- 27 Temmuz 2009
- 244
- 6
- 116
Adetini şu sebepten sordum, 5 gün adetin sürdüyse, 2 gün sonra da çatlatma iğnesi olunca yani senin 7.günde yumurtan çok iyi büyümüş maşallah. Hem de klomensiz. Bu çok iyi. İğnenin etkisi 12-13 gün sonra geçiyormuş sanırım. Ama en garanti 15.günden sonra test yapmak ki kesin sonuç olsun
Cnm ben iğneden sonra 11.gün idrar ve kan test yaptım pozitif çıktı.kan 11.75ti.korktum iğne etkisi mi diye? sonra her gün idrar testi yaptım gün geçtikçe koyulaştı bugün de kan testi yaptırdım adet günümdü 232.38 çıktı.hamileyim. Senin belirtilerinle aynıydım.anladım canım klomen nedir onu bile bilmiyorum ben 3 yıllık evliyiz ve olmadı sebepsiz yere.. rahim filmi de çektirdik hiç bir sorun yok ne eşimde ne ben de şükür ki.. kontrole gittiğimde adetim bittikten iki gün sonra gitmiştim ve 17 mm olduğunu söyledi doktorum. hemen bir ovitrelle karından vuruldu ve 3- 4 gün cinsel ilişki dedi gün aşırı olmak üzere. Klomen fln vermedi neyse..bugün 13. günüm iğne vurulalı ve 11 günden itibaren inanılmaz bel ağrıları ağlama krizleri iştah artması vücutta şişme ve bir beden göğüs artması var etkiler devam ediyor bende hatta bugün bel ağrım felaketti. Şimdi son bir saattir falanda kasıklarımda adet olcakmışım gibi yine başladı..Ama test yapmadım yapmayada korkuyorum neden se? Ya şu klomen ne ola ki??
Aaaa hayirlisi olsunnnn Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.. insallah benimde pozitif cikar sonucum ama nedense hic oyle dusunmuyorum hamile hissedermis diyorlar oysaki ben hic birsey hissetmiyorum yani pozitifde dusunmuyorum ama negatifte...ne bilim garip bir duyguCnm ben iğneden sonra 11.gün idrar ve kan test yaptım pozitif çıktı.kan 11.75ti.korktum iğne etkisi mi diye? sonra her gün idrar testi yaptım gün geçtikçe koyulaştı bugün de kan testi yaptırdım adet günümdü 232.38 çıktı.hamileyim. Senin belirtilerinle aynıydım.
Bu arada sormasi ayip odrarina cikarken yanma oluyormiydu sende ? Bende son iki gundur idrara cikarken hafif yanma da oluyorAaaa hayirlisi olsunnnn Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.. insallah benimde pozitif cikar sonucum ama nedense hic oyle dusunmuyorum hamile hissedermis diyorlar oysaki ben hic birsey hissetmiyorum yani pozitifde dusunmuyorum ama negatifte...ne bilim garip bir duygu
Yanma olmadı bende herkeste farklı olur.yanma üşütme enfeksiyondan da olabilir.doktora görün bence. Mesela bnde göğüs hassasiyeti adette olurdu.bı ay hiç olmadı.vucut Ateşim yükseldi sabah kalktığımda 37 dereceyi görüyorum o da hamilelik belirtisiymişBu arada sormasi ayip odrarina cikarken yanma oluyormiydu sende ? Bende son iki gundur idrara cikarken hafif yanma da oluyor
Ben vuruldum. 3 haziran adet başlangıcım. 13 ünde gece vuruldum çatlatma iğnemi. 15 i sabah ilişki dedi. Aynı gün öğlen gittim yumurtalarım çatlamış mı diye. 2 tane çatlamayan vardıAdetin 11.günü çatlama iğnesi olan var mı? Acaba yeterlik büyümüş olacak mı diye merak ediyorum
Tebrik ederim. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allahım. Darısı tüm isteyenlerin başına. Daha öncesinde idrar testi yapmış mıydın? Ya da herhangi bir belirtin bar mıydı?Kızlar pkoluyum bu ay ilk defa klomen ve çatlatma iğnesi kullandım.çatlatma iğnesinden sonra 11.gün idrar testi yaptım varla yok arası silik çizgi çıktı gittim meraktan kan testi yaptım 11.75çıktı.adetime 5gün vardı bu arada.(çatlama iğnesini biraz geç oldum geç büyüdü yumoşum.)Korktum acaba iğnenin etkisi mi diye.2 gün arayla her gün idrar test yaptım gün geçtikçe koyulaştı.bugün adet günüm ve gittim kan testi yaptırdım.sonuç 226.38 çok şükür kat ve kat artmış.doktor cumartesi çağırdı pazartesi yılık izne çıkıcak asistanı gelin belki cumartesi kese görünür Dedi.çok şükür bugünlerime.ALLAH isteyen herkese nasip etsin inşallah..
