- 11 Ocak 2016
- 1.892
- 1.250
- 83
- 36
bekleyip göreceğiz canım moralini bozma sen netten bakabliyorsun hiç baktın mı sonucabilmiyorum ya fenastres oldum kimisi yoktur dio ama nasip artıkdarısı size :)
sürekli takipteyim canım hemşire 4 gibi dedi 4 ten önce bilki çıkar dua edinbekleyip göreceğiz canım moralini bozma sen netten bakabliyorsun hiç baktın mı sonuca
benimde akıntım çokbende aynı durumdayım kuzum akıntım var adet oldum sanıyorum bakıyorum yok birşey henüz olurum diye yapmak istemiyorum bekleyeyim diyorum ama bakalım
ne kadar gec veriyolar oyle sonucu catlar insansürekli takipteyim canım hemşire 4 gibi dedi 4 ten önce bilki çıkar dua edin
karin da agri var akinti yok gibi her an olcam gibi his var olsam da kurtulsam yada artik ya beklemekten sıkıldim artikbenimde akıntım çok
aynen ya madden sıkıştım yoksa özele gididcektimne kadar gec veriyolar oyle sonucu catlar insan
olsun canım içini ferap tut ne zamandır istiyorsunuzu ne zaman evlendinizkarin da agri var akinti yok gibi her an olcam gibi his var olsam da kurtulsam yada artik ya beklemekten sıkıldim artik
devlette mi yaptırdın kuzu sağlık ocağında falan mıbenimde akıntım çok
bosver ozele ne bayilcan bosuna para bekleyelim :)aynen ya madden sıkıştım yoksa özele gididcektim
ben 4senelık evlıyım ama 2 senedır korunmuyırum cıjolsta kıstım var ondan kalamıyorumolsun canım içini ferap tut ne zamandır istiyorsunuzu ne zaman evlendiniz
Devlette canım eşim adliyede çalışıyor Orda poliklinik var orda yaptırdımdevlette mi yaptırdın kuzu sağlık ocağında falan mı
Öyle sabretmeyizöğrenmek lazımbosver ozele ne bayilcan bosuna para bekleyelim :)
anladım canım hastanelerin kandi sayfasından bakılıyor netten o yüzden sordum stres yapma olumlu sonuç alacaksın inşallah bizede umut olacaksın canımDevlette canım eşim adliyede çalışıyor Orda poliklinik var orda yaptırdım
Aşılama veya tüp bebeğe hiç geçilmedi mi canımben 4senelık evlıyım ama 2 senedır korunmuyırum cıjolsta kıstım var ondan kalamıyorum
bugün müydü günün canımBen zaten adet oldum arkadaslar tahmın ettıgım gıbı
2 senede o zaman sen kendin mi çok doktora gitmedin canım. benim mesala 1 buçuk sene oldu. hazuranda aşılama olcakBenım doktorla tedavıye baslayalı ıkı ay oldu onceden almadım bı tedavı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?