- 27 Temmuz 2009
- 244
- 6
- 116
Bende simdi yaptim test ve negatif cikti ben iki tane test yaptim biri erken gebelik biride normal genelik testi ve negatif cikti tek cizgi yani bu testler ne gosteriyormu sonucu yada kan testimi yaptirmak daha net olurdu offf bilmiorumki kafam karmakarisik napsam bilemedim simdikızlar yukarıdaki de benim yazım bugün 15.gün ağrılarım kesildi
arada göğüs hassasiyeti gelip gidiyor..
test kesinlikle negatifti..
acaba bir daha yapsammı bilemedim ..
hemde erken gebelik testiydi ... acaba cuma regl olurmuyum ..
belirtileri adet gibi olup sonra belirtileri yok olup hamile olan varmı ?
15.gün oldu dimi? İkisinde de negatif çıktıysa büyük ihtimalle gebelik yokBende simdi yaptim test ve negatif cikti ben iki tane test yaptim biri erken gebelik biride normal genelik testi ve negatif cikti tek cizgi yani bu testler ne gosteriyormu sonucu yada kan testimi yaptirmak daha net olurdu offf bilmiorumki kafam karmakarisik napsam bilemedim simdi
15.gün oldu dimi? İkisinde de negatif çıktıysa büyük ihtimalle gebelik yok[/QUOTE 14. Gunum bugun yarin 15 olacak simdi doktorumu aradim o testlere bakma streste yapma adetinin gecikmesini bekle test gostermeyebilir kontrole geldiginde belki kese gelismis olur o yuzden bakma testlere cikmayabilirde 14 gunun ve belirtilerin devam ediyor dedi.. Bilemedim ya sonucta bu gun 14. Gun ve testte gorunurdu olsaydi die dusunuyorum birde benim herkesten bi farkli oldu igne vurulmam adetim bittikten iki.gun sonra kontrole gittigimde 17 mm olmus erken gelismis yumurtan dedi doktor karnimdan ovitrelle vuruldu klomen flnda kullanmadim hiÇ.. simdi aklim karisti yani iyice
Gunum bugun yarin 15 olacak simdi doktorumu aradim o testlere bakma streste yapma adetinin gecikmesini bekle test gostermeyebilir kontrole geldiginde belki kese gelismis olur o yuzden bakma testlere cikmayabilirde 14 gunun ve belirtilerin devam ediyor dedi.. Bilemedim ya sonucta bu gun 14. Gun ve testte gorunurdu olsaydi die dusunuyorum birde benim herkesten bi farkli oldu igne vurulmam adetim bittikten iki.gun sonra kontrole gittigimde 17 mm olmus erken gelismis yumurtan dedi doktor karnimdan ovitrelle vuruldu klomen flnda kullanmadim hiÇ.. simdi aklim karisti yani iyice15.gün oldu dimi? İkisinde de negatif çıktıysa büyük ihtimalle gebelik yok
Canim ben hic klomensiz bu 5. IgnemGunum bugun yarin 15 olacak simdi doktorumu aradim o testlere bakma streste yapma adetinin gecikmesini bekle test gostermeyebilir kontrole geldiginde belki kese gelismis olur o yuzden bakma testlere cikmayabilirde 14 gunun ve belirtilerin devam ediyor dedi.. Bilemedim ya sonucta bu gun 14. Gun ve testte gorunurdu olsaydi die dusunuyorum birde benim herkesten bi farkli oldu igne vurulmam adetim bittikten iki.gun sonra kontrole gittigimde 17 mm olmus erken gelismis yumurtan dedi doktor karnimdan ovitrelle vuruldu klomen flnda kullanmadim hiÇ.. simdi aklim karisti yani iyice
peki gebelik olsa bugun 14 gunumdu igne vurulali cikmayabilir mi testlerde adet tarihimimi beklemeliyim bu arada sende durum nedir canim?Canim ben hic klomensiz bu 5. Ignem
Benimde adet imden 3 gun sonra yumurtam 19 mm olmustu
Normalde 1 hafta sonra anca o boyuta geliyorrdu
Oldumu oluyor bilemezsin
İnsallah kaliteli yumurtalardir ve saglikli gebelige donusur
Bence çıkmama ihtimali var ... bekle derimpeki gebelik olsa bugun 14 gunumdu igne vurulali cikmayabilir mi testlerde adet tarihimimi beklemeliyim bu arada sende durum nedir canim?
