarım cok ağrıyor bugün adetimden itibaren 19uncu gün sizce ne zaman belli olur kasık ağrısı belirtimi? Daha önce kürtaj oldum kalp atışı olmadıgı için 8 ay geçti ama cok istiyoruz allah kimsenin kucagını boş bırakmasın...

ben bu testi suya tuttum buharlaşma mı gider mi diye gitmedi hayırlısı yarın kanda tam net çıkar olmadı testlere devam ederim inşallah koyulaşır hiç koyulaşmıyo yaa
Canım ben kan testi yapmaya gittiğim sabah da silik çizgi vardı ama değer 236 çıktı sen en doğrusunu yarın öğreneceksiniz haberini bekliyorum

Cnm koyulasmiyorsa değerin yukselmiyordur belkide kimyasal gebelik yaşıyorsun artık mutlaka doktora gidip kan tahlili yaptırmak şart

Cnm koyulasmiyorsa değerin yukselmiyordur belkide kimyasal gebelik yaşıyorsun artık mutlaka doktora gidip kan tahlili yaptırmak şart
Bu sabah leke geldi gerisi de gelecektir bugün doktora da gidiyorum en azından kistler nolucak bakalım

Bu sabah leke geldi gerisi de gelecektir bugün doktora da gidiyorum en azından kistler nolucak bakalım
Canını sıkma canım inşallah bizde güzel haberler vereceğiz birgun burdan.bak en azından kist adet olmani engellenmemiş birde adet olmak için uğraşmak zorunda kalabilir din o açıdan bak

Canını sıkma canım inşallah bizde güzel haberler vereceğiz birgun burdan.bak en azından kist adet olmani engellenmemiş birde adet olmak için uğraşmak zorunda kalabilir din o açıdan bak
Şimdi doktordan geldim beta aldı leke geldiği için Rahmi ölçtü istedi onlar kist değil yumurta catladiginda o şekilde bi büyüme yapabilir dedi güzel çatlamış ki adetsen de tam gününe denk geldi dedi

Kızlar bugün çatlatma iğnesinden sonra çatlatma günü de sayarsak 14.gün ve adetime 3 gün var. 2 gün önce kan testi yapmıştım ve 12.75ti. Şimdi idrar testi yaptık silik çizgi yanıltma payı olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…