- 29 Şubat 2016
- 63
- 12
- 8
- 41
Silikte olsa cikmazmiydi gerci dedigin gibi erken demi bir teselli ariyorumMoralini hiç bozma cnm daha erken
Canım kusura bakma geç cevap verdim bildirim gelmemiş benim akıntı adet gününe yakın başladı göğüs hassasiyeti de iğneden bir hafta sonra başladı canım ama asıl şişme adet gününden sonra oluyo yine hala da şişCanim pwki akinti ne zaman basladi tam olarak bugun dokuzincu gun benim kasigimda batmadan baska bir belirtim yok goguslerim falan sismedi sisme olayi ne zaman oliyor
Cnm sana bisey sormak istiyorum çatlatmak iğnesini yaptıktan sonra bana doktor estrofem bide duphaston diye hap verdi sende kullandın mi bu haplardanCanım kusura bakma geç cevap verdim bildirim gelmemiş benim akıntı adet gününe yakın başladı göğüs hassasiyeti de iğneden bir hafta sonra başladı canım ama asıl şişme adet gününden sonra oluyo yine hala da şiş
Ben estrofem ı iğneden önce başladım klomen bitince sabah akşam bitene kadar kullandım canım sadece bide iğneden bir hafta sonra devit 3 ampul kırıp içtim d vitamini tutunmada çok yardımcı oluyormuşCnm sana bisey sormak istiyorum çatlatmak iğnesini yaptıktan sonra bana doktor estrofem bide duphaston diye hap verdi sende kullandın mi bu haplardan
Anladım cnm banada hapları verirken rahim kalinlastirsin diye veriyorum demişti teskkurlerBen estrofem ı iğneden önce başladım klomen bitince sabah akşam bitene kadar kullandım canım sadece bide iğneden bir hafta sonra devit 3 ampul kırıp içtim d vitamini tutunmada çok yardımcı oluyormuş
Evet canım benim de o nedenle verdi klomen uzun süre kullanımda rahimde incelikte yapıyo malesefAnladım cnm banada hapları verirken rahim kalinlastirsin diye veriyorum demişti teskkurler
Hayırlısı olsun cnm doktoruna bi şöyle cnm istersenMerhaba kızlar adetim geldi en sonunda 3günü yarin git cem doktora ikinci klomen kullanisim olcak acaba hsg ye girsem mi buay
Ben klomen kullanmadan canm daha doğrusu hiç buyutmedi yumurtaları femarayla progon iğne kullandım bugünde çatlatmak iğnesini yaptırdım hayırlısı bakalimEvet canım benim de o nedenle verdi klomen uzun süre kullanımda rahimde incelikte yapıyo malesef
Kimi insanda çıkmaya biliyor burda okumuştum yanlış hatırlamıyorsam biri kanda baktirmis sonra idrar testi yapmış yine çıkmamış idrarda yani olabilir kimi insanın idrarında geç çıkıyor sen içine ferah tut hemen en konusunu dusunmeSilikte olsa cikmazmiydi gerci dedigin gibi erken demi bir teselli ariyorum
Canim bende sislik gecti suan hic bir belirti yok bugun 11.gunduCanım kusura bakma geç cevap verdim bildirim gelmemiş benim akıntı adet gününe yakın başladı göğüs hassasiyeti de iğneden bir hafta sonra başladı canım ama asıl şişme adet gününden sonra oluyo yine hala da şiş
Saol canim yarin acaba kanda baktirsammi toksa beklesemmiKimi insanda çıkmaya biliyor burda okumuştum yanlış hatırlamıyorsam biri kanda baktirmis sonra idrar testi yapmış yine çıkmamış idrarda yani olabilir kimi insanın idrarında geç çıkıyor sen içine ferah tut hemen en konusunu dusunme
Valla bilmiyorum canim cikarmi ama bence bir iki gün daha bekle derimSaol canim yarin acaba kanda baktirsammi toksa beklesemmi
Canım merhaba bende de çikolata kisti var iki tane 2.5 ve 3cm boyutlarında. Tüpler açık çıktı hormonlar iyi bu ay klomen kullandım bugün de çatlama iğnesi oldum. Yarı saat 2 de aşılama yapılacakmış sana Dr un kistlerle alakalı nasıl bi rtedavi uyguluyor bu Infertelite tedavisi kistleri buyutebiliyormus diye duydum ama sana bişey dedi mi Dr unAy ozaman bi an evel gelsin kırmızılar tedaviye devam edelimbenim olmamasının sebebi çikolata kıstı daha zor hamile kalınıyor malesef sen ne zamandır tedavi goruyorsun ne zamandır olmadı benim bir buçuk sene oldu
Canim sen test yaptinmiMerhaba arkadaşlar 7 yaşında bir kızım var 2 ayda bir adet olarak korunmadığım ilk ay kızıma hamiş kaldım pcolu olduğumu söyledi doktorum ama hormonlar normal kist yok 2. bebeğimi istiyorum bende bu ay ilkez klomen kullandım 12. günü gittim bir yumurta oluşmuş 20 mm çatlatma iğnesi oldum bugün 13. günüm ama korkudan test yapmadım. yapsamda çıkarmı idrarda hemen çok heyecanlı bir bekleyiş. dr um stres yok hayırlı haberlerle bekliyorum dedi. göğüslerimde hassasiyet ve kaşınma var onun dışında hiç bir şey yok
Kiminde olmaya biliyomus canm yapmadım mi testBugun 13.gunum igneden sonra fakat bende hicbir belirti yok
kızlar bence biz çok acele ediyoruz ben 8 de yaptım 11 de yaptım hiç bişey çıkmadı 17. günde çıktı biraz sakin kalmak lazımBugun 13.gunum igneden sonra fakat bende hicbir belirti yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?