Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Bende simdi yaptim test ve negatif cikti ben iki tane test yaptim biri erken gebelik biride normal genelik testi ve negatif cikti tek cizgi yani bu testler ne gosteriyormu sonucu yada kan testimi yaptirmak daha net olurdu offf bilmiorumki kafam karmakarisik napsam bilemedim simdi

15.gün oldu dimi? İkisinde de negatif çıktıysa büyük ihtimalle gebelik yok

Gunum bugun yarin 15 olacak simdi doktorumu aradim o testlere bakma streste yapma adetinin gecikmesini bekle test gostermeyebilir kontrole geldiginde belki kese gelismis olur o yuzden bakma testlere cikmayabilirde 14 gunun ve belirtilerin devam ediyor dedi.. Bilemedim ya sonucta bu gun 14. Gun ve testte gorunurdu olsaydi die dusunuyorum birde benim herkesten bi farkli oldu igne vurulmam adetim bittikten iki.gun sonra kontrole gittigimde 17 mm olmus erken gelismis yumurtan dedi doktor karnimdan ovitrelle vuruldu klomen flnda kullanmadim hiÇ.. simdi aklim karisti yani iyice

15.gün oldu dimi? İkisinde de negatif çıktıysa büyük ihtimalle gebelik yok
Gunum bugun yarin 15 olacak simdi doktorumu aradim o testlere bakma streste yapma adetinin gecikmesini bekle test gostermeyebilir kontrole geldiginde belki kese gelismis olur o yuzden bakma testlere cikmayabilirde 14 gunun ve belirtilerin devam ediyor dedi.. Bilemedim ya sonucta bu gun 14. Gun ve testte gorunurdu olsaydi die dusunuyorum birde benim herkesten bi farkli oldu igne vurulmam adetim bittikten iki.gun sonra kontrole gittigimde 17 mm olmus erken gelismis yumurtan dedi doktor karnimdan ovitrelle vuruldu klomen flnda kullanmadim hiÇ.. simdi aklim karisti yani iyice

ben normalde 26-27 günde adet olurum. Gonal f kullandım ve sonra çatlatma iğnesi. Çatlatma iğnesinden 14 gün sonra adet oldum. doktora daha 5 gün var dediğimde. Doktorum zaten eğer gebelik oluşmamışsa 14 ve 15. günde adet olunur dedi yani siz normal adet gününüze göre hesap kitap yapmayın. Bence 13 ve 14. günde hamile olup olmadığınız kanınızdan çok net anlaşılır.

Canim ben hic klomensiz bu 5. Ignem

Benimde adet imden 3 gun sonra yumurtam 19 mm olmustu

Normalde 1 hafta sonra anca o boyuta geliyorrdu

Oldumu oluyor bilemezsin
İnsallah kaliteli yumurtalardir ve saglikli gebelige donusur

Canim ben hic klomensiz bu 5. Ignem

Benimde adet imden 3 gun sonra yumurtam 19 mm olmustu

Normalde 1 hafta sonra anca o boyuta geliyorrdu

Oldumu oluyor bilemezsin
İnsallah kaliteli yumurtalardir ve saglikli gebelige donusur
peki gebelik olsa bugun 14 gunumdu igne vurulali cikmayabilir mi testlerde adet tarihimimi beklemeliyim bu arada sende durum nedir canim?

peki gebelik olsa bugun 14 gunumdu igne vurulali cikmayabilir mi testlerde adet tarihimimi beklemeliyim bu arada sende durum nedir canim?
Bence çıkmama ihtimali var ... bekle derim
benim zaten adet tarihim yarın ve ciddi ağrılarım var adet olmak üzereym...

