- 25 Temmuz 2017
- 370
- 243
- 53
- 35
Tamam canım şuan sonucu bekliyorum çıkar çıkmaz haber vericemCanım sonucu bekliyorum merakla ve bize yaşadığın süreci de güzelce anlat hadi hayırlısı
Çok şaşırdım ve üzüldüm ben geçen ay ovitrelleden 6 gün sonra test yaptim ikinci çizgi hiç yoktu ama senin 11.günde vardı baya belliKızlar çıktı sonucun. 1.20.. 13 şubata kadar artar mi bilmiyorum
Canm testin kullanma klavuzlarinda da Diyor ki bhcg 20 den fazlası ikinci çizgi çıkar diye. O zaman test mj arızalı acaba bu arada ovitrellenin prospektusunde de 10 gün sonra etkisi sifirlaniyor en gec yazıyorKızlar çıktı sonucun. 1.20.. 13 şubata kadar artar mi bilmiyorum
Kızlar çıktı sonucun. 1.20.. 13 şubata kadar artar mi bilmiyorum
Allah razı olsun cnm. Amin inşallah.isteyen herkesin bebisi olsun sağlıkla gelsinCanim sacmalamasin o asistan. Gayet guzel degerin. Benim arkadasimin adetten gunlee sonra 56 cikmisti. Ablaminda tam adet gununde 5000 lerdeydi. Herkesin ayrı ayrı oluyor. Kızlarında dedigi gibi onemli olan duzenli artis. Hic takma kafana.
Tebrik ederim bu arada. Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin yavrunu.
bilmiorum tatlım gerçekten hiçbişey bilmiyorum şuan ve ağlamamk için zor tutuyorum kendimi.Canm testin kullanma klavuzlarinda da Diyor ki bhcg 20 den fazlası ikinci çizgi çıkar diye. O zaman test mj arızalı acaba bu arada ovitrellenin prospektusunde de 10 gün sonra etkisi sifirlaniyor en gec yazıyor
ewet erken gebelik testi cnmErken gebelik testi mi canım yaptığın?
Dua et canım rabbim çok büyük ol derse olur. Kendini üzme dicem elimizde olmuyor biliyorum.insallah değerlerimiz yükselir sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza.bilmiorum tatlım gerçekten hiçbişey bilmiyorum şuan ve ağlamamk için zor tutuyorum kendimi.
ewet erken gebelik testi cnm
amin inşallah cnm zaten dua etmekten başka bişey yok elimizde .Dua et canım rabbim çok büyük ol derse olur. Kendini üzme dicem elimizde olmuyor biliyorum.insallah değerlerimiz yükselir sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza.
normal test mi yapmam gerekiyor.O nedenle bu kadar belirgin çıktı çizgi canım. 12. güne kadar normal gebelik testinde benimde ikinci çizgim vardı. iğne kullandığın ay erken gebelik testi yapma yanıltıyor.
normal test mi yapmam gerekiyor.
Adet günün gectimi canm senin108.88 çıkmış. Ama asistan neden öyle söyledi yarın gelin bi daha yapalim testi falan dedi bana. Bu arada testi başka bi klinikte yaptırdım.
bunlar normal gebelik testi ile mi yapılmışBak canım aşağıdaki testler iğneden sonra yapılmaya başlamış. dpt dediği iğneden sonraki gün sayısı, dpo da çatlama sonrasındaki gün sayısı. Yani ilk test iğneden sonra 4. gün yapılmış. İğnenin içindeki alpha hcg düşüşe geçiyor ve yerleşme sonrası da beta hcg yükseliyor.
Eki Görüntüle 2108314
bunlar normal gebelik testi ile mi yapılmış
o zaman yarın sabah normal test ile bir daha deneyeyimEvet canım
o zaman yarın sabah normal test ile bir daha deneyeyim
anladım cnm teşekkür ederim yardımın için. çok faydalı oldu benim için rabbim gönlündeki herşeyi hayırlısıyla nasip etsin :)Canım bence sen bekle henüz kanda 1,20 ve yükselse bile bu adet zamanına denk gelecek. Daha vakit var yani acele etme.
anladım cnm teşekkür ederim yardımın için. çok faydalı oldu benim için rabbim gönlündeki herşeyi hayırlısıyla nasip etsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?