Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460

anladım canım klomen nedir onu bile bilmiyorum ben 3 yıllık evliyiz ve olmadı sebepsiz yere.. rahim filmi de çektirdik hiç bir sorun yok ne eşimde ne ben de şükür ki.. kontrole gittiğimde adetim bittikten iki gün sonra gitmiştim ve 17 mm olduğunu söyledi doktorum. hemen bir ovitrelle karından vuruldu ve 3- 4 gün cinsel ilişki dedi gün aşırı olmak üzere. Klomen fln vermedi neyse..bugün 13. günüm iğne vurulalı ve 11 günden itibaren inanılmaz bel ağrıları ağlama krizleri iştah artması vücutta şişme ve bir beden göğüs artması var etkiler devam ediyor bende hatta bugün bel ağrım felaketti. Şimdi son bir saattir falanda kasıklarımda adet olcakmışım gibi yine başladı..Ama test yapmadım yapmayada korkuyorum neden se? Ya şu klomen ne ola ki??

Cnm ben iğneden sonra 11.gün idrar ve kan test yaptım pozitif çıktı.kan 11.75ti.korktum iğne etkisi mi diye? sonra her gün idrar testi yaptım gün geçtikçe koyulaştı bugün de kan testi yaptırdım adet günümdü 232.38 çıktı.hamileyim. Senin belirtilerinle aynıydım.

Aaaa hayirlisi olsunnnn Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.. insallah benimde pozitif cikar sonucum ama nedense hic oyle dusunmuyorum hamile hissedermis diyorlar oysaki ben hic birsey hissetmiyorum yani pozitifde dusunmuyorum ama negatifte...ne bilim garip bir duygu

Bu arada sormasi ayip odrarina cikarken yanma oluyormiydu sende ? Bende son iki gundur idrara cikarken hafif yanma da oluyor

Bu arada sormasi ayip odrarina cikarken yanma oluyormiydu sende ? Bende son iki gundur idrara cikarken hafif yanma da oluyor
Yanma olmadı bende herkeste farklı olur.yanma üşütme enfeksiyondan da olabilir.doktora görün bence. Mesela bnde göğüs hassasiyeti adette olurdu.bı ay hiç olmadı.vucut Ateşim yükseldi sabah kalktığımda 37 dereceyi görüyorum o da hamilelik belirtisiymiş

Adetin 11.günü çatlama iğnesi olan var mı? Acaba yeterlik büyümüş olacak mı diye merak ediyorum
Ben vuruldum. 3 haziran adet başlangıcım. 13 ünde gece vuruldum çatlatma iğnemi. 15 i sabah ilişki dedi. Aynı gün öğlen gittim yumurtalarım çatlamış mı diye. 2 tane çatlamayan vardı((

Tebrik ederim. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allahım. Darısı tüm isteyenlerin başına. Daha öncesinde idrar testi yapmış mıydın? Ya da herhangi bir belirtin bar mıydı?

Ben vuruldum. 3 haziran adet başlangıcım. 13 ünde gece vuruldum çatlatma iğnemi. 15 i sabah ilişki dedi. Aynı gün öğlen gittim yumurtalarım çatlamış mı diye. 2 tane çatlamayan vardı((
Ama benim bildigim sonradanda catlayabiliyor oldugu ha birde spermler zateb 72 saat canli yasiyorlar bence suan kafana takman icin erken

Neden çatlamamış? Yeterince büyük değiller miydi acaba? Ben de 11.günümde iğne isteyeceğim kendiliğinden çok geç çatlıyor yumurtalarım. O yüzden sordum acaba 11.gün yeterli büyüklüğe ulaşmış olur mu diye

Tebrik ederim. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allahım. Darısı tüm isteyenlerin başına. Daha öncesinde idrar testi yapmış mıydın? Ya da herhangi bir belirtin bar mıydı?
Yaptım cnm çatlatma iğnesinin 11.günü idrar testi yaptım ve 2 günde bir tekrarladım gün geçtikçe koyulaştı.belirtim çatlayan yumurtam sağ taraftaydı orası devamlı Ağrıdı bıçak gibi ağrı giriyordu.bir de idrarım koyulaşırdı afedersin ama hiç koyulaşmadı.aşırı halsizlik var bnde.

Ama benim bildigim sonradanda catlayabiliyor oldugu ha birde spermler zateb 72 saat canli yasiyorlar bence suan kafana takman icin erken
Tabiki zaten 11. Gün vurulunca 13 ünde çatlamış
Aslında çatlamayanların biri 21mm diğeri 19mm di. Neden çatlamadığını bilmiyorum. Hatta hala çatlayıp çatlamadığını bilmiyorum. Çünkü daha öncede oluyordu böyle. Kiste çeviriyordu. Ne zaman kiste çevirse o kasığımda sancı, arar ara batma oluyordu ve malesef yine var.

Benim bu ayda yok galiba. Belirtileri ne zaman fark ettin?

Çatlatma iğnesinden 10 gün sonra falan
Benim bugün çatlatma iğnesinin 10. Günü.dün idrar testi yaptım silik pozitifti. Bu sabah yaptım tamamen negatif. Eğer gebelik olsaydı silikte olsa çıkardı ve bu gün geçtikçe koyulaşırdı. Belirtilere gelince insanın her hamileliği bir olmaz ama benim iki gebeliğimdede belirtilerim aynıydı. Bu sefer akıntım, göğüslerim her şey adet olacağım gibi. Bu ayda olmadı. Artık tüp bebek yaptıracağım.

Benim bugun 14. Gunum suan bel agrim var sabah kalktigimda hafif mide bulantisi oldu ama is ve sicaktan olabilir diye dusunuyorum ya test yapsam mi yapmasam mi bilemiyorum biraz korkuyorumda sanirim tek cizgiden birde igne vurulduktan 15 gun sonra hamilelik yoksa adet olunuyotmus bu dogru mu? Yoksa normal adet tarihinde mi olunuyor regli?

kızlar yukarıdaki de benim yazım bugün 15.gün ağrılarım kesildi
arada göğüs hassasiyeti gelip gidiyor..
test kesinlikle negatifti..

acaba bir daha yapsammı bilemedim ..

hemde erken gebelik testiydi ... acaba cuma regl olurmuyum ..

belirtileri adet gibi olup sonra belirtileri yok olup hamile olan varmı ?

Meraba benım yumurtalarım tembelmiş KLOMEN verdi doktorum. Kullandım adetin 3. Günü gittim büyüdüğünü söyledi. Çatlatma iğnesi OVİTRELLE verdi. Progestan hapı verdi. Bugun iğnenin 12. Gunu ve sabah belim ve kasıklarım hafif de karnım ağrıyordu halaa da devam ediyor bu neden kaynaklı olabilir. Test yapsam çıkarmı sonuç acaba lütfen yardımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…