Bence çıkmama ihtimali var ... bekle derim
benim zaten adet tarihim yarın ve ciddi ağrılarım var adet olmak üzereym...
benim adet tarihim önümüzdeki hafta çarşambaya denk geliyor ayın 29 na yani yada 30 olabilir bende bekleyeceğim bakalım .. Bazı yorumları okudum iğne vurulduktan sonra 14- 15. gün adet olunuyormuş doktorları öyle söylemiş gerçi senle bende durum farklı diye düşünüyorum çünkü biz adetimiz bittikten sonra 2. gün iğne vurulduk. Diğer arkadaşlar klomen kullanmışlar ve normalde de zaten iğne vuruldukları tarih itibariyle 14. 15. günleri onların adet günlerine denk geliyor.. Bakalım görücez kafam karmakarışık işin açıkçası...

bugün iğne vurulalı 7.gün göğüslerim bir ağrıyor ki sormayın gitsin. adetime daha 8 gün var.karnım da belim de aynı şekilde ağrıyor.acaba iğnenin etkisinden mi?göğüsleirm pek hassaslaşmaz benim. karnım ve belim ağrır adetten önce. inşallah hamileyimdir.sizde belirtiler nedir

İğne vurulduğun ay daha çok ağrı olur. Uçları bile acır. Neden olmadın ki? İnşallah hamilesindir

Kızlarrr bana da bişe soyleyın ne olurrrrrr?????
Bende klomen kullandım ardından çatlatma iğnesi vuruldum bugun 12 gunum ama akıntım var ıkı gundur ve sol kasıgım hafıf hafıf Agrıyo neden olabılır buuu boyle akıntısı olup hamıle kalan varmı korkuyorum ya kıst olusmus sa dıye

Merhaba:) uzun zamandır okuyucu olduğum bu sitede artık katılımcı da olayım dedim. 32 yaşındayım. bebek istiyorum. aslında net olarak 5-6 kere denedik olmadı. Doktorum bu şekilde bi problemden dolayı olmuyor diyemeyiz bakalım dedi. Reglimin 3. günü ultrason ile bakıldığında yumurtalıklarımın iyi olduğunu söyledi. serophene verdi sonra da 10 gün sonra gel dedi. ben 11 gün sonra gidebildim. Baktı 16 mm olmuş 1 tanesi. bikaç tane vardı bu arada. Sonra iğne vardı. 1 gün bekle ertesi gün ilişki dedi. Bakalım salı iğnelendim. dün de denedik. Neler olacak... Çok istiyorum Rabbim tüm isteyenlere de nasip etsin. Bu arada haftaya cumartesi regl günüm. bekleyeceğiz bakalım

adetime var daha canım geçen cuma iğne vurulmuştum.belirtilerim çok farklı acaba herkeste mi aynı oluyor dye merak ettim
İdrarının rengine bak. Koyulaşmış ise gebelik olabilir. Gün içi idrarın ama. Bir de göğüslerin büyüyor ve daha farklı bir acı hissediyorsun

Kızlarrr bana da bişe soyleyın neolurrrrrr?????
Bende klomen kullandım ardından çatlatma iğnesi vuruldum bugun 12 gunum ama akıntım var ıkı gundur ve sol kasıgım hafıf hafıf Agrıyo neden olabılır buuu boyle akıntısı olup hamıle kalan varmı korkuyorum ya kıst olusmus sa dıye

İdrarının rengine bak. Koyulaşmış ise gebelik olabilir. Gün içi idrarın ama. Bir de göğüslerin büyüyor ve daha farklı bir acı hissediyorsun
Gün içindeki idrarın rengine hiç dikkat etmedim ama bugün sabah yine gebelik tseti yapayım dedim en son iğneden 4 gün sonra yapmıştım 2.çizgi netti bugün sabah yaptım önce tek gibi görmüştüm sonra bir kaç dakka sonra baktım ikinci çizgi hayalet gibi.iğneden sonraki 8.gün. yorumlara bakıyorum.günden güne çizginin koyulaştığını görüyor . arkadaşlar bir yorum yapın . iğnenin etkisi gidiyor diye düşünüyorum ben ama gebelik varsa eğer çizginin koyu mu çıkması gerekirdi

Sabah değil gün içi idrarınla yap. Varsa mıtlaka çıkar. Çünkü beta hcg az bile olsa teste yansıtıyor. 12. Gün hala etkisinin kaldığını sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…