OVİTRELLE yi de yaptım şimdi bekleme zamanı ALLAHım sen yardım et

hadi yaaa kafadan iğne hee ya bende şüpheleniyorum çünkü bütün belirtiler uyuyor ses ışık istemiyorum yürümek istemiyorum sanki yürürken beynim patlıcak gibi oluyor tek taraflı bi ağrı bak mesela öğlen saatlerinde başladı ama şimdi kendiliğinden geçti

allah razı olsun canım benim yemiş kadar oldum ah canım keşke sivilcem de her zaman ki yerini aldı bile ne yapalım sağlık olsun bun ada şükür

cnm bende bu ay adetime bir hafta varken sivilcelenmeye başlayınca olmadı demiştim. Ama hamileymişim. İnşallah sen de bu ay güzel haberi bizlere verirsin.

Ya zaten benim bas donmelerim vardi o yuzden mr cektirmistim Allah'a sukur bisey cikmadi ama migren varsa tedavisi ne oluyor canim
çok şükür canım bişey olmaması çok iyi maşallah
kız Allah netmesın seni güldürdün beni yakız çağır herifi eve aynen hormonlar kafayı yedi bende de tık yok valla flimlerdeki gibi bu aksam neyın var dıyo Allahım yarabbım guluyoruz napalım
canım ben kendi mi bayramdan sonraya saklıyorum malum ramazandayız
kızlar gunduz 11den sonra toplanalım acuk sohbet edek yav olmuyu böle ayrı gayrı
tühh ya yine yetişemedim tezmizlik yaptım sabahtan sonra bi duşa girdim fenalık geçirecektim çoooooook sıcakk burası
cnm bende bu ay adetime bir hafta varken sivilcelenmeye başlayınca olmadı demiştim. Ama hamileymişim. İnşallah sen de bu ay güzel haberi bizlere verirsin.

inşş canım benim hayırlara vesile olsun zaten öğrenmeme az kaldı canım :44::44:sonuç ne olursa olsun herşey Allahtan

kızlaaarr naparsınız bakim ya ben sabahtan giremiyorum anca bu saatlerde girebiliyorum esescim olsun canım bi daha ki aya inşallah olur

kızlaaarr naparsınız bakim ya ben sabahtan giremiyorum anca bu saatlerde girebiliyorum esescim olsun canım bi daha ki aya inşallah olur

iyiyim canım sabah bende temizlik yaptım ancak gelebildim birazdan aşkı memnu başlayacak onu bekliyorum zaman geçsin işte yoksa tv hiç izleyecek bişey yok can sıkıntısı

sen nasılsın canım

iyiyim canım sabah bende temizlik yaptım ancak gelebildim birazdan aşkı memnu başlayacak onu bekliyorum zaman geçsin işte yoksa tv hiç izleyecek bişey yok can sıkıntısı

sen nasılsın canım

yaa nasıl oluyım benimde canım sıkılıyor bende aşkı memnuya bakıyorum yok hiç bişey yok can sıkıntısından patlarım heralde yarında kuaföre gidicem dip boyam geldi bayram hazırlığı

yaa nasıl oluyım benimde canım sıkılıyor bende aşkı memnuya bakıyorum yok hiç bişey yok can sıkıntısından patlarım heralde yarında kuaföre gidicem dip boyam geldi bayram hazırlığı
aynen canım ya sıkıntıdan patla dur işte aynı yerde oturuyo olsaydık ne güzel tanışır görüşürdük kızlarrrr süper olurdu valla
yarın daha da güzelleşecen yanı pende pzt saçımı kestirmeye falan giderim heralde çok uzadı zaten bizim bayram da gidecek yerimiz yok kimsemiz yok burda eşimle artık sabah kahvaltıya akşam kuşadasına gezmeye gideriz bayramı beraber kutlarız bizde
Ben tür bebek tedavisine başladım. İlaçlarımı aldık birsürü iğne ve ilaç var. Nasıl kullanıcam hepsini offf.Süleymaniye de tüp bebek yaptıran varmı buaralar.

canım tedavin hayırlı olsun inş rabbim hayırlsıyla nasip eder valla benim de bu son aşılamam olmazsa bende tüp bebeğe başlayacağım allah yardımcın olsun tatlım

Ben tür bebek tedavisine başladım. İlaçlarımı aldık birsürü iğne ve ilaç var. Nasıl kullanıcam hepsini offf.Süleymaniye de tüp bebek yaptıran varmı buaralar.

inşallah bebişin gelir canım tüp bebek vesile olur tür bebek için ne tür ilaçlar kullanılıyor canım :26::26::26::26::26:

kız benide götür kuaföre kaş bıyık karıştı eriniyorum yaaaa:122::122::122::122::122:

kızlar bende doktorları izliyom hergün buarada benım acayip karnım ağrıyo ve göğüslerim diken gibi çok acıyo olamdı galiba geliyo kırmızılar heralde:83:

aynen bende önce aşkı memnu sonra doktorlar sanki hastanelerden bıkmamış gibi izliyorum dur bitanem ya daha kırmızlar gelmeden herşey bitmiş değil arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…