- 17 Şubat 2016
- 142
- 70
- 48
- 30
Amiinn insallah Allah hicbir kadinin kucagini bos birakmasin (amin)Aynen canm psikolojik yasiyoruz herseyi. Allah im hayirlisini nasip etsin hepimize bir an once
Bugun adet oldum maleseff.halbuki hic kendiliginden adet olmazdim tarlusal icerdim hep.adet tarihimede 4 gun vardi daha...aşılama ya gecmelimiyim sizce? Doktor asilama oranina %15 dedi cok dusuk bi oran ama bi umut iste.sizler ne dersiniz
Tabi hic bisey kesin diil.hayirlisi olsun bakalim hakkimizdaAsilama dene bence canım zamanin yoksa eger ama o da risk hersey risk tup bebek bile yeri geliyo tutmuyo bende hsg cekildkten sonra bikac ay daha tutmassa asilama denicem
Izamn bence direk tup bebege git bi yerde okumustum esinde sorun olmayanlar asilamaya bosuna para ve zaman harcamasin çunku kadinda yumurtlama problemi olmasa dogal yoldan da olabilir yaziyordu banada mantikli gelmistiHayir yok.ben pkoluyum
Iste tup bebeginde bir suru proseduru var.devlet arastirma hastanesinde yaptirirsan karsiliyormus.acaba ozelde ne kadardir tup bebekIzamn bence direk tup bebege git bi yerde okumustum esinde sorun olmayanlar asilamaya bosuna para ve zaman harcamasin çunku kadinda yumurtlama problemi olmasa dogal yoldan da olabilir yaziyordu banada mantikli gelmisti
Adana da yasiyorum ben arastirdim burda raporlu 3000 tl raporsuz ilaclarla birlikte 5000 6000 tl arasiIste tup bebeginde bir suru proseduru var.devlet arastirma hastanesinde yaptirirsan karsiliyormus.acaba ozelde ne kadardir tup bebek
Bu arada kac yillik evlisin ve yasin kac?Iste tup bebeginde bir suru proseduru var.devlet arastirma hastanesinde yaptirirsan karsiliyormus.acaba ozelde ne kadardir tup bebek
Adana da yasiyorum ben arastirdim burda raporlu 3000 tl raporsuz ilaclarla birlikte 5000 6000 tl arasi
Anladim cnm oyle dusunme dicem ama ben senden daha cok oyle dusunuyorum :) ama eminim ki o dusunceyi aklimdan cikardigim zaman mutlaka olacak2.5 yildir evliyim.yas 27.ya hic olmazsa korkusu var iste...
Evet ozelde boyle 3 kere basarisiz asilama olunca rapor veriyorlar cnmRapor derken canim ne raporu? Özeli diyosun dimi
Anladim cnm oyle dusunme dicem ama ben senden daha cok oyle dusunuyorum :) ama eminim ki o dusunceyi aklimdan cikardigim zaman mutlaka olacak
KeskeeeeKeske elimizde olsada akışına biraksak...
Evet ozelde boyle 3 kere basarisiz asilama olunca rapor veriyorlar cnm
Bence pkolular asilamayla bosuna zaman harcamasin bende pkoluyum asilama yapmayi dusunmuyorum ama kısa dogru insallah direk tup bebege gidecegim daha fazla beklemek istemiyorumAnladim canim cok sagol.bakicam arastircam artik
Hadi hayirlisi bakalim.insallahh kavusursun sende.bir kere denemek istiyorum asilamayi aslinda.o da olmazsa direk tup bebekBu ara hamile kal
Bence pkolular asilamayla bosuna zaman harcamasin bende pkoluyum asilama yapmayi dusunmuyorum ama kısa dogru insallah direk tup bebege gidecegim daha fazla beklemek istemiyorum
Aminn insallah sende kavusursun insallah bi an once bebegine hemde asilamaya gerek kalmadan insallah. Bu arada hic düşük kürtaj falan oldun muHadi hayirlisi bakalim.insallahh kavusursun sende.bir kere denemek istiyorum asilamayi aslinda.o da olmazsa direk tup bebek
Hayir hic yasamadim oyle seylerAminn insallah sende kavusursun insallah bi an once bebegine hemde asilamaya gerek kalmadan insallah. Bu arada hic düşük kürtaj falan oldun mu
Bende hic yasamadimHayir hic yasamadim oyle seyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?