- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
2 tane gelişti canım benimdeSenin kaç yumurta oldu canım
Arkadaslar saclariniz dokulecek stres yapmayin dicem klasik olcak.Bakin yaslariniz daha cok kucuk.Rabbim ol demeyince olmuyor.Biraz sabirli ve rahat olmaya calisin.Kararli olun,yapilmasi gerekenleri yapin,cabalayin tevekkul Allah dan.Rabbim er yada gec verecektir.Ona siginin ve guvenin.
Benim teyzemin kizi 4 asilama 4 tup bebek yaptirdi olmadi.Dr artik tamamen bosalmis yumurta falan yok olmuyo demis.Ve artik tamamen umidini kesti.Bir yil sonra evlatlik almak icin muracatini yapti 2 ay sonra adet olmamis.Cok fazla tup bebek yaptirmak menapoza sokuyomus.Adet olmayinca dr a menapoza giriyorum herhalde demis.Tahliller yapiliyo ve ne menapozu hamilesin demis dr.Kizi oldu.Tam bir yil sonrada yine hamile kaldi ve oglu oldu.Simdi korunuyor.
Belki size moral olur diye yazdim kislar.
Kendimden sonra bahsedeyim sizi sıkmak istemiyorum.
Kızlar çarşamba günü aşılamamı oldum ancak yumurtalardan biri cuma bakıldığında duruyordu p tesi çatlamış olduğunu söyledi doktorum.Benim tahminimce cuma akşam ya da cumartesi çatladı.
Bende belki döllenme olmuştur diye dün idrar testi yaptım silik çıktı.Doktoruma sordum çatlatma iğnesi yanıltabilir dedi bugün tekrar yaptım bakalım aynımı çıkacak diye daha belirginleşti..resimleri ekliyorum sizin de yorumlarınızı bekliyorum çatlatma iğnesini p tesi oldum bu arada 5.gün bugün.
Evet canım doktorumda öyle söyledi de mantıken gün be gün düşmesi gerekmiyormu ona şaşırdım .Sen idrar tahlili yapmışmuydın?Canım iğnenin etkisi bende 12 gün sürdü hatta bhcg 4.2 çıktı idrarda da bayaa belliydi çizgi 13. Gün silindi. Yanıltıcı olabilir beklemekte fayda var. İnşallah bebiş olur
A çizgi belliydi yazmışsın zaten cnm peki peş peşe yaptınmı çizgi silikliği nasl devam ettiCanım iğnenin etkisi bende 12 gün sürdü hatta bhcg 4.2 çıktı idrarda da bayaa belliydi çizgi 13. Gün silindi. Yanıltıcı olabilir beklemekte fayda var. İnşallah bebiş olur
A çizgi belliydi yazmışsın zaten cnm peki peş peşe yaptınmı çizgi silikliği nasl devam etti
Anladım cnm çok sağol umarım hamileyimdir yanılmayız.İkisini birarada yolluyorum bak cnmIki defa yaptım aynıydı hatta bazı arkadaşlar ikincisi daha belirgin dedi o gün kan verdim 4.2 çıktı ertesi gün idrar silikti.
Eki Görüntüle 1969370
Anladım cnm çok sağol umarım hamileyimdir yanılmayız.İkisini birarada yolluyorum bak cnm
Haftaya kan vericem bakalım hayırlısıAlttaki daha silik geldi bana ama iğne sonrası ne ovu testi nede idrar testine güvenmiyorum ben artık. En iyisi adet gününde bhcg baktirmak canım
Seninle aynı durumdayız canım. Benimde adete 2 gün var dayanamadım test yaptım tek çizgi negatif. İlk klomen artı ovitrelle kullanışımdı çok umutluyum allahım umutlarımızı boşa çıkarmasınMerhaba kızlar. Ben bu ay ilk kez klomen ve çatlatma iğnesi kullandım. Bugün 13. Gün. Dayanamafım idrar testi yaptım ama sonuç negatif. Resmen yıkımm. Sizce erken yapmış olma ihtimalim var mı? Bu ay çok umutlanmıştımm
Aminn canım aminn. İnşallah testler yanılmıştır diyorum. Bugün 15. Gün hala da bişey yok ortalıkta. Gidip kan testi verip olumsuzsa tam üzüleyim olumluysa tam sevineyim diyorum. Böyle bi testte çıkınca çok üzülüyorum adet gelmeyince de umutlanıyorum. Gelgit oldum iki gündür. Kan testi yaptırayım mı sence erken mi acabaSeninle aynı durumdayız canım. Benimde adete 2 gün var dayanamadım test yaptım tek çizgi negatif. İlk klomen artı ovitrelle kullanışımdı çok umutluyum allahım umutlarımızı boşa çıkarmasın
Adetin kaç gün sonra gelecek normalde.. Ben şimdi araştırdım idrarda negatif çıkabilir Çünkü hamilelik hormonu idrara geç geçiyormuş. Kana geçermiş önce sonra 5 gün sonra felan idraraAminn canım aminn. İnşallah testler yanılmıştır diyorum. Bugün 15. Gün hala da bişey yok ortalıkta. Gidip kan testi verip olumsuzsa tam üzüleyim olumluysa tam sevineyim diyorum. Böyle bi testte çıkınca çok üzülüyorum adet gelmeyince de umutlanıyorum. Gelgit oldum iki gündür. Kan testi yaptırayım mı sence erken mi acaba
Normal adetine daha 4 gün var. Ama iğneden sonra genel olarak 14-15. Günde adet olunuyormuş. Şindi kanda belli olur diye düşünüyorum, ay deliriciimmAdetin kaç gün sonra gelecek normalde.. Ben şimdi araştırdım idrarda negatif çıkabilir Çünkü hamilelik hormonu idrara geç geçiyormuş. Kana geçermiş önce sonra 5 gün sonra felan idrara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?