Canım benim igne Cuma oldu çatlama pazartesi ya da salı. Sen devam et bence ilişkiye.Onu söylemedi 18 yada 20 idi sanırım bende sormayı unuttum bıraz somurtkan cekındım sormaya ama 18 dedi ağzının ucuyla daha da büyür dedi. Çatlamısmı dıye gıtmedım daha
İnşallah. Hamilenin duası olurmuş. İsteyen herkese inşallah.Inşallah canım dua edeceğim sana. Rabbim şu mübarek ayda nasip etsin inşallah.
Test yaptım bende şimdi ama çok aşırı silik çıktı niye acaba pozitif olması gerekmıyormuydu
Canım iğneden sonra 16_17.gün çok uzun bi zaman bence de. Genelde ben iğneden 16 gün sonra adet görürdüm senin ne zaman.ya kızlar benim de silik hep bi belirti duruyor iğne etkisi kalmamıştır ayın 1 inde oldum iğnemi kafam karışık acaba pkoda lh tan etkileniyor olabilir mi farklı markalarda bile çıkıyor belli belirsiz yarın doktor randevum var kistleri de dicem testte yapar büyük ihtimal kanda bakılır
Hala olmadım yarın sabah doktor ne diyecek bakalımCanım iğneden sonra 16_17.gün çok uzun bi zaman bence de. Genelde ben iğneden 16 gün sonra adet görürdüm senin ne zaman.
Hala olmadım yarın sabah doktor ne diyecek bakalım
Eki Görüntüle 1848294
ben bu testi suya tuttum buharlaşma mı gider mi diye gitmedi hayırlısı yarın kanda tam net çıkar olmadı testlere devam ederim inşallah koyulaşır hiç koyulaşmıyo yaaCanım hatirlarsan benim de testler böyleydi adet günüme 1-2gun kala. Emin olamiyordum.İnşallah sonuç olumlu olacak bence tahminim. Allah utandirmasin beni
Sen hamile kaldıktan kaç gün sonra vücudunda değişiklikler hissettin?Progestanı 8 saatte bir al canım o rahimi kalınlaştırır hadi bakalım çatlayan yumurta bebek olarak gelir Inşallah
Canım ben kan testi yapmaya gittiğim sabah da silik çizgi vardı ama değer 236 çıktı sen en doğrusunu yarın öğreneceksiniz haberini bekliyorumben bu testi suya tuttum buharlaşma mı gider mi diye gitmedi hayırlısı yarın kanda tam net çıkar olmadı testlere devam ederim inşallah koyulaşır hiç koyulaşmıyo yaa
Igneden 14 gün sonra başladı canımSen hamile kaldıktan kaç gün sonra vücudunda değişiklikler hissettin?
Cnm koyulasmiyorsa değerin yukselmiyordur belkide kimyasal gebelik yaşıyorsun artık mutlaka doktora gidip kan tahlili yaptırmak şartben bu testi suya tuttum buharlaşma mı gider mi diye gitmedi hayırlısı yarın kanda tam net çıkar olmadı testlere devam ederim inşallah koyulaşır hiç koyulaşmıyo yaa
Bu sabah leke geldi gerisi de gelecektir bugün doktora da gidiyorum en azından kistler nolucak bakalımCnm koyulasmiyorsa değerin yukselmiyordur belkide kimyasal gebelik yaşıyorsun artık mutlaka doktora gidip kan tahlili yaptırmak şart
Canını sıkma canım inşallah bizde güzel haberler vereceğiz birgun burdan.bak en azından kist adet olmani engellenmemiş birde adet olmak için uğraşmak zorunda kalabilir din o açıdan bakBu sabah leke geldi gerisi de gelecektir bugün doktora da gidiyorum en azından kistler nolucak bakalım
Şimdi doktordan geldim beta aldı leke geldiği için Rahmi ölçtü istedi onlar kist değil yumurta catladiginda o şekilde bi büyüme yapabilir dedi güzel çatlamış ki adetsen de tam gününe denk geldi dediCanını sıkma canım inşallah bizde güzel haberler vereceğiz birgun burdan.bak en azından kist adet olmani engellenmemiş birde adet olmak için uğraşmak zorunda kalabilir din o açıdan bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?