Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Normal adetine daha 4 gün var. Ama iğneden sonra genel olarak 14-15. Günde adet olunuyormuş. Şindi kanda belli olur diye düşünüyorum, ay deliriciimm
Ozaman acile git de ver bakalım kan. Benim misafir var yatılı. Pazartesi günü kan veririm

Ozaman acile git de ver bakalım kan. Benim misafir var yatılı. Pazartesi günü kan veririm
Dışarı çıkacağım zaten birazdan . Gidip acile vereyim en iyisi. 2 saate çıkar diye düşünüyorum. Dua et canım nolur sana da umut verecek güzel haberlelrle geleyim

Aminn n inşallah canım. Allahım bebeklerimize kavuştursun bu ay. Hadi heyecanla bekliyorum

Aminn n inşallah canım. Allahım bebeklerimize kavuştursun bu ay. Hadi heyecanla bekliyorum
1.20 ile negatiff malesef. Ama ilk dehşetli üzüntümü idrar testinde atmıştım zaten. Nedense bu sefer daha sebatlıydım. Biraz da emindim sonuçtan. Hak tan hayırlısı bakalım. Klomeni artık kullanmayı düşünmüyorum. İlk ve son olsun. Hormonlarımın dengesini şu ilaçlar bozmaktan başka bir işe yaramıyor. En iyisi biraz beklemek. Doğal yöntemler denemeye devam edeceğim bakalımm. İnşallah senden güzel shaberler alırız canım

Benim de sonuç hüsran gibi bakalım haberleşelim kuzum inşallah olumlu olur ikimizinde bebeişleri tez zamanda hayırlısıyla kucağımıza alırız

Arkadaslar uzulmeyin dicem ama demesi kolay diceksiniz.Haklisiniz ama uzuldukce strese girdikce hormonlar etkileniyor.Keske biraz daha rahat olabilseniz oluruna birakabilseniz belkide daha cabuk hamile kalicaksiniz.
Benimde klomende ikinci ayim.Ilk ayimda catlatma ignesi yapilmadi.Kendiliginden catlafi.Bu ay 6 yumurta olunca ve bende cok isteyince igne yapildi.Progesteronum 22 cikmis.Birkac tane yumurta catlamis.Bakalim dollenebilcek mi?Pazartesi adet gunum bhcg yaptiricam.Rabbim hepimize mis kokulusundan evlatlar nasip etsin insallah.

Amin canımm. Keşke üzülmeyebilsek. Ama hiç mümkün olmuyor. İnşallah bunca üzüntüyü geride bırakacak bir haberi er ya da geç alırız

Benim de Pazartsi adet günüm canım. Sen yaptırdın mı test. Ben bugün acile gidip yaptırsam çıkar mı acaba doğru acaba

Kızlar sakın üzmeyin kendinizi herşeyin vardır bir sebebi..
Biz 5 kez tüp bebek denedik hiç gebelik olmadı.Eşimin değerleri baya düşüktü..
Doktor bu sefer süpriz bir şekilde aşılama denemek istediğini eşimin değerlerinin 50 milyona çıktığını söyledi (12 milyondu)
Bugün 4.günüm tutacakmı bilmiyorum ama şunu anladım ki umutsuzluğa asla kapılmamak lazım..Biraz üzülüp silkelenip yola devam etmeli
Evlat için herşeye değer çünki
Rabbim hepimizin yüzlerini güldürür inşallah

İnşallah hayırlı ve güzel haberler alırsın canım benim. İnşallah senin kadar güçlü olabilirim bu yolda. Çok çabuk morali bozulan biriyim. Hele de böyle bir şeyde tüm umutlar bir anda yıkılınca..

Canım sakın sakın moralini bozma etrafımda öyle örnekler varki!!
Bizim görevimiz yılmadan bıkmadan yolumuza devam etmek gerisini Allaha bırakıcaz cnm.
4 yıldır bir fiil resmen zamanla savaşıyorum sürekli doktorlardayım ama vakti saati gelmeden olmayacağını adım gibi biliyorım..neyin vesile olacağını da bilmiyoruz o yüzden
Azıcık üzülüp savaşımıza devam edicez

Benim de Pazartsi adet günüm canım. Sen yaptırdın mı test. Ben bugün acile gidip yaptırsam çıkar mı acaba doğru acaba
Yok canim yarin yaptiricam.Tabi adet olmazsam.Ama adet agrilarim basladi maalesef Bide ben ısı takibi de yapiyorum Atesim duser ertesi gun adet olurum.

Ignenin kacinci gunu senin?15. Gunden once yaptirmamak lazim.Bazi kisilerde ignenin etkisi geç geçiyor.

Kizlar eslerinizin spermiyogram sonuclarini mutlaka iyi bir dr a gosterin.Cunku ben 6 once tedaviye baslamadan once ozel bir hst nin dr yaptirdi.Gayet guzel hicbir sorun yok.Sayi 67 milyon ooo cok guzel dedi.Gecen gun urolojiye gittik.Hareket dusukmus.Morfoloji % 1 mis.4 un altinda gebelik sansi cok dusukmus megersem.Daha sonra arastirinca ogrendim.Yani bosuna kurek cekip zaman kaybi yasamayin.

Meraba kızlar bişey sorcam oviretlayla hamile kalanlara şimdi bugün benm 9 günüm iğnegi vurulalı şimdi siz hamile kaldiginizi nasıl belirtilerle ogrendinjz test yaptırmadan önce 15 güne gelmeden belirtiler ne oldu kaşık ağrısı ateşlenme vs ne gibi belirtiler oluyor ben iğnegi vurulduktan sonra ateş basması kaşık agrisi duramadım 5 gün falan sürdü etkisi ondan sonra sadece bi ateş basması kaldı bugünde 9 günüm yine bi ateş basması var bi ateş basıyor bi üşüyorum yani kızlar demek istediğim hamile oldugunuzu hangi belirtilerle anladınız

İnşallah canım. Tevekkül etmekten başka neyimiz var. Dediğin gibi saati gelmeden nasip gelmez. Allah umutlarımızı boşa çıkarttırmasın

Benim yarın 14. Gün ve adet günüm aynı zamanda

Meraba kızlar beklemek ne zor bişey ya günler geçmiyor valla bi 15 gün gelmedi bekle allah bekle insan merak ediyo ama negatif sonuçlarda insanı hüsran ediyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…