Canım naptın verdin mi kan?Ozaman acile git de ver bakalım kan. Benim misafir var yatılı. Pazartesi günü kan veririm
Yok bugun adet günüm ama gecikme yapıyormuş bu ovitrelle falan. Bende iki üç gün bekliim dedim. Kanda cıkması için erken olabilirdiyCanım naptın verdin mi kan?
Normal tarihteki adet günün mü canım? Ben dün oldum. İğneden sonraki 16. GünYok bugun adet günüm ama gecikme yapıyormuş bu ovitrelle falan. Bende iki üç gün bekliim dedim. Kanda cıkması için erken olabilirdiy
Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz o zamanEvet normal tarihteki adet günüm bugün
İnşallah kuzumHadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz o zaman
Ne güzel olurİnşallah kuzum
Ben gün aşırı 8günKızlar aşılamadan sonra kaç gün daha ilişkiye devam ettiniz?
Benim konum hakkında bilgi vercek biri yok galiba
Simdi canım benim oviretla catlatma ignesini vurulalı ayın 25 de 15 günum doluyor ve benim test yapmam gerekiyor ama adetim de ayın 30 da yani benim adetim geçmemiş oluyor ben şimdi adetim geçmeden kan testinde sonuç çıkar mi
Hayir canim adetinin gecmesi gerekmiyor.Ignenin 15-16. Gunu kesin cikiyor kanda.Kızlar herkesin adet gününe denk geliyor 15 ci günü benim ise bu ayın 25 de 15 gün oluyor ama ben bu ayın 30 da olmam gerekiyor adet benimdaha beş gün daha beklemem mi gerekicek yani adet geçince mi yapmam gerekiyor testi yoksa çıkmaz mı kanda
Pardon canim ignenin 15. Gunu oluyormusAdetin 11 günü iğne vuruldum ben canım iki yumurta gelişti zaten bu ayında 25 de tahlil yaptırmam gerekiyor dk demesine göre ama adetim ayın 30 da olmam gerekiyor
Adetin 11 günü iğne vuruldum ben canım iki yumurta gelişti zaten bu ayında 25 de tahlil yaptırmam gerekiyor dk demesine göre ama adetim ayın 30 da olmam gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?