Ozaman acile git de ver bakalım kan. Benim misafir var yatılı. Pazartesi günü kan veririmNormal adetine daha 4 gün var. Ama iğneden sonra genel olarak 14-15. Günde adet olunuyormuş. Şindi kanda belli olur diye düşünüyorum, ay deliriciimm
Dışarı çıkacağım zaten birazdan . Gidip acile vereyim en iyisi. 2 saate çıkar diye düşünüyorum. Dua et canım nolur sana da umut verecek güzel haberlelrle geleyimOzaman acile git de ver bakalım kan. Benim misafir var yatılı. Pazartesi günü kan veririm
1.20 ile negatiff malesef. Ama ilk dehşetli üzüntümü idrar testinde atmıştım zaten. Nedense bu sefer daha sebatlıydım. Biraz da emindim sonuçtan. Hak tan hayırlısı bakalım. Klomeni artık kullanmayı düşünmüyorum. İlk ve son olsun. Hormonlarımın dengesini şu ilaçlar bozmaktan başka bir işe yaramıyor. En iyisi biraz beklemek. Doğal yöntemler denemeye devam edeceğim bakalımm. İnşallah senden güzel shaberler alırız canımAminn n inşallah canım. Allahım bebeklerimize kavuştursun bu ay. Hadi heyecanla bekliyorum
Benim de sonuç hüsran gibi bakalım haberleşelim kuzum inşallah olumlu olur ikimizinde bebeişleri tez zamanda hayırlısıyla kucağımıza alırız1.20 ile negatiff malesef. Ama ilk dehşetli üzüntümü idrar testinde atmıştım zaten. Nedense bu sefer daha sebatlıydım. Biraz da emindim sonuçtan. Hak tan hayırlısı bakalım. Klomeni artık kullanmayı düşünmüyorum. İlk ve son olsun. Hormonlarımın dengesini şu ilaçlar bozmaktan başka bir işe yaramıyor. En iyisi biraz beklemek. Doğal yöntemler denemeye devam edeceğim bakalımm. İnşallah senden güzel shaberler alırız canım
İnşallah canım benim. Güzel haberlerle ayrılalım bu topiktenBenim de sonuç hüsran gibi bakalım haberleşelim kuzum inşallah olumlu olur ikimizinde bebeişleri tez zamanda hayırlısıyla kucağımıza alırız
Amin canımm. Keşke üzülmeyebilsek. Ama hiç mümkün olmuyor. İnşallah bunca üzüntüyü geride bırakacak bir haberi er ya da geç alırızArkadaslar uzulmeyin dicem ama demesi kolay diceksiniz.Haklisiniz ama uzuldukce strese girdikce hormonlar etkileniyor.Keske biraz daha rahat olabilseniz oluruna birakabilseniz belkide daha cabuk hamile kalicaksiniz.
Benimde klomende ikinci ayim.Ilk ayimda catlatma ignesi yapilmadi.Kendiliginden catlafi.Bu ay 6 yumurta olunca ve bende cok isteyince igne yapildi.Progesteronum 22 cikmis.Birkac tane yumurta catlamis.Bakalim dollenebilcek mi?Pazartesi adet gunum bhcg yaptiricam.Rabbim hepimize mis kokulusundan evlatlar nasip etsin insallah.
Benim de Pazartsi adet günüm canım. Sen yaptırdın mı test. Ben bugün acile gidip yaptırsam çıkar mı acaba doğru acabaArkadaslar uzulmeyin dicem ama demesi kolay diceksiniz.Haklisiniz ama uzuldukce strese girdikce hormonlar etkileniyor.Keske biraz daha rahat olabilseniz oluruna birakabilseniz belkide daha cabuk hamile kalicaksiniz.
Benimde klomende ikinci ayim.Ilk ayimda catlatma ignesi yapilmadi.Kendiliginden catlafi.Bu ay 6 yumurta olunca ve bende cok isteyince igne yapildi.Progesteronum 22 cikmis.Birkac tane yumurta catlamis.Bakalim dollenebilcek mi?Pazartesi adet gunum bhcg yaptiricam.Rabbim hepimize mis kokulusundan evlatlar nasip etsin insallah.
İnşallah hayırlı ve güzel haberler alırsın canım benim. İnşallah senin kadar güçlü olabilirim bu yolda. Çok çabuk morali bozulan biriyim. Hele de böyle bir şeyde tüm umutlar bir anda yıkılınca..Kızlar sakın üzmeyin kendinizi herşeyin vardır bir sebebi..
Biz 5 kez tüp bebek denedik hiç gebelik olmadı.Eşimin değerleri baya düşüktü..
Doktor bu sefer süpriz bir şekilde aşılama denemek istediğini eşimin değerlerinin 50 milyona çıktığını söyledi (12 milyondu)
Bugün 4.günüm tutacakmı bilmiyorum ama şunu anladım ki umutsuzluğa asla kapılmamak lazım..Biraz üzülüp silkelenip yola devam etmeli
Evlat için herşeye değer çünki
Rabbim hepimizin yüzlerini güldürür inşallah
Canım sakın sakın moralini bozma etrafımda öyle örnekler varki!!İnşallah hayırlı ve güzel haberler alırsın canım benim. İnşallah senin kadar güçlü olabilirim bu yolda. Çok çabuk morali bozulan biriyim. Hele de böyle bir şeyde tüm umutlar bir anda yıkılınca..
Yok canim yarin yaptiricam.Tabi adet olmazsam.Ama adet agrilarim basladi maalesefBenim de Pazartsi adet günüm canım. Sen yaptırdın mı test. Ben bugün acile gidip yaptırsam çıkar mı acaba doğru acaba
İnşallah canım. Tevekkül etmekten başka neyimiz var. Dediğin gibi saati gelmeden nasip gelmez. Allah umutlarımızı boşa çıkarttırmasınCanım sakın sakın moralini bozma etrafımda öyle örnekler varki!!
Bizim görevimiz yılmadan bıkmadan yolumuza devam etmek gerisini Allaha bırakıcaz cnm.
4 yıldır bir fiil resmen zamanla savaşıyorum sürekli doktorlardayım ama vakti saati gelmeden olmayacağını adım gibi biliyorım..neyin vesile olacağını da bilmiyoruz o yüzden
Azıcık üzülüp savaşımıza devam edicez
Benim yarın 14. Gün ve adet günüm aynı zamandaYok canim yarin yaptiricam.Tabi adet olmazsam.Ama adet agrilarim basladi maalesefBide ben ısı takibi de yapiyorum Atesim duser ertesi gun adet olurum.
Ignenin kacinci gunu senin?15. Gunden once yaptirmamak lazim.Bazi kisilerde ignenin etkisi geç geçiyor.
Ne yapayım sence yarın kan tahlili vereyimmiBenim yarın 14. Gün ve adet günüm aynı zamanda
Bence adetin gecsin canim.Negatif olunca hayal kirikligina ugruyoruz sonra.Ben sali gunu tomografi cektirmek zorundayim,bobregimde tas var.O yuzden bhcg yaptiricam,yoksa kesinlikle yaptirmam beklerim.Ne yapayım sence yarın kan tahlili vereyimmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?