Bence var hamilelik canm ama iki gun sonra tekrarla yinedeKızlar bugün çatlatma iğnesinden sonra çatlatma günü de sayarsak 14.gün ve adetime 3 gün var. 2 gün önce kan testi yapmıştım ve 12.75ti. Şimdi idrar testi yaptık silik çizgi yanıltma payı olabilir mi?
Benim testler negatif bugün en geç yarın regl olurum akibtim koyulasti zaten aşılama da tirtmis anlamış oldumBu sabah leke geldi gerisi de gelecektir bugün doktora da gidiyorum en azından kistler nolucak bakalım
Benim kan 1.20 ama sabahki lekenin devamı gelmedi sokulmeyi bekliyorum pazartesi tekrar tedavi baslicazBenim testler negatif bugün en geç yarın regl olurum akibtim koyulasti zaten aşılama da tirtmis anlamış oldum
Bende dün kan testi yaptım negatif çıktı ama halen adet olmadımBenim testler negatif bugün en geç yarın regl olurum akibtim koyulasti zaten aşılama da tirtmis anlamış oldum
Gecmis olsun cnm ben halen adet olmadım hiçbir şey anlamadım doktor bana bir ay ara verelim dedi de ara vermeden tekrar yapılmıyor mu acabaBenim de regl sabah geldi hem de şiddetli bel ve karın agrisiyla yarın doktora gidicem sil baştan bir daha şimdi nasıl gözümde büyüyor yine aşılama istiyor eşim bende hiç istemiyorum sonu hep negatif
Geçmiş olsun canım ben de acilden geliyorum serum iğne ancak rahatladım adet sancisiyla uyandım dayanılmaz vaziyete geldiBenim de regl sabah geldi hem de şiddetli bel ve karın agrisiyla yarın doktora gidicem sil baştan bir daha şimdi nasıl gözümde büyüyor yine aşılama istiyor eşim bende hiç istemiyorum sonu hep negatif
Ben sürekli bedenimi dinliyorum. Hiç hamile gibi değilim. Çünkü daha önce hamile kaldığımda hemen anlamıştım. Artık meraktan bir umut ışığı arıyorum.Igneden 14 gün sonra başladı canım
Canım belirti değişken. Benim de öğrendiğim günden 3 5 gün sonra göğüs ağrısı oldu ama cuma günü ağrı geçti sadece şişkinlik var. Kasık ağrım olmasa kafayı yiyecektim bir şey mi oldu diye. Benim bu gebelik diğerlerinden farklı. Sen e belirti yok diye üzülme hemenBen sürekli bedenimi dinliyorum. Hiç hamile gibi değilim. Çünkü daha önce hamile kaldığımda hemen anlamıştım. Artık meraktan bir umut ışığı arıyorum.
Mrb geçmiş olsun cnm benimde çok kötü sancilarim var kullanılan ilaçlardan mı acabaGeçmiş olsun canım ben de acilden geliyorum serum iğne ancak rahatladım adet sancisiyla uyandım dayanılmaz vaziyete geldiyarın benim de kontrolüm var yine baslicaz bakalım bu ayda
Sana da geçmiş olsun gerçekten felaketti acaba her ilaç kullanan böyle mi çekiyo yumurta büyürken sancı catlarken sancı şimdi de böyle çok büyük eziyet resmen yaaMrb geçmiş olsun cnm benimde çok kötü sancilarim var kullanılan ilaçlardan mı acaba
Valla ben gün boyu çektim ağrıyı ağrı kesici almak istemiyorum zaten bir dünya ilaç içiyorum. Yarın doktorumu değiştiriyorum bu sefer inşallah olur 3. Aşılamam olacak artık olmazsa tüp bebeğe gecicem çok yoruldum ya isteyen herkese biran önce versinSana da geçmiş olsun gerçekten felaketti acaba her ilaç kullanan böyle mi çekiyo yumurta büyürken sancı catlarken sancı şimdi de böyle çok büyük eziyet resmen yaa
Amin canım inşallah benim de ikinci klomen denemesi olcak bakalım nasipValla ben gün boyu çektim ağrıyı ağrı kesici almak istemiyorum zaten bir dünya ilaç içiyorum. Yarın doktorumu değiştiriyorum bu sefer inşallah olur 3. Aşılamam olacak artık olmazsa tüp bebeğe gecicem çok yoruldum ya isteyen herkese biran önce versin
Canım hatirliyo musun bende iğneden 14 gün sonra falan sabah çok kötü ağrıyla uyamamistim aglayacktim nerdeyse. Ama sıcak su koydum yarım saat öyle geçmişti..geçmiş olsun sana seninki daha kötü olmusSana da geçmiş olsun gerçekten felaketti acaba her ilaç kullanan böyle mi çekiyo yumurta büyürken sancı catlarken sancı şimdi de böyle çok büyük eziyet resmen yaa
Ah canım sagol valla öyle sancılar çektiğim oldu hatta iğne de yaptırdığım olmuştur ama bu bambaşkaydı bayılmak istedim resmen çok çektim yaa Allah yaşatmasın bi dahaCanım hatirliyo musun bende iğneden 14 gün sonra falan sabah çok kötü ağrıyla uyamamistim aglayacktim nerdeyse. Ama sıcak su koydum yarım saat öyle geçmişti..geçmiş olsun sana seninki daha kötü olmus
Daha önce ovitrelle vurulduktan sonra 6. Gün 11,15 çıkmıştı. 8. Gün 3,45 çıkmıştı. Dayanamadım dün yaptırdım. 7. Gün iğneden sonra 8,89. Bu ne şimdi?Canım belirti değişken. Benim de öğrendiğim günden 3 5 gün sonra göğüs ağrısı oldu ama cuma günü ağrı geçti sadece şişkinlik var. Kasık ağrım olmasa kafayı yiyecektim bir şey mi oldu diye. Benim bu gebelik diğerlerinden farklı. Sen e belirti yok diye üzülme hemen
Canım 7 günde igne etkisi geçmez. Ben martta oldum 11. Gün bile 4.4 çıkmıştı. En doğru sonuç 13. Günden sonra.Daha önce ovitrelle vurulduktan sonra 6. Gün 11,15 çıkmıştı. 8. Gün 3,45 çıkmıştı. Dayanamadım dün yaptırdım. 7. Gün iğneden sonra 8,89. Bu ne şimdi?
Canım 7 günde igne etkisi geçmez. Ben martta oldum 11. Gün bile 4.4 çıkmıştı. En doğru sonuç 13. Günden sonra.[/QUOTE
Gebelik oluşsaydı çıkmaz mıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?