14 gün negatif ise adetin geçmesini bekle iğnenin etkisi 8.günden sonra gidiyor.Merhaba hanımlar aranıza yeni katıldım.pko luyum bende. Gonal f den sonra çatlatma ignesi vuruldum. Vurulalı 14 gün oldu. Belki erken ama idrar testinde negatif çıkıyor.kan vermelimiyim acaba. Çok tedirginim
Bence siz hamilesiniz.hayırlısı ile insallahOvitrelle iğne oldum 12. Gün idrar testi pozitif birde ne olur ne olmaz diye 14. Gün test yaptım oda pozitif pazartesi Dr gideceğim korkuyorum çünkü 1 sene önce çatlama iğnesi oldum yine hem idrar da hem kanda pozitif çıktı dr bi kaç gün sonra yine gel dedi tekrarlayacaģız testi dedi test yaptık negatif çok kötü olmuştum o yüzden tecrübeli arkadaşlara sorum şu hamile miyim gerçekten
Bence siz hamilesiniz.hayırlısı ile insallah
Canim ignenin etkisiylede silik cikmis olabilir.cunku bende yaptigimda cift cizgi cikmisti.net gorunuyordu hatta.ama simdi hep negatif cikiyo 14.gunum.moralin bozulmasin diye diyorum ama insallah hamilesindirrIgnenin 12.gunu bugunn napsammm beklemek cok zorr 10.gun silik gordum yarin sabah yapicam dayanamicam
Belkide en dogrusu seninki.belki simdi yapsan negatif cikcak ki benimki oyle.moralin bozulmasin.keske bende senin gibi sabirli olsamAyy ben ne meraksizmisim yaa bugun 14. Gun ve benim hala test yapmaya niyetim yok
Benimki sabir degil aslinda negatif cikma korkusu ve umitsizlikBelkide en dogrusu seninki.belki simdi yapsan negatif cikcak ki benimki oyle.moralin bozulmasin.keske bende senin gibi sabirli olsam
Anliyorum seni haklisin.insallah korkularimiz yersiz cikar canimBenimki sabir degil aslinda negatif cikma korkusu ve umitsizlik
Amiinnn insallahAnl
Anliyorum seni haklisin.insallah korkularimiz yersiz cikar canim
Benimki sabir degil aslinda negatif cikma korkusu ve umitsizlik
Bende bikac belirti var ama pskolojik oldugunu dusunuyorumBende umutsuzum hic belirti yok gbi sanki ne olacak bundan sonra bilmiyorum
Esinde sorun var mi?Asilama icin ne dersinizz
Bende bikac belirti var ama pskolojik oldugunu dusunuyorum
Esinde sorun var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?