Ama benim bildigim sonradanda catlayabiliyor oldugu ha birde spermler zateb 72 saat canli yasiyorlar bence suan kafana takman icin erkenBen vuruldum. 3 haziran adet başlangıcım. 13 ünde gece vuruldum çatlatma iğnemi. 15 i sabah ilişki dedi. Aynı gün öğlen gittim yumurtalarım çatlamış mı diye. 2 tane çatlamayan vardı((
Neden çatlamamış? Yeterince büyük değiller miydi acaba? Ben de 11.günümde iğne isteyeceğim kendiliğinden çok geç çatlıyor yumurtalarım. O yüzden sordum acaba 11.gün yeterli büyüklüğe ulaşmış olur mu diyeBen vuruldum. 3 haziran adet başlangıcım. 13 ünde gece vuruldum çatlatma iğnemi. 15 i sabah ilişki dedi. Aynı gün öğlen gittim yumurtalarım çatlamış mı diye. 2 tane çatlamayan vardı((
Yaptım cnm çatlatma iğnesinin 11.günü idrar testi yaptım ve 2 günde bir tekrarladım gün geçtikçe koyulaştı.belirtim çatlayan yumurtam sağ taraftaydı orası devamlı Ağrıdı bıçak gibi ağrı giriyordu.bir de idrarım koyulaşırdı afedersin ama hiç koyulaşmadı.aşırı halsizlik var bnde.Tebrik ederim. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allahım. Darısı tüm isteyenlerin başına. Daha öncesinde idrar testi yapmış mıydın? Ya da herhangi bir belirtin bar mıydı?
Tabiki zaten 11. Gün vurulunca 13 ünde çatlamışAma benim bildigim sonradanda catlayabiliyor oldugu ha birde spermler zateb 72 saat canli yasiyorlar bence suan kafana takman icin erken
Aslında çatlamayanların biri 21mm diğeri 19mm di. Neden çatlamadığını bilmiyorum. Hatta hala çatlayıp çatlamadığını bilmiyorum. Çünkü daha öncede oluyordu böyle. Kiste çeviriyordu. Ne zaman kiste çevirse o kasığımda sancı, arar ara batma oluyordu ve malesef yine var.Neden çatlamamış? Yeterince büyük değiller miydi acaba? Ben de 11.günümde iğne isteyeceğim kendiliğinden çok geç çatlıyor yumurtalarım. O yüzden sordum acaba 11.gün yeterli büyüklüğe ulaşmış olur mu diye
Benim bu ayda yok galiba. Belirtileri ne zaman fark ettin?Yaptım cnm çatlatma iğnesinin 11.günü idrar testi yaptım ve 2 günde bir tekrarladım gün geçtikçe koyulaştı.belirtim çatlayan yumurtam sağ taraftaydı orası devamlı Ağrıdı bıçak gibi ağrı giriyordu.bir de idrarım koyulaşırdı afedersin ama hiç koyulaşmadı.aşırı halsizlik var bnde.
Bu konuda çelitli rivayetler var. Benim 9. Günüm hala erkisi var. Daha öne 9.günde etkisi bitmilti. Sanıyorum senin vücuttan atıl hızına bağlı. Herhalde idrarla atıyoruzdur.Ignenin etkileri ortalama kaç gun suruyor acaba bilen var mi?
Çatlatma iğnesinden 10 gün sonra falanBenim bu ayda yok galiba. Belirtileri ne zaman fark ettin?
Benim bugün çatlatma iğnesinin 10. Günü.dün idrar testi yaptım silik pozitifti. Bu sabah yaptım tamamen negatif. Eğer gebelik olsaydı silikte olsa çıkardı ve bu gün geçtikçe koyulaşırdı. Belirtilere gelince insanın her hamileliği bir olmaz ama benim iki gebeliğimdede belirtilerim aynıydı. Bu sefer akıntım, göğüslerim her şey adet olacağım gibi. Bu ayda olmadı. Artık tüp bebek yaptıracağım.Çatlatma iğnesinden 10 gün sonra falan
benim de bugün iğneden sonraki 14. günümdü .. bat 24.06 yani 3 gün falan var gibi ama sanırım erken olucam
üstelik bu ay hsg çekilmiştim ... umutluydum
ama dünden beri rahim içinde ağrım var zaten benim adette çok gazım olur. dün den beri gaz sancım var. ..gaz çıkarıyorum ..
sabah predictor early test yaptım 6 gün önce belirleyebiliyormuş ve tabi ki negatif çıktı ...
hayırlısı allahtan ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?