Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Canim pwki akinti ne zaman basladi tam olarak bugun dokuzincu gun benim kasigimda batmadan baska bir belirtim yok goguslerim falan sismedi sisme olayi ne zaman oliyor
Canım kusura bakma geç cevap verdim bildirim gelmemiş benim akıntı adet gününe yakın başladı göğüs hassasiyeti de iğneden bir hafta sonra başladı canım ama asıl şişme adet gününden sonra oluyo yine hala da şiş

Cnm sana bisey sormak istiyorum çatlatmak iğnesini yaptıktan sonra bana doktor estrofem bide duphaston diye hap verdi sende kullandın mi bu haplardan

Cnm sana bisey sormak istiyorum çatlatmak iğnesini yaptıktan sonra bana doktor estrofem bide duphaston diye hap verdi sende kullandın mi bu haplardan
Ben estrofem ı iğneden önce başladım klomen bitince sabah akşam bitene kadar kullandım canım sadece bide iğneden bir hafta sonra devit 3 ampul kırıp içtim d vitamini tutunmada çok yardımcı oluyormuş

Merhaba kızlar adetim geldi en sonunda 3günü yarin git cem doktora ikinci klomen kullanisim olcak acaba hsg ye girsem mi buay

Ben estrofem ı iğneden önce başladım klomen bitince sabah akşam bitene kadar kullandım canım sadece bide iğneden bir hafta sonra devit 3 ampul kırıp içtim d vitamini tutunmada çok yardımcı oluyormuş
Anladım cnm banada hapları verirken rahim kalinlastirsin diye veriyorum demişti teskkurler

Anladım cnm banada hapları verirken rahim kalinlastirsin diye veriyorum demişti teskkurler
Evet canım benim de o nedenle verdi klomen uzun süre kullanımda rahimde incelikte yapıyo malesef

Evet canım benim de o nedenle verdi klomen uzun süre kullanımda rahimde incelikte yapıyo malesef
Ben klomen kullanmadan canm daha doğrusu hiç buyutmedi yumurtaları femarayla progon iğne kullandım bugünde çatlatmak iğnesini yaptırdım hayırlısı bakalim

Merhaba kızlar ...hamile arkadaslar kasıklarınızda doluluk hissi gibi bir his hissettiniz mi sanki kasıklarımda birşeyler oturmuş gibi deneyimliler görüşlerini paylaşırsa cok sevinirim

Merhaba arkadaşlar 7 yaşında bir kızım var 2 ayda bir adet olarak korunmadığım ilk ay kızıma hamiş kaldım pcolu olduğumu söyledi doktorum ama hormonlar normal kist yok 2. bebeğimi istiyorum bende bu ay ilkez klomen kullandım 12. günü gittim bir yumurta oluşmuş 20 mm çatlatma iğnesi oldum bugün 13. günüm ama korkudan test yapmadım. yapsamda çıkarmı idrarda hemen çok heyecanlı bir bekleyiş. dr um stres yok hayırlı haberlerle bekliyorum dedi. göğüslerimde hassasiyet ve kaşınma var onun dışında hiç bir şey yok

Silikte olsa cikmazmiydi gerci dedigin gibi erken demi bir teselli ariyorum
Kimi insanda çıkmaya biliyor burda okumuştum yanlış hatırlamıyorsam biri kanda baktirmis sonra idrar testi yapmış yine çıkmamış idrarda yani olabilir kimi insanın idrarında geç çıkıyor sen içine ferah tut hemen en konusunu dusunme

Canim bende sislik gecti suan hic bir belirti yok bugun 11.gundu

Saol canim yarin acaba kanda baktirsammi toksa beklesemmi

Canım merhaba bende de çikolata kisti var iki tane 2.5 ve 3cm boyutlarında. Tüpler açık çıktı hormonlar iyi bu ay klomen kullandım bugün de çatlama iğnesi oldum. Yarı saat 2 de aşılama yapılacakmış sana Dr un kistlerle alakalı nasıl bi rtedavi uyguluyor bu Infertelite tedavisi kistleri buyutebiliyormus diye duydum ama sana bişey dedi mi Dr un

Canim sen test yaptinmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…