Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Bence var hamilelik canm ama iki gun sonra tekrarla yinede

Bu sabah leke geldi gerisi de gelecektir bugün doktora da gidiyorum en azından kistler nolucak bakalım
Benim testler negatif bugün en geç yarın regl olurum akibtim koyulasti zaten aşılama da tirtmis anlamış oldum

Benim testler negatif bugün en geç yarın regl olurum akibtim koyulasti zaten aşılama da tirtmis anlamış oldum
Benim kan 1.20 ama sabahki lekenin devamı gelmedi sokulmeyi bekliyorum pazartesi tekrar tedavi baslicaz

Benim de regl sabah geldi hem de şiddetli bel ve karın agrisiyla yarın doktora gidicem sil baştan bir daha şimdi nasıl gözümde büyüyor yine aşılama istiyor eşim bende hiç istemiyorum sonu hep negatif

Benim de regl sabah geldi hem de şiddetli bel ve karın agrisiyla yarın doktora gidicem sil baştan bir daha şimdi nasıl gözümde büyüyor yine aşılama istiyor eşim bende hiç istemiyorum sonu hep negatif
Gecmis olsun cnm ben halen adet olmadım hiçbir şey anlamadım doktor bana bir ay ara verelim dedi de ara vermeden tekrar yapılmıyor mu acaba

Geçmiş olsun canım ben de acilden geliyorum serum iğne ancak rahatladım adet sancisiyla uyandım dayanılmaz vaziyete geldi yarın benim de kontrolüm var yine baslicaz bakalım bu ayda

Ben sürekli bedenimi dinliyorum. Hiç hamile gibi değilim. Çünkü daha önce hamile kaldığımda hemen anlamıştım. Artık meraktan bir umut ışığı arıyorum.
Canım belirti değişken. Benim de öğrendiğim günden 3 5 gün sonra göğüs ağrısı oldu ama cuma günü ağrı geçti sadece şişkinlik var. Kasık ağrım olmasa kafayı yiyecektim bir şey mi oldu diye. Benim bu gebelik diğerlerinden farklı. Sen e belirti yok diye üzülme hemen

Araniza beni de alirmisin z ? 15 aylık evliyim.hiç korunmadik ama hamile kalamadim.hsg temiz eşimin sperm testi de temiz hormanlarda yumurtaliklarda e sorun yok ama gene kalamadim. Bu gittiğim 4.doktor.bir tanesi klomen verdi günde bir tane kullan bitince gün aşırı ilişki dedi m yumurta rakibi yaptı ne bisi hamile kalamadim.bu gittiğim doktor 2 ay inofoloc kullandirdi sonra da günde 2 tane klomen bitince 3 gün sonra gel yumurta na bakalım dedi.gittim sağda 2 solda 3 tane yumurtam büyümüş catlatma ignesini git hemen yarim saat içinde yaptir dedi.iğne olduktan sonra yarın akşam yani 1 bucuk gün sonra yumurtan catlatayacak sonra her gün ilişki dedi.cuma günü iğne mi oldum cumartesi akşam kasiklarim çok felaket agridi sandım ki yumurtalarim karnimi yarip çıkacak.yeni değerlendirdik.cumartesi sabah ve cumartesi akşam ve bugün sabah inşallah kacirmamisimdir.

Geçmiş olsun canım ben de acilden geliyorum serum iğne ancak rahatladım adet sancisiyla uyandım dayanılmaz vaziyete geldi yarın benim de kontrolüm var yine baslicaz bakalım bu ayda
Mrb geçmiş olsun cnm benimde çok kötü sancilarim var kullanılan ilaçlardan mı acaba

Mrb geçmiş olsun cnm benimde çok kötü sancilarim var kullanılan ilaçlardan mı acaba
Sana da geçmiş olsun gerçekten felaketti acaba her ilaç kullanan böyle mi çekiyo yumurta büyürken sancı catlarken sancı şimdi de böyle çok büyük eziyet resmen yaa

Sana da geçmiş olsun gerçekten felaketti acaba her ilaç kullanan böyle mi çekiyo yumurta büyürken sancı catlarken sancı şimdi de böyle çok büyük eziyet resmen yaa
Valla ben gün boyu çektim ağrıyı ağrı kesici almak istemiyorum zaten bir dünya ilaç içiyorum. Yarın doktorumu değiştiriyorum bu sefer inşallah olur 3. Aşılamam olacak artık olmazsa tüp bebeğe gecicem çok yoruldum ya isteyen herkese biran önce versin

Amin canım inşallah benim de ikinci klomen denemesi olcak bakalım nasip

Canım hatirliyo musun bende iğneden 14 gün sonra falan sabah çok kötü ağrıyla uyamamistim aglayacktim nerdeyse. Ama sıcak su koydum yarım saat öyle geçmişti..geçmiş olsun sana seninki daha kötü olmus

Canım hatirliyo musun bende iğneden 14 gün sonra falan sabah çok kötü ağrıyla uyamamistim aglayacktim nerdeyse. Ama sıcak su koydum yarım saat öyle geçmişti..geçmiş olsun sana seninki daha kötü olmus
Ah canım sagol valla öyle sancılar çektiğim oldu hatta iğne de yaptırdığım olmuştur ama bu bambaşkaydı bayılmak istedim resmen çok çektim yaa Allah yaşatmasın bi daha

Daha önce ovitrelle vurulduktan sonra 6. Gün 11,15 çıkmıştı. 8. Gün 3,45 çıkmıştı. Dayanamadım dün yaptırdım. 7. Gün iğneden sonra 8,89. Bu ne şimdi?

Daha önce ovitrelle vurulduktan sonra 6. Gün 11,15 çıkmıştı. 8. Gün 3,45 çıkmıştı. Dayanamadım dün yaptırdım. 7. Gün iğneden sonra 8,89. Bu ne şimdi?
Canım 7 günde igne etkisi geçmez. Ben martta oldum 11. Gün bile 4.4 çıkmıştı. En doğru sonuç 13. Günden sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…