Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Beklemek hakikaten çok zor kızlar benimde 5.günüm daha(((

Kızlar herkesin adet gününe denk geliyor 15 ci günü benim ise bu ayın 25 de 15 gün oluyor ama ben bu ayın 30 da olmam gerekiyor adet benimdaha beş gün daha beklemem mi gerekicek yani adet geçince mi yapmam gerekiyor testi yoksa çıkmaz mı kanda

Kızlar aşılamadan sonra kaç gün daha ilişkiye devam ettiniz?

Simdi canım benim oviretla catlatma ignesini vurulalı ayın 25 de 15 günum doluyor ve benim test yapmam gerekiyor ama adetim de ayın 30 da yani benim adetim geçmemiş oluyor ben şimdi adetim geçmeden kan testinde sonuç çıkar mi

Canım iğne olduysan yum.takibi de yapılmıştır. Iğneyi kaçıncı gün yaptırdı Dr.un? Adet günün de mi bir yanlışlık var erken mi yumurtladin orasını çözemedim

Hayir canim adetinin gecmesi gerekmiyor.Ignenin 15-16. Gunu kesin cikiyor kanda.

Benim bugun ignenin 17. Gunu ve adet gunum.Herkesin 15. Gunu diye bisey yok.Adetin kacinci gunu igne yapildigina ve kac gunde bir adet olduguna gore degisiyor.

Adetin 11 günü iğne vuruldum ben canım iki yumurta gelişti zaten bu ayında 25 de tahlil yaptırmam gerekiyor dk demesine göre ama adetim ayın 30 da olmam gerekiyor

Ayin 25 nde ignenin 14. Gunu oluyor.Istersen 26-27 de yaptir garanti olsun.Bu arada ben adet olmak uzereyim.Az az gelmeye basladi.2 gun once vucut ısım dusmustu zaten adet olacagimi biliyordum.Bu ayda olmadi kismet degilmis.

Esinin degerlerini iyi bir urolaga gosterin.5 ay once yaptirdik hicbir sorun yok dedi.Bide ozel hst yani bunu diyen.Tip fak urolaga gosterdik ayni sonuclari morfoloji ve harekette sorun varmis.6 Nisanda tekrar spermiyogram yapilacak,tedaviye baslicak.3 ayda ancak faydasi oluyormus ilaclarin.Yani bosuna kurek cekmeyin diye diyorum.

Insallah sen hamilesindir tatlim

Adetin 11 günü iğne vuruldum ben canım iki yumurta gelişti zaten bu ayında 25 de tahlil yaptırmam gerekiyor dk demesine göre ama adetim ayın 30 da olmam gerekiyor

Genelde adetin 14-15. günü yumurtalar gelişiyor o nedenle test de adet başlangıcına denk geliyor canım ama seninkiler yeterli büyüklüğe gelmiş demek ki 11. gün o nedenle sen 15-16. gün test yapabilirsin. Erken yapma çnkü bende 13 gün kaldı iğnenin etkisi yanıltabiliyor.. Güzel haberler verirsin inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…