- 23 Mayıs 2016
- 1.311
- 1.514
- 53
Ama akıntım filan hep adet olacağım zamanki gibi. Çok korkuyorum. Bu da olmazsa artık tüp bebek istiyorumHayır daha yumurtan çatlayıp döllenip rahime ulaşıp hormon salgılaması gerçekleşmez. Üstüne bir de iğne yaptirdin. Kesinlikle onun etkisi canım. Benim iğneden 12. Gün 5 küsur çıktı. Sonra katlamaya başladı.
1 hafta daha bekle canım Inşallah gerek kalmaz tüp bebeğe. Sabretmek zor biliyorum ama net cevabı 14 gün sonra alıyorsun. Rabbim yardımcın olsun inşallah.Ama akıntım filan hep adet olacağım zamanki gibi. Çok korkuyorum. Bu da olmazsa artık tüp bebek istiyorum
Ağrın var mı yumurta çatlamamış kist olmuş olabilir doktora git canımKızlar çatlatma iğnesi vuruldum bgun 20. Günü idrr yaptım negatif ckti ve adetim 2 günde geçti ndn olblr
Yok agrim fln cnm yaAğrın var mı yumurta çatlamamış kist olmuş olabilir doktora git canım
Bugün bekle doktora git canım yarın.Yok agrim fln cnm ya
Burda bir arkadaş 16 gün silik gördü canım. 5 gün daha bekle kan ver. Uğraşma idrarla. Idrar hep silik çıkıyor.Ovitrelleden sonraki 9. Günüm. 2 gün önce kanda 8.89 çıkmıştı. Bu gün idrarda baktım. Uarım saat sonra çok silik. Hala ilacın etkisi mi acaba?
Hayırlı olsun çok sevindim çünkü ben de pkoluyum. Bugün klomen bitiyor sonrasında iğne olacak mıyım bilmiyorum ama inşallah bu ay ben de pozitifi görürümKızlar pkoluyum bu ay ilk defa klomen ve çatlatma iğnesi kullandım.çatlatma iğnesinden sonra 11.gün idrar testi yaptım varla yok arası silik çizgi çıktı gittim meraktan kan testi yaptım 11.75çıktı.adetime 5gün vardı bu arada.(çatlama iğnesini biraz geç oldum geç büyüdü yumoşum.)Korktum acaba iğnenin etkisi mi diye.2 gün arayla her gün idrar test yaptım gün geçtikçe koyulaştı.bugün adet günüm ve gittim kan testi yaptırdım.sonuç 226.38 çok şükür kat ve kat artmış.doktor cumartesi çağırdı pazartesi yılık izne çıkıcak asistanı gelin belki cumartesi kese görünür Dedi.çok şükür bugünlerime.ALLAH isteyen herkese nasip etsin inşallah..
İnşallah canım bol bol dua et.herşey ALLAH tan..hayırlısı olsun hakkımızda inşallahHayırlı olsun çok sevindim çünkü ben de pkoluyum. Bugün klomen bitiyor sonrasında iğne olacak mıyım bilmiyorum ama inşallah bu ay ben de pozitifi görürüm
Adetiniz kaçar gün sürüyor? Maşallah çok çabuk büyümüş yumurtanız. Belirtileriniz de var. İnşallah hamişsinizdir :)kızlar ben klomen kullanmadım ancak adetim bittikten sonra ikinci günü doktora gittiğimde bana karından ovitrelle yaptı 17 mm olmuş yumurtan dedi. Bugün itibariyle iğde vurulmasından itibaren 13. günüm ve inanılmaz bir bel ağrım var. Zaten iğne vurulduktan sonra ikinci günümden itibaren sanki regli olacakmışım gibi sürekli bir kasık ağrısı mide bulantısı oldu.ve sürekli bir uyku halim vardı. Şimdi ise 13. günümdeyim ve hala kasıklarımda ağrım var göğüslerim ise şişti ve tabi bu arada bende şiştim yani iğne vurulduktan iki gün sonra şiştim ve bu belirtileri gösterdim 13 günde hala da bu belirtiler devam ediyor azalma yok ve sanki adet olacakmışım gibi bir ağrı son iki üç gündür de akıntım var biraz ve inanılmaz bir bel ağrısı mevcut.. Hiç test yapmadım okuduğum yorumlardan dolaı 15 günü bekliyorum .. Sizde de aynı şekilde belirtiler oldu mu ilacın etkisi mi bu ağrılar sancılar vs ?
Adetiniz kaçar gün sürüyor? Maşallah çok çabuk büyümüş yumurtanız. Belirtileriniz de var. İnşallah hamişsinizdir :)
Adetini şu sebepten sordum, 5 gün adetin sürdüyse, 2 gün sonra da çatlatma iğnesi olunca yani senin 7.günde yumurtan çok iyi büyümüş maşallah. Hem de klomensiz. Bu çok iyi. İğnenin etkisi 12-13 gün sonra geçiyormuş sanırım. Ama en garanti 15.günden sonra test yapmak ki kesin sonuç olsunc
canım benim ağzın bal yesin inşallah:) adetim 4 ya da 5 gün sürüyor benim ve her zaman çok düzenlidir hiç aksamaz..adet günümü neden sordun ki? bende yeni bakmaya başladım foruma çok kafaya takmamaya çalışıyorum belirtileri dinlememeye çalışıyorum ama elinde olmuyor insanın..şuan itibariyle hala adet olcakmışım gibi kasıklarımda ağrı oluyor ve bel ağrısı var göğüsler ise şiş bir beden büyük...bekliyoruz bakalım regli olcakmışım gibi geliyor bana ya hadi hayırlısı diyelim...iğnenin etkisi kaç gün sürüyor acaba?bir de regli olunca iğneden kaç gün sonra olunuyor acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?