benim adet tarihim önümüzdeki hafta çarşambaya denk geliyor ayın 29 na yani yada 30 olabilir bende bekleyeceğim bakalım .. Bazı yorumları okudum iğne vurulduktan sonra 14- 15. gün adet olunuyormuş doktorları öyle söylemiş gerçi senle bende durum farklı diye düşünüyorum çünkü biz adetimiz bittikten sonra 2. gün iğne vurulduk. Diğer arkadaşlar klomen kullanmışlar ve normalde de zaten iğne vuruldukları tarih itibariyle 14. 15. günleri onların adet günlerine denk geliyor.. Bakalım görücez kafam karmakarışık işin açıkçası...Bence çıkmama ihtimali var ... bekle derim
benim zaten adet tarihim yarın ve ciddi ağrılarım var adet olmak üzereym...
İğne vurulduğun ay daha çok ağrı olur. Uçları bile acır. Neden olmadın ki? İnşallah hamilesindirbugün iğne vurulalı 7.gün göğüslerim bir ağrıyor ki sormayın gitsin. adetime daha 8 gün var.karnım da belim de aynı şekilde ağrıyor.acaba iğnenin etkisinden mi?göğüsleirm pek hassaslaşmaz benim. karnım ve belim ağrır adetten önce. inşallah hamileyimdir.sizde belirtiler nedir
adetime var daha canım geçen cuma iğne vurulmuştum.belirtilerim çok farklı acaba herkeste mi aynı oluyor dye merak ettimİğne vurulduğun ay daha çok ağrı olur. Uçları bile acır. Neden olmadın ki? İnşallah hamilesindir
İdrarının rengine bak. Koyulaşmış ise gebelik olabilir. Gün içi idrarın ama. Bir de göğüslerin büyüyor ve daha farklı bir acı hissediyorsunadetime var daha canım geçen cuma iğne vurulmuştum.belirtilerim çok farklı acaba herkeste mi aynı oluyor dye merak ettim
Gün içindeki idrarın rengine hiç dikkat etmedim ama bugün sabah yine gebelik tseti yapayım dedim en son iğneden 4 gün sonra yapmıştım 2.çizgi netti bugün sabah yaptım önce tek gibi görmüştüm sonra bir kaç dakka sonra baktım ikinci çizgi hayalet gibi.iğneden sonraki 8.gün. yorumlara bakıyorum.günden güne çizginin koyulaştığını görüyor . arkadaşlar bir yorum yapın . iğnenin etkisi gidiyor diye düşünüyorum ben ama gebelik varsa eğer çizginin koyu mu çıkması gerekirdiİdrarının rengine bak. Koyulaşmış ise gebelik olabilir. Gün içi idrarın ama. Bir de göğüslerin büyüyor ve daha farklı bir acı hissediyorsun
Gün içindeki idrarın rengine hiç dikkat etmedim ama bugün sabah yine gebelik tseti yapayım dedim en son iğneden 4 gün sonra yapmıştım 2.çizgi netti bugün sabah yaptım önce tek gibi görmüştüm sonra bir kaç dakka sonra baktım ikinci çizgi hayalet gibi.iğneden sonraki 8.gün. yorumlara bakıyorum.günden güne çizginin koyulaştığını görüyor . arkadaşlar bir yorum yapın . iğnenin etkisi gidiyor diye düşünüyorum ben ama gebelik varsa eğer çizginin koyu mu çıkması gerekirdi
Sabah değil gün içi idrarınla yap. Varsa mıtlaka çıkar. Çünkü beta hcg az bile olsa teste yansıtıyor. 12. Gün hala etkisinin kaldığını sanmıyorumGün içindeki idrarın rengine hiç dikkat etmedim ama bugün sabah yine gebelik tseti yapayım dedim en son iğneden 4 gün sonra yapmıştım 2.çizgi netti bugün sabah yaptım önce tek gibi görmüştüm sonra bir kaç dakka sonra baktım ikinci çizgi hayalet gibi.iğneden sonraki 8.gün. yorumlara bakıyorum.günden güne çizginin koyulaştığını görüyor . arkadaşlar bir yorum yapın . iğnenin etkisi gidiyor diye düşünüyorum ben ama gebelik varsa eğer çizginin koyu mu çıkması gerekirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?