Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Arkadaslar saclariniz dokulecek stres yapmayin dicem klasik olcak.Bakin yaslariniz daha cok kucuk.Rabbim ol demeyince olmuyor.Biraz sabirli ve rahat olmaya calisin.Kararli olun,yapilmasi gerekenleri yapin,cabalayin tevekkul Allah dan.Rabbim er yada gec verecektir.Ona siginin ve guvenin.
Benim teyzemin kizi 4 asilama 4 tup bebek yaptirdi olmadi.Dr artik tamamen bosalmis yumurta falan yok olmuyo demis.Ve artik tamamen umidini kesti.Bir yil sonra evlatlik almak icin muracatini yapti 2 ay sonra adet olmamis.Cok fazla tup bebek yaptirmak menapoza sokuyomus.Adet olmayinca dr a menapoza giriyorum herhalde demis.Tahliller yapiliyo ve ne menapozu hamilesin demis dr.Kizi oldu.Tam bir yil sonrada yine hamile kaldi ve oglu oldu.Simdi korunuyor.
Belki size moral olur diye yazdim kislar.
Kendimden sonra bahsedeyim sizi sıkmak istemiyorum.

Valla bilmiyorum ki kızlar tam 36 saat sonraya iliski verdi. Biz de o zamana kadar hic birlikte olmadık. Dedigi saati bekliyoruz. İnsallah yakalarım ya

Cemrecim bence bugun calisin.Faydasi var zarari yok bence.Yumurtan erken catlarsa icerde de hazirda sperm olur ve bulusurlar.Ama kendin bilirsin yinede.

Valla kizlar benim yumurta ne zamn çatladı hiç haberim yok catladimi catlamadimi bilmiyorum sadece iğnegi vuruldum geceden itibaren 5 gün falan sürekli ağrım oldu bugün ağrım falan yok 7 günüm benimde bugun

Paylaşımın icin teşekkürler... Rabbim nelere kadir gerçekten. O ol diyecek öyle olacak yoksa hersey sadece bi vesile...

Kızlar çarşamba günü aşılamamı oldum ancak yumurtalardan biri cuma bakıldığında duruyordu p tesi çatlamış olduğunu söyledi doktorum.Benim tahminimce cuma akşam ya da cumartesi çatladı.
Bende belki döllenme olmuştur diye dün idrar testi yaptım silik çıktı.Doktoruma sordum çatlatma iğnesi yanıltabilir dedi bugün tekrar yaptım bakalım aynımı çıkacak diye daha belirginleşti..resimleri ekliyorum sizin de yorumlarınızı bekliyorum çatlatma iğnesini p tesi oldum bu arada 5.gün bugün.

Eklentiler

• IMG_2500.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 287
  • IMG_2503.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 326

Canım iğnenin etkisi bende 12 gün sürdü hatta bhcg 4.2 çıktı idrarda da bayaa belliydi çizgi 13. Gün silindi. Yanıltıcı olabilir beklemekte fayda var. İnşallah bebiş olur

Canım iğnenin etkisi bende 12 gün sürdü hatta bhcg 4.2 çıktı idrarda da bayaa belliydi çizgi 13. Gün silindi. Yanıltıcı olabilir beklemekte fayda var. İnşallah bebiş olur
Evet canım doktorumda öyle söyledi de mantıken gün be gün düşmesi gerekmiyormu ona şaşırdım .Sen idrar tahlili yapmışmuydın?
Amin inşallah Rabbim hepimizin kucaklarını doldurur cnm

A çizgi belliydi yazmışsın zaten cnm peki peş peşe yaptınmı çizgi silikliği nasl devam etti

A çizgi belliydi yazmışsın zaten cnm peki peş peşe yaptınmı çizgi silikliği nasl devam etti

Iki defa yaptım aynıydı hatta bazı arkadaşlar ikincisi daha belirgin dedi o gün kan verdim 4.2 çıktı ertesi gün idrar silikti.

Seninle aynı durumdayız canım. Benimde adete 2 gün var dayanamadım test yaptım tek çizgi negatif. İlk klomen artı ovitrelle kullanışımdı çok umutluyum allahım umutlarımızı boşa çıkarmasın

Aminn canım aminn. İnşallah testler yanılmıştır diyorum. Bugün 15. Gün hala da bişey yok ortalıkta. Gidip kan testi verip olumsuzsa tam üzüleyim olumluysa tam sevineyim diyorum. Böyle bi testte çıkınca çok üzülüyorum adet gelmeyince de umutlanıyorum. Gelgit oldum iki gündür. Kan testi yaptırayım mı sence erken mi acaba

Adetin kaç gün sonra gelecek normalde.. Ben şimdi araştırdım idrarda negatif çıkabilir Çünkü hamilelik hormonu idrara geç geçiyormuş. Kana geçermiş önce sonra 5 gün sonra felan idrara

Adetin kaç gün sonra gelecek normalde.. Ben şimdi araştırdım idrarda negatif çıkabilir Çünkü hamilelik hormonu idrara geç geçiyormuş. Kana geçermiş önce sonra 5 gün sonra felan idrara
Normal adetine daha 4 gün var. Ama iğneden sonra genel olarak 14-15. Günde adet olunuyormuş. Şindi kanda belli olur diye düşünüyorum, ay deliriciimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…